Transient Realities

Ylipaila 157 | 30.12.2003 | Psytrance
7:06

Valmistunut kesäkuussa 2003.
Ehkäpä hitusen rankempi kuin Munchies.

8.00   550 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Soundi kolahtaa kivasti ja eittämättä tuo mieleen vaikutteet etenkin IM: n. Tämä ei välttämättä ole hyvä juttu, koska jos pitäisi valita kuuntelenko Infected Mushroomia vai tätä, vastaus olisi eittämättä ensimmäinen. Kokonaisvaltaisesti kaipaat enemmän sitä "omaa juttua", persoonaa. Tälläisena et yksinkertaisesti erotu tarpeeksi. Vaikka joku kuulisikin jonkun biisisi ja pitäisi siitä, pahimmassa tapauksessa kuulijan muisti tekee tepposet ja kunnia menee väärälle artistille:"se oli varmaan joku IM:n uusi".

Niinkuin sanottu Soundit ovat hävyttömän hyvin kohdakkaan, tuotantoa ajatellen. Kultakorvan olet tainnut saada lahjaksi. Ainoa mitä jäi kaipaamaan tosissaan oli Kitara(?) soolo osuuksiin lisää munakkuutta/syvyytta/pHat/tiukempaa vääntöä.

Ja viimeisenä... En usko että muistan tätä enää huomenna. =( Sääli sinänsä.
0   +1 +2
 
Laihanen 04.01.2004
Percussiolinjat toimivat hyvin. Miksaus oli onnistunut, ja kikkailua muidenkin soundien osalta löytyi tarpeeksi. Tuo sähkökitaraemulaatio/sample sen sijaan oli melkoisen ruman kuuloinen, siihen olisin pistänyt kasan efektejä lisää jotta se olisi uponnut raitaan.
0   +1 +2
 
Nyhde 01.01.2004
Tämä on huomattavasti Munchiesia enemmän mielenkiintoa herättävä kappale, vaikka onkin yleisen sointinsa puolesta ehkä enemmän sitä perustavaraa. Mukaan on mahdutettu kaikki perinteitä vaalivat kikat aina tönötönö-bassosta kitarasampleihin - kuitenkin niin, että ne tukevat itse kappaletta eivätkä ole mukana vain periaatteen vuoksi. Toisin sanottuna tässä kappaleessa sitä tuttua ja turvallista peruskonseptia on käytetty sen verran ilahduttavalla tavalla, että lopputulos on ajoittain jopa hyvinkin tuoreen kuuloinen. Tästä löytyy jännitettä ja tässä on jotain, mikä antaa kappaleelle oman persoonallisen tunnelmansa.

Päälinjat ovat mielestäni hyvin kohdallaan, mutta pinnan alla kappaleessa olisi saanut tapahtua enemmänkin - nyt ollaan osittain hieman turhan paljon paikallaan, kuten Munchiesissakin. Tietynlainen tyhjyys nousee ajoittain esiin, kun päälinjoja piirtelevät elementit vetäytyvät hieman taka-alalle. Minimalistinen linja kaipaa usein sellaista saumatonta toimivuutta, joka tästä tavallaan puuttuu. Äänimaailman toteuttaminen hieman syvemmin ja hieman monipuolisemmin olisi varmasti pelastanut paljon tunnelmasta. Tämä on hyvä, muttei vielä täydellinen. Seuraavassa kappaleessa toivoisin kuulevani vielä sen viimeisen silauksen äänimaiseman tai kappalerakenteen puolella.
0   +1 +2