Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Valivalivalivalivalivalivittulaivlaivlai

Sanonpa alkuun, että en jaksa pilkuttaa, sillä se tuhlaa energiaa, kun pitäisi hittovie painaa yhtä ylimmääräistä nappulaa.

Abinoiden päivä oli tänään Riihimäellä. Etelämpänä se oli eilen.
Mikä senkin juhlan pointti on?
"Jee ´päästään´ koulusta" - ja jo samana vuonna tai seuraavana viimeistään ne (abit, siis lukion viimeisen vuoden (siis kolmannen vuosikurssin) opiskelijat) ovat matkalla yliopistoon psykologeiksi tai vaihtoehtoisesti ammattikorkeaan diplomi-insinööreiksi.

Sitä ennen tietysti he käyvät abiristeilyllä ryyppäämässä, kunhan ensin tokenevat edellisen päivän jatkoista. Tosiaan kuulin juttua että olivat klo. 22-04 nuo jatkot ja lähtö risteilylle bussissa klo 12 tuolloin (jatkojen) loppumispäivänä. Mahtaa olla naama kipee risteilyn jälkeen joillain. En tietenkään väitä että kaikki ryyppäisivät itselleen maksakirroosin kahdessa päivässä, mutta onhan niitäkin ihmisiä olemassa. (minä)

Ja miten älykästä rahan käyttöä tuokin on?
~100 € siihen että pääsee neljän hengen hyttiin. (sivussa huomautuksena; risteilyllehän siis lähdetään että saisi sitä itteään ---- [euforisia kokemuksia {seksiä} toisen ihmisen kanssa] ---- niin missähän sitä sitten saisi? Kolme kuolaavaa koiran parasta kaveria tapittaa silmä (ja mahdollisesti jokin muu ruumiin osa) kovana kuinka lemmit jotain rändöm hippiä jonka pokasit baarista. Tai sitten meet vessaan. Himottaako jo?)
Satkuun lisäksi bussikuljetus, koska kimppakiva on mukavampaa. Sanotaan viitonen, mikäli et aioi morjenstaa aamiaistasi toistamiseen, jolloin hinta moninkertaistuu 150€:n. (Muistapa ne jatkot)
Kun sitten sinne laivaan on päästy, niin itse Matti alkaa vierailla kukkarossa yhdellä jos toisellakin. Viinaa saa varmaan ihan baarihinnoin niinkuin ainakin jokin aika sitten. Kympillä pohjat ja sitten 50-100€ että jaksaa kattella niitä ihmisiä joita on juuri pällistellyt kolme vuotta, jollei enemmän.

Lopulta takaisin. Sama bussi juttu.
Perillä kotona.
Saldo: Kukkarossa on pakkasta about nopeesti, pyöreesti arviolta -150 viiva 535€. (100+10+25+100+300=535€) (Siis hytti+dösä+sapuska+viinakset+ kaksi ykää) <-- huom! Worst case scenario.

Kannattavaa?

Käsitättekö, että minä oisin ryypännyt tuolla hinnalla maissa seuraavat kaksi vuotta?!?
(Huono viinapää)

Kyllä muakin korpeasi olla abina.

Kirjoitettu Friday 15.02.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: