Tale Of A Mighty Warrior

4:09

Mighty Tale Of A Mighty Warrior

8.36   1252 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
'rainmaker' 12.08.2007
Alku oli kyllä todella lupaava ja biisi toimikin hyvin loppuun asti, mutta yhtäkkiä ihmettelin: "tähänkö se loppu!?!"
Minullekin pisti korvaan tuo ratkaisu rumpujen suhteen. Mutta ysin arvoinen.
0   +1 +2
 
9
PahaArkk1tehti 25.07.2007
Mielestäni biisi kyllä sai ilmaa siipiensä alle yhä loppua kohti, instrumentaalisti biisi oli kelpo, hieman erilaista mitä teiltä on tottunut kuulemaan, rumpuratkaisut ainakin vähän yllättivät.

Laulupuolella voisi ehkä kiinnittää huomiota lausumiseen, mielestäni laulu vähän katkeili paikoillaan, kertosäe toimi selvästi parhaiten, kun taas säkeistössä oli paikallisia epävireisyyksiä havaittavissa. Sävellyksellisesti raikas, ette sortuneet toistamaan itseänne millään osa-alueella.
0   +1 +2
 
9
Seiteki_Archie 12.07.2007
Aloitus oli upea. Kuitenkin tunnelma latistui loppua kohti, eikä alun hohtoa saatu enää kiinni, vaikka muuten laulu kulkikin oikein hienosti. Biisi oli muuten todella hieno, mutta aina oli jotain joka vaikutti olevan aivan väärässä paikassa minun korvalleni.

Eipä tästä osaa paljoa sanoa, yritin erotella kaikenlaista näin toisella ja kolmannella kuuntelukerralla siinä kuitenkaan onnistumatta. Kokonaisuutena todella hienoa työtä, pikkuseikat kuitenkin pudottavat loppuarvosanan yhdeksöiseen.
0   +1 +2
 
Telaketju 30.05.2008
Hirveesti biisi ei kolissut ja soundit vähän heikkoa luokkaa, biisistäkään en sitä punaista lankaa löytänyt kun ei muitenkaan lempimusiikkityylini ole mutta yritystä on ja se on pääasia, lisää reeniä vaan ja varmuutta sekä rohkeutta laulamiseen lisää
0   +1 +2
 
8
Breeding Sky 11.04.2008
Hyvät saundit ootte saanu. puhdas kitara kuulostaa hienolta noitten puhtaiden vokaaleitten alla. kitara soolo hienosti toteutettu ja sit toi yks kitaramelodia kuulosti tosi siistiltä. Niin kuin on jo mainittukin niin tuo rumpu komppi millä rummut lähti biisiin mukaan ei OMASTA mielestäni ainakaan sopinut tähän biisin vaikka en silti tiedä muista. Kyllä tämä on slvästi kasin arvoinen biisi!
0   +1 +2