Star Eye

Veea - Inside | 06.06.2005 | Ballad
2:05

2004sitten valmistunut hidas pianoballadi. (Pianossa Joonas Karjalainen.)

Kommentti australialaiselta artistilta:
"Veea is hauntingly beautiful vocals
& song! A fantasic texture of emotion and melody
Really well done!

Jané Kitto
www.whosjack.com"
(Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.90   2097 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
minomus 14.05.2007
Taas pitkästä aikaa kuuntelin ja ei pääse mihinkään... Heti alusta lähtien Veean ääni vangitsee ja paluute ei ole... ääni on jotain niin kaunista pehmeän ja hiukan popimman soundin väliltä. Harmi että biisi on niin lyhyt, pitempäänkin olisi fiilistellyt kauniin piano&basso säestyksen ja laulun tahdissa. Nyt tuntuu että biisi loppuu niin kesken.

Itse asiassa, nyt täytyy tunnustaa suuri asia... Unkarin Idols voittaja lauloi Janis Joplinia (joo, se sama joka oli Euroviisuissa) ja tulkitsi niin kovaa, ettei moni Janisin jälkeen ole niin hyvin vetänyt. Mietin onko kenenkään muun ääni niin voimakkaasti vanginnut heti ensimmäisistä säkeistä. Ja mieleen tuli tämä biisi..

Kymppiä haluaisin antaa, mutta pari minuuttia ehtii juuri lämmittää odottamaan pitempää ja todelliseen Joplinimaiseen fiilikseen kehittymistä, joten biisin lyhyys tiputtaa ja rankasti :(

Lyhyesti: parhautta mikseristä, ja mikä vituttaa parhaudessa...? sen loppuminen liian äkkiä.
0   +1 +2
 
10
Pieta 15.08.2006
Oi että...
Ihanan vilpitöntä musiikkia. Suloinen biisi. Kaunis, kikkailematon laulutyyli viiltää sydämestä.
0   +1 +2
 
8
Special Forces 27.05.2006
Kappaleen perusta oli kyllä mainio, mutta nuo lopun "irrottelut" veivät minulta fiilistä. Ja harmittavasti vielä tuossa lopussa, eli hyvästä vedosta jäi hieman karvas jälkimaku. Se kuulosti ikäänkuin...nuoteista luetulta, eikä oikealta revitykseltä.

Lisäksi biisissä olisi voinut tapahtua jotain. Nyt mentiin vaan alusta loppuun, matkan varrella ei oikeastaan ollut mitään, mikä olisi mieleen jäänyt. Tai, eihän siellä niin tapahtunutkaan. Vaan pidetään mielessä että kaiken musan ei tarvitse olla progea =)

Kasi on hyvä numero, tai oli ainakin vielä sillon ku minä olin peruskoulussa.
0   +1 +2
 
10
Jadyley 22.03.2006
herkää, herkkää. Hienosti vedetty. kaunis biisi!
0   +1 +2
 
9
sarbla 24.07.2007
KAUNISTA !
0   +1 +2
 
DjLime 02.09.2005
Hyvä lauluääni kieltämättä, mutta biisi ei muuten olekkaan kovin kummoinen. Pelkkä piano taustalla on vähän turhan minimalistista, kun tähän olisi voinut lisätä tunnetta esim. jousisoittimilla tai muulla vastaavalla. Jotkut hitaat hiljaa soivat rummutkaan ei olisi tehnyt pahaa. Ihan hienon balladin aineksia, mutta vähän jättää kuuntelijan vielä kylmäksi lyhyydellään ja sillä ettei tässä ole enempää soittimia jotka toisivat lisää tunnelmaa tuolle laululle.
0   +1 +2
 
8
digius 13.07.2005
Aluksi aattelin, että "Imagine" alkaa mutta tulikin sievä uusi melodia. Ja laulajan panos yllätti todella positiivisesti, hienoa että Oulustakin löytyy tällasta taitoa, meitä "keskikastiahan" kyllä riittää =))
Sopiva oli tuo minimalismi tässä, ainoastaan pituutta olis voinut olla 30 sekkaa lisää... Tää on nyt kylläkin vain 8,49.. lisää odotellaan...
0   +1 +2
 
tammina 28.06.2005
Vaikuttaa live-otolta..(?)

Koska laulu on miksattu noin pintaan
täytyy ruotia ensin sitä(laulua).

Saundi on kuulas ja kirkas...
ehkäpä makuuni liiankin puhtoinen;
rosoisuudesta kun pidän. Hommahan
on periaatteessa "läjässä" ihan hyvin ja
laulettu kauniisti mutta tietty "akateemisuus"
kuuluu, tuntuu... ja häiritsee.
Kaipaisin enemmän rentoutta ja
taipuisuutta fraseeraukseen. Bluesia.

Ehkäpä tämä on luonnekysymys, ehkäpä ei
olla edes tavoiteltu em. ominaisuuksia..tai jotain..ääh.

Tunne ei nyt vaan oikein tavoittanut minua.
0   +1 +2
 
Stocco 26.06.2005
Koko illan taas synkkää hard nrg:tä kuunnelleena tämä kuulostaa todella kirkkaalta ja raikkaalta. Hiukan rauhoitusta pulssille ja lepoa korville. Löytyy voimaa laulussa kuten jo profiilin perusteella arvelinkin. Loppuu vaan vähän seinään, muuten ihan mallisuoritus. Toisaalta sekin lisää vaan kappaleen voimakkuutta, vaikka hempeäähän tämä sisällöltään on.
0   +1 +2
 
9
vjr1970 08.06.2005
Pirun hyvin laulettu...muistan kyllä kultaiselta 80-luvulta kun tykkäsit laulaa, hienoa että harrastus on säilynyt ja jalostunut noin hienoksi tulkinnaksi !
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat