Nanocity

Yasahi | 01.08.2004 | Big Beat
8:26

Mielikuvituksen valtasivat jälleen tulevaisuuden yöllisten kaupunkien hämärät ja sateiset tunnelmat. Big beat tyylistä paukuttelua ambient-taustalle.

9.60   2432 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Sleyr 30.06.2007
meinasin nukahtaa tätä kuunnellessa, hyvällä tavalla:)
0   +1 +2
 
10
trick_sky 24.11.2005
Todella nätti biisi. upee äänimaailma yms
0   +1 +2
 
Sonicasy 09.02.2005
kiitos kiitos kovasti kommentista. tämänkin sivu alkoi olla jo melko hiljainen.. paranee vissiin tehdä uusi biisi =)
0   +1 +2
 
Panuzki 06.02.2005
Heti alussa tulee mieleen... juuri tuo, mitä itsekin kuvailit, eli yöllinen scifi-kaupunki. Saundit luovat juuri sitä tunnelmaa.

Biisi rakentuu pala palalta, elementtejä tulee koko ajan lisää. Koko aika jaksaa odottaa, mitä tapahtuu seuraavaksi. Vaikka melodiat ovat alussa yksintoikkoisia, niin juuri näiden muiden biisin elementtien ansiosta mihinkään ei heti kyllästy. Sitten jossain keskivaiheessa melkein kaikki muuttuu kertaheitolla melodioiden, fiiliksen ja muiden juttujen kannalta, vaikkei ehtinyt saada tarpeekseen niistä edellisistäkään. Keskivaiheen "tauon" jälkeen siirrytään taas samoihin koukkuihin ja kikkoihin, mitä alussakin oli. Ja pian biisi loppuukin.

Biisi on aika pitkäkestoinen, mutta se ei tunnu pitkästyttävältä, vaan ohi hurahtavalta ajalta. Ihme juttu on, että tämä kuulostaa yksinkertaiselta, mutta samaan aikaan monipuoliselta. Tässä on niin paljon sellaisia pikkukikkoja... joka tapauksessa, tykkään tästä kuin kaupunkirotta viemäreistä. Aivan surkea vertaus, mutta ihan sama.

Tosi makupala biisi...
0   +1 +2
 
9
soundmark 26.08.2004
Tämähän olikin ihan loistava. Sattumalta projektisi sivuille eksyin, enkä kadu. Ihan loistava meinki. Soundimaailma ruokkii korvia monella tapaa. Ehkä biittien stereokuva on vähän turhankin liioiteltu, mene ja tiedä. Toimii kyllä toisaalta tehokeinona, mutta ehkä hieman liikaa rikkoo soundia. Muuten kympin arvoinen, mutta tuosta rokotan yhden pongon.

9 boäng.
0   +1 +2
 
10
gebo modyo 01.08.2004
Äänimaailma kokonaisuudessaan ehdottomasti kympin arvoinen:puhdas,kirkas mutta silti pehmeä.

Itsekin kovasti mieltyneenä suuriin hallikaikuihin ja pitkiin delayihin pidin varsin paljon varsinkin noista takaisinpäin (reverse) vedetyistä soundeista, jotka vielä loivat hyvin rauhallisen melodian biisille.

Biitti oli se elementti, joka toi biisille särmän, hieman rosoiset soundit, välillä hieman filtteröitynä, mutta jatkuvasti biisiä eteenpäin vievä junnaava komppi. Vaivun syvään koomaan kuunnellessani tätä.

Pidän soundista. 10.
0   +1 +2
 
9
Leak007 06.08.2004
Taas olet tehnyt aivan loistavan biisin.. alkupuolen säröbiitit kuullosti todella hyvältä. Ysin annan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta