Liberation (Dj Unique Remix)

veezay | 28.08.2005 | Melodic Trance
8:24

hra Timon rokkaava versio jo ehkä vähän kulahtaneesta biisistä vihtonki saatavilla. kelpaa jammailla taas tovin \o/ (läskibasari pt.2 :p~)

9.36   3758 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Nastaholic 02.10.2009
Parhaita biisejä omaan makuun mikseristä. Soitossa jo monen vuoden ajan, eikä kyllästymistä ole näkyvissä. Ei auta kuin toivoa itse pystyvän joskus samanlaiseen, tuotokseen hamassa tulevaisuudessa. Saa tunteet virtaamaan, loistava.
0   +1 +2
 
Martian Law 18.12.2008
Jospa tänä vuonna tätä biisiä on kuunneltu jo tarpeeksi ;)
Uniquen rytmisoundimaailma tervehtii kuin vanha tuttu. Se on jännän tunkkainen, mutta toimiva. Ei tästä ihmeempää sanottavaa, parempi kuitenkin että tämä remix on tehty kuin jätetty tekemättä.
0   +1 +2
 
9
Jan C 29.12.2005
Tässä on leppoisa tunnelma. Taidokkas toteutus, miksaus tasapainoinen. (Täytynee kuunnella silti se alkuperäinenkin versio.) Ainut miinus tulee rumpuluupeista. Ne on jotenkin liian loppuunkulutetut. Kokonaisuus lennättää kuulijan uuteen nousukiitoon!
0   +1 +2
 
9
Sound Industrial 17.09.2005
Todella hyvät soundit tässä biisissä ! Meldia ja sointukulku toimii loistavasti. Tosi hyvä fiilis tässä biisissä ja kun äänenlaatukin on 10, niin ei siinä auta kun toivoa, että tällasta tulee lisää. Hyvä hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
10
SEDUCTiON_ 06.09.2005
ooh mitkä soundit! kaunista! liberation tykittää jälleen tovin todellakin :D
0   +1 +2
 
Pulssi 03.09.2005
Sama melodia, samat jutut, ei kamalasti yllätyksiä. Piano ehkä pikanttina lisänä pelastaa jotain. Mutta niinhän se on, että ei hyvä(kään) juttu uudelleen kertomalla parane. Ja kirjoitin kommentin ihan vain sen takia, että saisin nillittää rumpuosaston kompressoinnista, jota on aika paljonkin liikaa. Ei tykkää tuosta pomppimisesta - varsinkaan haikkojen osalta - en sitten yhtään. Ja kuten jo joku mainitsikin, niin melodiat ovat saaneet jäädä (liian) taka-alalle basson jytinän tieltä. Muuten pätee melko pitkälle samat risut & ruusut kuin noihin muihinkin tämän biisin mutanttiklooneille.
0   +1 +2
 
9
nacol 31.08.2005
Jättää hiukan sanattomaksi tämä alku. Erittäin mukavasti lähtee biisi eteen päin, ja sanattomuus säilyy. Bassolinja tosiaan on hieman tylsähkö, mutta soundeiltaan juuri sopiva. Ja ai että miten muhkea ja vahva kick, ei jätä tälläistä bassohirmua kylmäksi :) Biisin rakennelinja ei sinänsä ole mitään ihmempää kamaa, mutta ei huonokaan. Soundeiltaan koko paketti on kaikin puolin erittäin mukavaa kuunneltavaa, tosin hieman kovempi volume saisi olla melodiassa että sen erottaisi paremmin tuolta. Erittäin hyvä äänimaisema näin muuten. Kommentin ruosteesta ei kannata välittää ;) On vaan hiukan väsy olo. Mutta, kokonaisuudessaan erittäin hienoa tavaraa, ei vaan minuun iskenyt täydellisesti. 9-
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 30.08.2005
Hienosti lähtee jammaamaan alussa. Rytmissä on tehoa ja muutenkin meno on groovia rumpuosaston puolella. Basari läsähtää mukavasti, hihatit + perkussiot ovat kunnossa ja clap-soundi kuulostaa hyvältä. Kokonaisuutena siis rumpuosasto on hyvin mallillaan. Melodialinja tuttu, erityisen hienolta melodiapuoli kuulostaa taukokohdassa. Piano on yksi parhaimmista soundiltaan mitä olen kuullut ja padi toimii hemmetin hyvin tuossa. Bassolinja myös sopivan tehokkaan kuuloinen ja nyittää kivasti. Kaiken kaikkiaan melodiaosasto on oikein hienosti mallillaan, vaikka jotain uutta kivaa tuohon leadiin olisi voinut keksiä. Rakenne toimii moitteettomasti, sopivasti rakentelua ja sopivasti menokohtia. Kaiken kaikkiaan hieno remiksi, joka ei kuitenkaan tarjoa juuri mitään uutta verrattuna alkuperäiseen. Piano + pad biisin parasta antia ja muu tulee heti perässä tasaisen varmana kokonaisuutena. Hyvältä kuulostaa!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 30.08.2005
Tuttu biisi, hiukan uusilla soundeilla, mut harmi ettei tässä ole paljoa uutta. Mut basarissa on munaa ja niin myös bassolinja on tykki (rytmitys on hiukan Ferry-mäinen). Kulunut, mutta mikäs siinä kun erinomainen kappale kuulostaa hiukan uudelleen säädettynä erinomaiselta edelleen. Ei näin hienot biisit onneksi mene vanhaksi ja jaksaa kuunnella myös uudelleen. Kyllä Timo osaa aina... Olisin silti kuitenkin toivonut jotain uutta räväkkää otetta tähän. Breikki on kuitenkin hyvä lisä joukossa aina. Tasaisen varma ja melko täydellinen remiksi hyvällä masteroinnilla ja energisellä otteella. 9½
0   +1 +2