Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kummallinen uni

Mul on nyt jotenkin todella kurja fiilis. Silleen todella voimakkaalla tavalla. Ja ihan yhden unen takia vain. Näin sellaista unta, joka oli aika sekava. Mutta siinä ainakin kuoli todella paljon ihmisiä. Jotenkin siinä oltiin jossain rannalla ja oli hienot säät ja sit joku monsuuni huuhto kaiken pois. Eli jonnekin tonne Aasiaan sijottuis vaikka ensin tuntu et tapahtumat oli jossain tos Välimeren rannalla. Onneks tääl Suomes ei kai oo pelkoa tommosesta. Ja onneks en tunne ketään, joka olis nyt lähdössä jonnekin Aasiaan. Tosin yks kaveri ramppaa siel aika usein, mut ei oo nyt menos.

Mut jospa se olis. Ja mä sanoisin sille, että oon nyt ihan sika varma et kuolet, jos meet. Ku enhän mä ees oo varma. Sehän oli vain uni. Mut ei sitä kyl sais estettyy millään menemästä. Ja jos estäiski ja sit ei tapahtuis mitään, ni olis ihan mälsä olo ja pöhkö. Tai jospa se olis nyt siel. Soittasinko sille, et näin outoo unta. Onneks se ei oo nyt siel. Sen verran menee kylmät väreet vieläkin selässä.

Kohta on jouluaattokin. Täällä on vaan kylmä ja varmana mitään vettä tule. Mut kylläpäs oli kummallinen uni. Jotenkin oli ihan sekopäinen fiilis aamulla, kun heräsi. Ei ollut kiva nähdä niin paljon kuolemaa. Mistähän tommonekin uni mun päähän tuli.

Kirjoitettu Wednesday 22.12.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: