Drawing in the Darkness

Vuohivasara | 06.06.2006 | Black Metal
3:33

Toinen raatelu "Non-Worthless Idols To Worship" -demolta. Viillä jos pidät, viillä vaikka et pitäisi!

8.64   3260 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Satanic Evilfire 13.09.2007
Mahtavaa kamaa on, hauskaa riffittelyä noissa joissakin kappalaeissa, synkkää ja karua.
0   +1 +2
 
7
Tukkajumalatar 11.03.2007
Kovaa menoa, mutta täytyy sanoa, että virvelisaundi on aivan kamala:) Ja rumpusaundit yleensäkin ovat turhan epävakaat. Pojat menkäähän ihan oikeeseen studioon!

Nopeutta löytyy, allekirjoittaneella alkoi ihan väkisin pikkuvarvas vipattamaan. Vokaaleista en niin kovasti pidä, mutta makuasioitahan nämä aina ovat. Biisi loppui yllättäen kesken, mikä oli varmaan tarkoitus. 00:54 kohdalla alkoi mukava pieni melodiapätkä, mistä pidän (tulee pikkuriikkisen Thyrane mieleen).

Mutta jei, en keksi nyt tähän hätään mitään muutakaan. Yrittäkää nyt olla ihmisiksi |m/ Huonojen saundien vuoksi on tyytyminen seiskaan.
0   +1 +2
 
8
Azhag 02.02.2007
Soundit sopivat kappaleeseen varsin mukavasti, joskin itse olisin pistänyt kitaroita enemmän pintaan. Laulu on mielestäni sopivan rumaa tämän tyyppiseen raastamiseen.
Osa riffeistä ei kuitenkaan onnistu täysin vakuuttamaan. Kappaleesta löytyy tosin varsin lupaaviakin riffejä, mutta osa on mielestäni vähän turhan tusinatavaraa.
0   +1 +2
 
8
K-E 06.08.2006
Soundit ovat sopivan rujot, mutta kuitenkin selkeät, eli ajavat asiansa oivasti. Riffipuolelta löytyy muutama pirun kova sahaus, mutta toisaalta myös mitäänsanomattomiakin hetkiä. Rumat kärinät ovat kappaleessa parasta, todella ilkeää jälkeä, joka tuo mieleen Mustan Surman. Eivät nuo muutamat örähtelytkään huonoja ole, mutta olisin ilmankin voinut elää ja kuolla.
0   +1 +2
 
8
GD 17.06.2006
Toimii. En oikein keksi muuta sanottavaa kuin että toimii. Ei täydellinen, mutta hyvä.
0   +1 +2
 
9
Kiefran 08.06.2006
vuohivasara hakkaa kivekset / häpyhuulet lyttyyn tällä tapporallilla todella lahjakkaasti... Osat seuraavat toisiaan tehokkaan murinan kera ja death metal riffit raastavat kuulijaa kunnon meiningillä... Tämä on tähän asti paras vuohivasararalli, rumpuihin lisää tarkkuutta niin napsahtaa kymppi... Muuten 9....
0   +1 +2
 
9
mantikore 07.06.2006
varsin onnistunu kokonaisuun. biisi kulkee eteenpäin luontevasti ilman ärysttäviä tökkäilyjä.. alussa oleva riffi on varsin rokkaava ja omaperäinen, siitä suuri plussa.
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 07.06.2006
Sanonpa tältä seisomalta, että tämä on teidän paras biisinne mitä mikseriin olette laittaneet. Kappale on sisällöltään sävellyksen puolesta synkähkö ja sekaan on ujutettu hyvin tuota agressiivista poljentaa. Myös hitaampi tempoinen noin pääsääntöisesti kuin nuo muut, joka sopii makuuni paremmin. Homma pysyy hyvin hanskassa ja tässä ei ole kuin yksi heikompi osio --> n.2.38 kohdalla alkava kuulostaa siltä ettei se kuulu tähän biisin, toki se suvanto johdatus tuohon kyseiseen säkeeseen on hieno. Taustalla olin kuulevinani hienon syntikka vallin? vai oliko kitaralla sahattu? (paska korva ei kuule eikä erota), mutta loi tunnelmaa kovasti. 8½!!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat