Mummo in the forest

Varjoton Vieras | 04.09.2017 | Rock
6:02
8.00   322 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Oi, kaunista kertomaa mummosta. Suloinen biisi, herkkä ja hellyttävä! <3
+2   +1 +2
 
9
Felix N 07.09.2017
Tosi hyvin soitettu ja sovitettu biisi. Lauluääni erittäin hyvä ja tunnelmaa löytyy. Sooloihin siirryttäessä mainion jykevää meininkiä. Kunnon pitkä vingutussoolo toimii hienosti. En tiedä mistä idea tuohon sanoitukseen on tullut, sillä onhan tuo aika erikoinen kieltämättä. :) Vaikea sanoa millä vakavuudella pitäisi suhtautua, mutta jää tuo ainakin mieleen. :)
+2   +1 +2
 
Marcus_H 06.09.2017
Ei ole huumori musiikkia. Värähtelyä atmosfäärissä t: Varjoton Vieras
0   +1 +2
 
Windywalk 05.09.2017
Hmmm.... voi apua :) . Siis tässä biisissä on hyvin kaunis sovitus, tykkään siitä kovasti, ja jollain tapaa ... en tiedä, onhan nuo sanoitukset jotenkin niin järisyttävä kontrasti tämän musan kanssa että kyllähän se herättää huomiota. Silti olisin ehkä kuitenkin valinnut tähän hieman vakavampaa sanoitusta, koska nyt kaunis kappale menee komedian puolelle ja sovitus ja kaunis melodiakin jäävät vähän sen hulluuden jalkoihin. Tietysti tässä on nyt sitten haettu jonkilnlaista komiikkaa, "ou ou ou" niin ehkäpä tässä on onnistuttu kuitenkin toivotulla tavalla. Poikkeaahan tämä sellaisesta tavallisesta kauniista balladista ja erottuu joukosta.
+1   +1 +2
 
5
Tackle 04.09.2017
Musiikkina ok, sanat vaan aivan karseat. Ei herättäny mitään mielenkiintoa ja tuo englannin sotkeminen jotenkin tässä yhteydessä ainakin sai koko homman kuulostaan ihan kököltä. Hyvää laulua, taitavaa soittoa. Sanat pistäisin kuitenkin uusiksi kokonaan. Kiitos tästä :)
+1   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta