Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Anonyymit Runoilijat

On aika julkaista Anonyymien Runoilijoiden tekeleet interwebissä.

Muinoin koulussa, joskus äidinkielen oppitunnilla iskenyt inspiraatio raapustettiin paperille kolmen sanan vuoroissa.
Suun sulkijalihakset olivat tuolloin rasitusvammain armoilla. Tietysti nyt jälkikäteen näitä lukiessa huomaa ettei niissä ole enää paljoa naurunaihetta..

Julkaisutahtina pitäkäämme seitsemän päivää kuten tuolloinkin. Sunnuntai-iltoja piristämällä voisi maailmasta saada paremman paikan.

A-R sai aikaan viisi runoa, jotka nyt sitten seuraavan viiden sunnuntain aikana julkaisen tässä päiväkirjatsydeemissä ja jossain muualla internetin syövereissä.

Järjestys olkoon kronologinen ja minun mielipiteen muovaama. Siis, koska mieletäni runot paranivat lähes kokoajan, julkaisen runot paremmuusjärjestyksessä kronologisesti höpötihöpöhöööläpäläpä.

Ensimmäinen runo ilmestyy siis tänä sunnuntaina, joskus illalla. Se kaikkein hirvein räpellys. "Nauttikaa". Älkääkä tuomitko A-Rää heti ensimmäisen vilkaisun perusteella. Ulkonäkö pettää AINA. Ostatko levyn vain ja ainoastaan yhden sinkun takia? Yksi yhdeksästä ei kerro kaikkea koko levystä, varsinkin kun levy-yhtiöt vaikuttavat vaativan sitä väkisin väännettyä itkuvirttä joka levylle sinkuksi. Muu levyhän voi olla vaikka millaista dödistä.
Paneutukaa, imekää runon henkeä ja lukekaa vaikka väkisin kaikki viisi, etenkin viimeinen, ehdottomasti se viimeinen, runoa ja päättäkää sitten mielipiteenne.

Runoja, a-go-go!

Kirjoitettu Friday 02.05.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: