Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuoden 2007 lainaukset

Tänä vuonna psykiatri Pschiozzo selittää tai kommentoi ihmisten kirjoituksia kerran viikossa.

1
DemotionIhan puuttuen tähän pohjakysymykseen, oletetaan että meillä on aikojen alussa puna- ja sinipaitaisia ihmisiä.
Sitten vaikkapa semmoisen 10000 vuoden aikan sinipaitaisista tulee dominoivia ko. yhteiskunnassa, heidän sosiaalisten, fyysisten ja kulttuurievoluutioon liittyvien ominaisuuksiensa vuoksi.

Sitten punapaitaiset rupeavat tämän jälkeen rääkymään, että nyt onkin pistettävä kaikki tasan heti välittömästi.
Kuuluuko sinipaitaisten ilomielin luovuttaa kaikki historian ja genetiikan heille luovuttamansa edut?

Kukaan ei koskaan viitsi kysyä, miksi naiset ovat alistetussa asemassa, tai miksi neekereille maksetaan huonompaa palkkaa kuin valkoisille.
Minusta tasa-arvo ei ole jotakin mitä voi vaatia, vaan joka täytyy yksinkertaisesti ottaa, mikäli sellaista haluaa.

Juolahtipa mieleeni, että saattoi tulla käytettyä liiankin kliinistä kieltä, joten tässä vielä ydinpointti uudestaan:
Sen 20snt eteen, jonka miehet saa extraa on moni sukupolvi joutunut vetämään akkaa turpaan kun se on alkanut lässyttää, ja joutunut tukahduttamaan metroseksuaalisen herkän puolensa.
Ja juuri kun oltiin hienosti saatu ämmät korsetteihin, liian pieniin kenkiin ja pysyvästi keittiöön niin tulee joku seksuaalisesti epävarmojen pitkätukkien kaulaliinasukupolvi ja ryssii satojen vuosien työn.
Miksi naisten hyvät arvot eivät ole edes naisten mielestä hyviä vaan pitäisi muka tavoitella mm. rahaa ja maskuliinisuutta.



2
bzeVenäjän opiskelu yläasteen & lukion aikana olisi 14 kertaa järkevämpää mitä Ruotsin, itänaapurista löytyisi n. 143 miljoonaa asukasta Ruotsin 10 miljoonaan verrattuna. En ymmärrä miksi oppilaita ei pistetä valitsemaan näistä kahdesta vaihtoehdoista kun toista / kolmatta opiskeltavaa kieltä valitaan. Suurimmassa osassa ylä-asteita venäjää ei opeteta lainkaan, lukiossakin tämä on yleensä vain valinnaisaine. Poikkeuksia tietty on ja näille poikkeuksille nostan hattua, itse en päässyt opiskelemaan venäjää sinä aikana kun kouluissa viihdyin.
Vaikka Venäjän taloudellinen tilanne ei ehkä ole yhtä hyvällä tolalla kuin Ruottsin, niin siltikin mahdollisuus opiskella venäjää ruotsin paikalla olisi varteenotettava vaihtoehto.



3
D-BeatOnko itsellesi tullut vastaan epämääräisiä rahalöytöjä tai muuta arvotavaraa kummallisista paikoista?
MonophobicKyllä vaan, kahdensadan euron seteli erään huoltoaseman vessan lattialla. Eikä ollut edes kusessa joten...
Henrik OlofssonKusit sen päälle?



4
JayskaeHehe, Ilta-sanomat lukee mikseri.netin foorumia!
http://iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1301161

(- Törkeää. Toivotaan oikeutta ja sympatiani "uhrille", nimimerkki Jan C kirjoittaa mikseri.netin keskustelupalstalla.)
mediumheh tai sitten Stocco on iltasanomissa duunissa
(tai joku muu)...


5
[ sam ]Stocco on ajoittain ihan silkkaa hulluutta, mutta jostain syystä jamppa tuntuu omimmalta. Kieroista jutuista huolimatta Stocco voi olla kauan kadoksissa ollut veljeni.
Stocco nyt on vähän semmoinen netitse nautittuna.



6
theputreficationmielestäni groove on enemmänkin aineen/esineen/asian/henkilön/eläimen/kasvin yms. yms. olomuoto ja luonne kuin musiikillinen genre.
Taisto ProjectPilkku
d fastelämässä se on hienoa, musiikissa taas mahtavinta.
Taisto ProjectPiste




7
JMOma nimeni mahtuis penikseen sellasella ihan järkevällä näyttäis typerältä (se kirjainkasa) sitten tylsemmän hetken tullen siinä kurttuisessa katkaravussa.. =(
VAikka JM eli nimimerkkini taas kyllä mahtuis loistavasti :D:D:D vois olla siitäkin saavutuksesta ylpeä. ::D:D:
Ja nimeni ei ole quatseloquatel
vaikka olen aina toivonut nimekseni quatseloquatelia, mutta toisaalta sen tatuoiminen penikseen voisi olalaika tiukkaa jopa erektion iskiessä. Mutta ei kai vanhemmat ajattele lapsilleen nimiä antaessa, että mahtuuko se nimi tatuoituna penikseen?
Ja jos ajattelevat, niin suuret on toiveet niillä vanhemmilla, jotka antavat jotain nimiä tyyliin Jari-Matias tai Hesekiel tai öö.. Waldemar.. tai Juho-pekka tai joku muu välimerkki-nimi
Mitähän sittenajattlei ne, jotka antaa nimen "ari" tms. ? :D
toisaalta jos tatuois nimensä penikseen ja sitten myöhemmässä elämässä kyllästyis nimeensä ja vaihtais sen, niin isllon lukis vieras miehen nimi peniksessä ja se haiskahtais lievästi homolle.
tapais jonkun tytön ja sais sen huijattua sängyn puolelle asti ja ois aiemmin esitelly ittensä vaikkapa pekaksi ja sit kullissa lukis "toni" niin vähän mahtais ihmetellä naisseuralainen.
Asia on selvästi pohdittu loppuun asti.



8
akhiKerran Kaupassa oli Hiivaa suuressa alennuksessa, ja sitten siinä ylä puolella oli maailman paras mainos slogan ikinä.

"niin halpaa että tekee mieli kiljua"
Mainio puujalka.



9
Happy Cube* Martin L. King, ** Omar Khayyam, *** Marie Curie, **** Buckminster Fuller, ***** Mahatma Gandhi, ****** Albert Einstein
Lego3 channels (3 trains can run simultaneously => 3 boys can play together)
Helpoin puzzle on nimetty tummaihoisen mukaan. Aika rohkea veto vielä näinä päivinä.

Miksi Lego on käyttänyt sanaa poika kun olisi voinut valita sanan lapsi? Eikö edes lasten iässä ole tasa-arvoa?

Rasismia ja epätasa-arvoa leluissa ja peleissä. Aika kurjia löytöjä mukavista ajanvietteistä.




10
Rojolatuo nTOTTA! muttaem ntiäedä haluaisnki sitä! YLLÄOTIOP ei välttämät haluais imutta uskon että heidän perversissä MILESSSÄÄN he kiinnostuvat KOVASTI JOS ETTÄ minkälaisnen spammin teen trolli!
hapouKun kirjotat tänne forumille niin painatko aina kaikkia näppäimiä yhtä aikaa ja katot mikä kirjain tulee esnin?
NORTON
Hah! Voin kuvitella tilanteen, jossa jossain Mikserin päämajan syvissä bunkkereissa joka tyyppi istuu aamuyöstä hikikarpalo värisevällä ylähuulella ja kulli kädessä odottaen näytön edessä, että mitähän se rojola seuraavaksi spammää foorumille.




11


13.04.2007 16:37
Krista Joo.. en mäkää oo kovin montaa kertaa päässy testaa, mut kyl joo huomas miks se aika on "vaan" 10 min.. muut meni sillon uusiks mut mä en jaksanu.. =P ja viel rintsikan haka paino selkään mustelman.. =/

13.04.2007 16:38
Spessutin Hihi, joo, sillon kantsii kyl heittää kaikki oheiskrääsä pois. Muunmuassa rintsikat! :-D

13.04.2007 16:39
Krista Joo huomasin! Pitää vaa hankkii sellaset urheilurintsikat mis ei oo saumoi ym.. =P ja jotain muutaki mä kyl sillo teloin.. ja olin tosi huono mut kivaa se oli =)

13.04.2007 17:26
Spessutin Jeh. :-)

14.04.2007 13:58
Spessutin Haluisitsä lähtee joku päivä kaffelle? :) Vaik siihe sun lähel olevaa thö big äppölii.

14.04.2007 14:00
Krista Sori mut en mä taida.. oon nääs varattu ja vaikka sulla oiskin kunialliset aikeet ni ei se silti ois kauheen fiksu veto.. =)


14.04.2007 14:01
Spessutin Heh, en mä kyl susta tyttöystävää aatellu, mut ok. :)

14.04.2007 14:01
Krista No joo mut ainahan tollaset kahvit tuntemattomien kaa on enempi tai vähempi tutustumista mahollisesti tulevaa varte.. ;P


14.04.2007 14:03
Spessutin Hehe, aijaa. En o sitä paljoo harrastanu ni taidat tietää paremmin. :) Aattelin vaa et vois tutustuu ihmisii täältäki päin ku e pahemmin tunne ku exän ja duuniporukat. :)

14.04.2007 14:09
Krista Joo no eihän siin mitää, mutku on se ny vähän epäilyttävä alkaa väkisin tutustuu johki vastakkasisen sukupuolen edustajaan "kaveripohjal".. =)

14.04.2007 14:10
Spessutin Hih, ehkä et vaan oo tottunu pitämää vastakkaisen sukupuolen ihmisiä pelkästään kavereina?

14.04.2007 14:14
Krista no oon, mutta yleensä ne tulee kaveriks silleen "luonnostaan" että tutstuu jossain piireissä ym. Mutta tuo on jo ihan toinen juttu että alkaa ihan tuntemattomaan tutustuu kahvin merkeissä ikäänkuin "väkisin"..

14.04.2007 14:14
Spessutin Heh, tervetuloa 2000-luvulle ja inttervepskuun! :)

14.04.2007 14:15
Krista No mulla se ei toimi ihan noin. En voi oikee sanoo "moikka mää lähen kahville yhen äijän kaa jota en oo koskaa tavnnu, mut se on ihan vaan kaveri".. ei se hyvältä kuullostas poikaystävän korvassa... =P

14.04.2007 14:16
Spessutin Eh, totta kyl. :P

14.04.2007 14:22
Krista =) mut siis ei sua vastaan mitää.. ja jos oisin sinkku ni sit voisinki ehkä kaverina tavata, mut nyt se ois vaan vähä outoa.. ;P ..ja ties mitä siitäkään sit tulis vaik kaverina tapaiski....

14.04.2007 14:33
Spessutin Ok, ok, tuli selväks. :)

14.04.2007 14:41
Krista heh.. sori =P

14.04.2007 14:53
Spessutin Ei mitää, hei. Iha iisisti vaa. Kyl sitä kahvitteluseuraa löytää muualtakin. :)

14.04.2007 14:54
Krista Heh, eik usori ku jatkoin jotai.. ,P joks löysit pingiksen?

14.04.2007 14:56
Spessutin Ei o löytyny. En o pahemmin ettinykkää oikeestaa. Pitää kysellä maanantain duunikavereilt ku tietää stadilaisina varmaan paremmin. :) Nyt ruokaröbölle! ->

14.04.2007 15:07
Krista joo ja netist vois kans löytyy.. =)

14.04.2007 15:08
Spessutin Heh. Ei o tullu pahemmin nettitreffailtuu kyl. Oikeestaan ainut livetapaaminen netin (ircin) kautta oli ku mut määrättii palkkaa duunii uus koodaaja ja mä löysin irkin kautta sopivan, ni pakkohan se oli tavata. :)

14.04.2007 15:10
Krista Heh.. mä oon tavannu netin ja mikserin kautta ihmisii.. tota foorumii ku lukee ni varmaa huomaa kenet.. ;P Mut joo, aina oon kyl poikii tavannu ihan "mahdollisena poikaystävänä"..


14.04.2007 15:12
Spessutin Nyt ei kyl jaksa foorumia tavata vaan tietääkseni kenet sieltä tapasit, mut oletettavasti nykysen poikaystäväs kun siitä noin erikseen mainitsit. :) Mut nytpä lähden pilistä pelaamaan, moimoi

14.04.2007 16:14
Krista Hjaa, ei, kun edellisen poikaystävän.. =P nykynen on höm.. vähän eri kautta.. ;P Mäki haluisi bilistämää...


14.04.2007 17:42
Spessutin Höhö. Oisit sanonu ni oltas otettu mukaan. :P

1° Näköjään oppinut jotain omasta halustaan. Ei pysty vastustamaan uutta miestä koskaan vaan alkaa yleensä parin tapaamiskerran jälkeen nussimaan, vaikka olisikin varattu.
2° Siis tämä nainen etsii aina miehen varalle jos nykyinen onkin mahdollisesti tilevaisuudessa huono.
3° Kyllä se vaan ennen noin teki. Mutta minä luulin et ne ostaa mulle joululahjaa.
4° Olisi minulle voinut aikoinaan sanoa, että tapaa poikia aina mahdollisina poikaystävinä.
5° Sano vaan suoraan, ett' menit nussimaan mun parasta kaveria kun seurustelimme. Mitä sitä kiertelemään kun olet huora.

Kumma miten noin avoimesti puhuu asioista että etsii uusia miehiä tulevaa varten ja ei osaa olla vain kaveri miehen kanssa.



12




13




14




15




16



Kirjoitettu Monday 15.01.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: