Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

It's...

... Dj Erotica and Human Masturbators! Eli hei ja jou kaikille tätä tekstiä lukevalle höpönassulle. Ottakaa tukeva asento ja pehmeä tyyny, koska nyt tulee tilannepäivitystä tämän sedän ns. elämästä!

Eli paljon on tapahtunut Campin jälkeen: sinkku-ajat ovat ohitse ja muutto Tampereelle on jo aivan ovella. Eli räpytän pakaroitani ja lähden porukoiden luota kokeilemaan elämää omin neuvoin. Tämähän meinaa sitä myös, että legendaarinen Tikkakoski jää taakse. Tosin, se seikka ei harmita millään tasolla. Mutta miksi Tampere? No koska siellä asuu oma mussukka, hyviä ystäviä ja sieltä voi paremmin löytää jopa duuniakin. Pidän kaupungista ja sieltä on myös lyhyt matka Helsinkiin, kuten myös Jyväskylään. En valita ja tätä muuttoa odotan aivan paikat märkänä. 4.11.06 siis muutan ja se meinaa sitä myös, että no-life-touhut jäävät vähän vähemmälle. Nörtteilyt ovat siis niin kauan telakalla, kunnes Elisa jaksaa liittymän aukaista. Mutta päivä kerrallaan!

Musiikkipuolella on pelkkää hiljaisuutta; inspiraatio ollut aika hengetön ja tylsä. Tarkoitus olisi jotain tehdä ennen vuoden loppua, mutta katsellaan. Ainakin se virallinen joulu-biisi olisi must, mutta kuten sanottua, odotellaan inspiraation massiivista paluuta. Se olisi melkoisen tervetullut.

Mutta eipä tässä muuta seliteltävää ole. Elämä hymyilee Leenushkan ansiosta, DM heiluttaa jalkoja ja Monty antaa mahalle kuritusta. Mahtavuutta. Palataan ihmiset asiaan ensi kuun aikana ja muistakaa miehinen kosketus tai rasvainen selkähieronta. Peace and love and all that shit.

Rakkaudella, Dj Erotica / ihmiskameli 31.10.2006

Kirjoitettu Tuesday 31.10.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: