Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 78 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - When The Student Is Ready, The Mushroom Appears 04.01.2007

BabylonDubProject - When The Student Is Ready, The Mushroom Appears
Todella pitkästä aikaa iskee tajuntahirmu BDP. Ja erittäin muhkealla äänimaailmalla alkava ja myöskin muhkeaan äänimaailmaan loppuva biisi ei tuotakaan kyllä pettymystä. Taaskaan. Onneksi! Bassokkaalla äänimaailmalla starttaava biisi kehittyy sekä soundillisesti että rakenteella loppua kohden; soundit ovat pehmeät ja uneliaat ja biisi tarjoilee soundeja monipuolisesti. Tämän voisi hyvin kuvitella olevan jostain elokuvasta. Perusidea biisissä säilyy loppuun asti ja tässä ei kyllä turhia hoppuillakaan; pari kertaa putkeen kuunneltuna aukeaa paremmin ja on nimenomaan minulle loistava tunnelmanluoja, ei leukaa nytkyttäviä rytmejä tarjoava perusrakennebiisi. Tätä pitää kokeilla kuunnella ennen kuin Nukkumatti tiputtelee hiekkojaan. Kyllä tätä pitää diggailla. Hyvää jatkoa edellisille raidoille ja tämmöistä tärykalvoja hellivää äänimaailmaa sinä, Hra Veneficus, osaat vieläkin mehevästi taiteilla. Lisää odotellessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Tulisade 31.08.2006

Laava - Tulisade
Kas kas, itse vanha tuttu tarjolla nyt tänä loistavana bändi-versiona. Minulle ei paljon uutta sanottavaa biisistä ole, mutta bändi-versiona tämä toimii paljon potkivammin ja ns. "katu-uskottavammin". Ainahan oikea rumpali tuntuu ja tässäkin se pitää kutinsa. Ei kyllä tule paljon ikävä niitä vanhoja konerumpuja, vaikka nekin kyllä hommansa hyvin hoiti aikoinaan. Tulisade on vieläkin toimiva raita, tänä versiona melkein se paras (livenä varmasti vielä parempi). Soitanto toimii joka alueella ja Michka-uroksen vokaalit lepäävät hyvin taustan päällä ja antaa tälle sen tyypillisen Laava-tatsin (aika miehekäs tatsi!). Lyriikoista propseja, koska ne ovat niin pirullisen iskevät ja lyövät. Tätä sadetta odotellessa siis, alkaa olemaankin jo hieman saastaa kainaloissa pikkuhiljaa! Fiilistellen ja höyläten ne Laavan pojatkin iskevät ihmisten päänahkoihin kiinni; tätä tavaraa on erityisen mahtava kuunnella stereoista volat äärimmäisen kovalla. Uutta tavaraa odotellaan. Ostakaa tämä levy, jos teillä ei ole sitä piruparat. Erotica kuittaa ja menee pihalle sadetta odottelemaan. Ugh!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele el niklas - wake up goodbye 08.08.2006

el niklas - wake up goodbye
Varsin rehevästi ja raajoja nytkyttävästä liikkuu tämä biisi. Hyviä riffejä ja korvia hiveleviä melodioita lentää ilmoille aika runsaasti. Sopivatempoinen ja sopivan timmi rakeenteeltaan muutenkin. Pituuskin juuri sopiva, tästä lyhyempi tai pidempi tämän ei olisi tarvinnutkaan olla. Säkeistössö liikutaan varsin nykivin riffein ja se toimii yhdisteltynä melko suoraan lauluun. Sitten kun kertsiin siirrytään, niin kaikki aukeaa hyvin ja biisiin pääsee sulautumaan hyvin. Eli varsin säröisen rokahtavasti mennään koko ajan jälleen ja tässä tämä roskainen soundi hoitaa hommansa melko täydellisesti. Taukoja ei paljon taaskaan anneta, vaan alusta loppuun mennään melko rehvakkaalla vauhdilla, mutta ei tämä heikoimpia onneksi tiputa kyydistään. Paketti pysyy hyvin kasassa eikä tämä ala ärsyttämään missään vaiheessa. Polkevaa rokkausta ja tunteilua arvoisa el niklas. Setä tykkäsi. Nams!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele el niklas - chocking on you 08.08.2006

el niklas - chocking on you
Sopivan suoraa ja menevää rokkia tarjoillaan kultatarjottimella meille sivistymättömille. Säkeistö ja verse luovat omituisen, mutta mukavan olotilan, jossa tekisi mieli vain jamitella ja heilutella takamustaan kuin kasaritanssijat parhaimmillaan! Sitten kun siirrytään kertsiin, niin loppuu olotila ja tekee mieli alkaa hyppimään, raivoamaan ja heiluttamaan päätänsä kuin raivotautinen koira. Ja voi pojat, minkä teitte tällä c-osalla! Siinä päästään oikein tamppausrockmetallin ytimeen ja hyppiminen vain villiintyy. Huh, tässähän oikein hiki nousee pintaan! Rytmiryhmä pysyy sopivan maltillisena ja tarvittaessa väkivaltaisena ja toimivat jälleen kerran hyvin yhteen. Oili taas hoitaa hommansa perusmaisen kiitettävästi ja saa minulta pojoja joka biisin suhteen ihmismäisestä laulusuorituksesta. Soundit pysyvät likaisina ja hyvä, että semmoiset ovatkin. Tässä toimii tämä meno oikein villisti. Eli oikein groovea menoa tarjoilitte tällä raidalla arvoisa el niklas. Saitte sedän hytkymään ja heiluttamaan päätänsä, siitä hyvästä taas tätä perusnumeroa tarjolla. Saa ottaa vastaan! Ugh!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele el niklas - 50 more years 06.08.2006

el niklas - 50 more years
Neljättä viedään ja taashan se niklas hoitaa hyvin hommansa. Tällä kertaa taas rauhallisempaa tempoa, säröä ja hyviä melodioita unohtamatta. Rytmiryhmä hoitaa hommaansa edelleen kiitettävästi ja tarjoilee korvalle ystävällisiä riffejä ja tamppauksia. Laulukin vielä päälle, niin soppa on melko turvallista el niklasta. Biisissä hyvin kasassa pysyvä kokonaisuus ja aika pop/rockmaisesti edetään perinteiseen tapaan. Soundit aiemmasta tuttua neliraituritavaraa ja särökkäästi tämähän taas tärisee. Kertsi on melko peruskauraa ja tekee tästä biisistä siksi aika turvallisen ja ns. hittikimara-tyylisen. Livefiilis on koko biisissä taas hyvin mukana. Kyllä tätä kelpaa kuunnella useamminkin kerran putkeen. Ei niin suuria tunteita herättänyt, mutta kyllä tämä hyvin sai pään nytkymään ja tarttumaan biisin mukaan. Hyvin te vieläkin vedätte, ei tässä ole minulla ihmeellisempiä valituksen aiheita. Kasi pätkähtää, olkaa hyvät!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele el niklas - why?? 05.08.2006

el niklas - why??
Uh! Taas kulkee ja lujaa kulkeekin. Kolmas demon raita kyllä heittää ne loputkin hilseet pois päästä. Tässä jo tekee mieli taas hyppiä päin seiniä ja fiilistellä silmät vinossa. Taas pitää hieman tarkemmin tätäkin selittää. Eli heti alusta lähtien biisi tekee tilit selväksi ja kulkee junan vauhdilla loppuun asti. Säkeistöstä pidän valtavasti; tuo basso ja kitaran ja laulun luoma tunnelma pistää pakosta silmät kiinni ja pakottaa pään nytkyttämään temmon tahtiin. Säröisästi sitten siirrytään kertsiin, jossa kysellään surullisen kuuloisesti miksi, komppiryhmän paukuttaessa hyvin rullaavia fillejä ja kikkailevia rytmejä. Keskivaiheilla tuleva (mielestäni hieman SOAD:mainen) riffi hoitaa hommansa hyvin ja on taas tuolla hyvin luomassa sopivaa vaihtelua itse biisiin. Kokonaisuutena siis hyvin nopeasti paukkuva teos. Melodioista suurta plussaa. Joten tämmöistä, ei tämäkään biisi ollut siis pettymys. Eli nyt enään yksi raita jäljellä ja sitten saamme nähdä, että onko tämä neliraituri-hulluus-demo todellakin näin toimiva. Tähän asti on ollut todella toimiva. Mutta lopetanpa selittelyni tähän. Muhkea biisi ja pidot sen mukaiset, hyvä tyttö ja pojat! Nyt siis vain huomista odottelemaan. Näin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele el niklas - beauty 04.08.2006

el niklas - beauty
Päivittäistä herkkua niklakselta! En pistä vastaan lainkaan. Tällä kertaa biisi on paljon rauhallisempi ja pakko sanoa, että tämä puree minuun paljon paremmin kuin tuo ensimmäinen. En tiedä onko minusta tullut vanha hömppä, joka pitää rauhallisista temmoista valtavasti, mutta minua ei haittaa. Koitan kertoa hieman lisää mitä tämä raita aiheutti minussa: Heti alun myhäilevä ja hyvin pysähtelevä alku tuo hyvälle mielelle ja sitten päästään tähän raitaan kunnolla käsiksi Oilin alettua vokalisoimaan. Taas mennään neliraiturin särömaisessa maisemissa ja tässä se toimii yllättävän hyvin. Rytmiryhmä tukee ja antaa hyviä riffejä koko kansan kuultaviin ja Oili hoitaa hommansa perusmaisen loistavasti. Kertsistä pidän valtavasti; sen melodia ja tunnelma osuvat täyteen herkkusuoneen ja tämä herra on yhtä heiluvaa päätä. Todella hyvä! Sitten tämmöinen hieman "metallimainen" tamppausosa tuo hyvää kontrastia muuten tähän suhkot rauhalliseen kokonaisuuteen. Se osa kyllä hoitaa hommansa tuolla joukossa ja hieman heittää hilseitä pois. Näin loppuun asti päästään hyvin ehjin nahoin ja kokonaisuus toimii; kaikki oleellinen on ja pituus juuri sopiva. Eli näin nyt tiivistettynä todella tunnelmallinen ja hyvät melodiat omaava niklas-raita, josta tämä setä ainakin piti kovin. Ei mitään suurta motkotusta kyllä monesta asiasta, nyt kun tähän neliraiturisoundiinkin on niin hyvin tottunut. Eli vahvasti menee arvoisa el niklas! Tämä setä alkaa odottelemaan seuraavaa antia demolta. Nähdään seuraavassa kommenttiboxissa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele el niklas - intentions 03.08.2006

el niklas - intentions
Oh yes, pitkästä aikaa tätäkin herkkua korville. Uudesta tuotannosta ei olekaan päässyt nauttimaan hetkeen, mutta onneksi nyt päästetään viattomia tuskistaan. Ja voi pojat sentään miten tämä raita rokkaa ja rätisee. Muutaman kuuntelun tämäkin vaati ja nyt näin neljännellä kerralla tästä saa jo hyvin irti kommenttia. Alanpa taas saarnaamaan urakalla: Biisissä on varsin särökäs, ns. paskainen/likainen äänimaailma, joka kyllä antaa vallattomasti livefiilistä koko biisiin. Tempo on oikein menevä ja oikein kunnon hengähdystaukoa ei anneta missään välissä. Oilin laulu on taas oikein setää miellyttävää antia, näin särön kautta tulee hieman uutta aaltoa vokaaleihinkin. Kitarat soivat hieman nuhaisesti, mutta sen ymmärtää, koska se varmaan on ollut tarkoituskin(?). Mäkisen veljekset sen sijaan bassoilevat ja rumpailevat kuten pitää ja antavat rytmiryhmälle hyvän pohjan. Yhdessä vaiheessa tuleva jamitteluosio kyllä käy kuin nyrkki persaukseen; siinä tulee tämmöinen pakollinen hyppimis-olo sekä päästä-hilseet-pois-fiilis. Eli varsin keikkamainen olo, kuten koko biisissä. Rakenne siis toimii näin tiiviinä ja menevänä. Tässä ehkäpä panostetumpi miksaus olisi antanut tälle vielä enemmän munaa ja meininkiä. Toisaalta vaikea kuvitella näin pirteä ja kulkeva raita ammattimaisella ja kyrpä-keskellä-ohtaa-miksauksella, kun kerran sanoma ja tunnelma tulee näinkin esille. Kelpaa ainakin minulle, vaikka vähän motkotankin liiasta rösöisyydestä. Pakko vähän äitimäisyyttä heittää tähänkin kommenttiin! Joten näin ajattelin tästä raidasta. Varsin niklasmaista tavaraa, joka ei ainakaan minua pettänyt. Nainen ja miehet osaavat, musisoivat ja tuhoavat. Se riittää minulle. Das ist gut!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaarli - tulehdus 29.07.2006

Jaarli - tulehdus
"Rööperiin!", kuten Pepe itse joskus sanoi. Nyt tosin voisi sanoa sanaa "Rectumiin!". Kyllä. Jaarli on palannut, vihaisempana ja tulisempana kuin koskaan! Tästähän piti kaikki kehoni osat ja sen takia tanssin käsilläni kiimadancea. Olen häkeltynyt. Biisin taidokas rakenne ja tunteet pintaan herättävä komina herättivät pedon sisälläni. Kaikki iloisuus ja nahkaiset unelmat lensivät pintaan ja suutelin koiraani pitkästi tämän raidan jälkeen. Absoluuttinen täydellisyys ja Pepen inspiroima autua taivas = Jaarlin tulehdus. Tämä tulehdus tosin parantuu nopeasti, eikä märi niin pahasti. Tosin tämä antaa paremmat kiksit. Tätä ei voi tarpeeksi kehua, niin rajua ja lempeää yhtaikaa, että pistän pystyyn uuden poliisilaitoksen. Hienoa pojat, tytöt ja orjat! Jaarli johtoon, Jaarlista uusi myyntipäällikkö. Infection is here, Jaarli is teh PURE!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Maailmanloppu 26.07.2006

Laava - Maailmanloppu
Laava hyökkää jälleen, erittäin raakamaisesti, mutta todenmukaisesti. Muutaman kuuntelun jälkeen jalka hakkaa jälleen rajusti maata, pää nytkyy, parranalku tärisee ja mieli on tyytyväinen. Miten tähän päästiin? No minäpä kerron! Alun tomit heittävät raidan käyntiin ja sitten päästään oikein live-fiiliksen omaavaan raitaan käsiksi; kitarat suhisevat mehukkaasti, stonermainen bassorummuttelu groovaa ja laulu saarnaa meitä syntisiä. Erittäin mehukkaasti päästään alun riffeistä nopeampaan tamppaukseen, jolloin tämä mies hyppäsi penkistään ja alkoi ravaamaan ja hyppimään. Voisi siis sanoa, että varsin hyvin tämä puri sisäiseeni maanikkooni. Lyriikat ovat varsin totuudenmukaiset; herra Bush hallituksineen maailmaa tähän suuntaan ajaa. Michkan lauluääni käy tähän kyllä liiankin mehevästi ja Salmisen antamat stemmat vahvistavat itse jyrä-osaa. Sooloilu varsin 70-luvun glamouria omistavaa ja hoitaa hommansa kiitettävästi. Ammattiäijiä kun bändissä on, niin eihän tässä paljon taas voi valitella. Tämä hakkaa aika mehevästi. Tässä taas siis juntin näkökulmasta arvosteltuna tämä raita. Laava hallitsee vieläkin ja tämän raidan myötä halu nähdä Laava livenä on jo liian kiimainen. Ehkä vielä pääsen tämän rokkimonsterin näkemään joskus. Toivon ainakin. Ja pyydän, tämän biisin aikana sitten hypitte yleisöön ja hajotatte kaiken elottoman. Maailmanloppu ei saa siis tulla vielä, Bush odottakoot Laavan tulevia suuria päiviä! Minulla ei muuta. Hyvä pojat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Afrikan kuningatar 22.05.2006

Laava - Afrikan kuningatar
Laava on aina ollut semmoinen rytmiorkesteri, joka on saanut raajat ja ajatukset hyvin liikkumaan. Tulisateesta innostuin, Tunnelin Päästä Poutaa innostuin hieman enemmän ja Ihmisen Paikasta koin valaistuksen. Ja tämä ensimmäinen koko bändin soittama Laava-raita ei petä millään tasolla. Minäpä kerron miksi! Heti alusta lähtien tämä raita rokkaa hyvällä temmolla ja näyttää kaapin paikan monelle karvaturvalle. Jokainen soittaja tuntuu hallitsevan homman ja Michkan ääni tuntuu entistä terävämälle. Rummut, nämä oikeat rummut, ne tuovat tähän sitä munaa mitä konerummut eivät antaneet tarpeeksi. Nyt toimii jätkät tämä soppa loistavasti! Riffit ovat pirteitä ja toimivia ja Salmisen räjähtävä bassoittelu ja Lassen rumpalointi tukevat tätä turpaanlyöntiä vakaasti. Ja lyriikatkin saavat plussaa, koska ei ole mitään tusinatavaraa. Samaa voi sanoa itse biisistäkin. Ja C-osa tuo sopivaa sanatonta ilmaisua, se on paikkansa ansainnut. Hyvä kokonaisuus, eikä biisi puuduta melkein missään vaiheessa. Pituuskin melko orgasminen. Aijai! Hehkutukseni voi tuottaa kyyneliä, pahoittelen sitä. Mutta tämä raita vain toimii niin kuin pitääkin. Ei hidastella vaan rokataan kaikki äijät sekä naiset kumoon. Ja sehän tässä hommassa on tärkeintä. Laavalla on asennetta. Ota se vastaan ja hypi tavarat nurin. Hienoa poijjaat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sam the Man - Sam goes to Jungle 14.01.2006

Sam the Man - Sam goes to Jungle
Sam The Mies iskee pitkän pitkästä aikaa! Ja kyllä muuten soitto kulkee aika nahevasti! Suorastaan progemaista rummuttelua ja pianon kilinää esiin tuova raita osoittaa jälleen, että Sam on mies paikallaan. Mieltä piristävää ja inspiroivaa tavaraa, jota varmasti kuuntelee monesti putkeen. Kyllästymiseen asti tätä kyllä vain, sitten on hymyposket kuin isolla hylkeellä. Maukasta tavaraa, suosittelen jokaiselle lämpimästi. Cheers!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avohoitopotilaat - Risa Auto 08.01.2006

Avohoitopotilaat - Risa Auto
Täti jätti suuren hymyn jälkeen sen aidolla ja rehellisellä punkmeiningillä, jota oli täysi ilo kuunnella. Nyt pitkästä aikaa sitten nämä iloa tuottavat Potilaat ovat saapuneet takaisin; nyt tosin paljon rauhallisemmalla annilla ja tätähän tämän herran korvat tykkäävät kuunnella. Kerronko faktat korvien puolesta? No kyllähän minä kerron! Eli alusta asti selviää, että varsin letkeää suomipop/rock-linjaa noudattava biisi tuottaa positiivista jalan nytkyttämistä ja pään heilutusta; tarjolla on yksinkertaisen toimivaa bassottelua sekä kitarailua, rummuttelu luo hyvää taustaa näiden elementtien päälle luoden taustasta mielenkiinnon säilyttävän. Laulu on kertovatyylistä ja toimii. Eihän tähän tarvitakaan mitään valtavaa Coverdale-antia; näin homma toimii ja sillä sipuli. Varsin maittavaa tuo, että biisi tavallaan kuin loppuu tylysti, mutta sitten kuulukin auton ääntä ja päästän käsiksi tähän oikein 70-luvun mieleen tuova fiilistelyloppuosa. Mainion lopetuksen luo tämä melkein Pink Floyd-mainen syntikka ja jamitteluosio, antaa ajatuksien kulkea päässä ja ilman laulua antaa kuuntelijalle tikut käteen. Aika mellevää pojat kuulkaas. Joten kaiken mässyttelyn jälkeen käsissä on varsin toimiva ja letkeä indie-ralli, josta haistaa suomipopin syvimpiä juuria, sekä myös 70-luvun psykedeliaa. Tällä risalla autolla on hyvä tulevaisuus. Antaa sen vain lötkötellä. Tämä maistuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bublgum Electronics - Electrical 23.12.2005

Bublgum Electronics - Electrical
Ah, oh, suits you sir. Näin joulun alla herra Dubb pistää jalkaa toisen eteen tällä purkkamaisella hittiviisulla. Kaikkea on tarjolla, ja vielä hienoäänisesti. Selvennänkö äskeistä? No kyllähän minä. Alku johdattelee hiljalleen, mutta äänimaailmallisesti lahjakkaasti pian alkavaan elektro-soppaan; äänimaailma on sopivan tanakan kuuloista ja vaikka ääniä on välissä montakin päällekkäin, niin häiritseväksi tämä ei käy. Varsin hyvin pysyy tässä raidassa kamat kasassa, eikä ala käymään tylsäksi tai suonikasta imeväksi. Vocoder-voksut luovat tähän sitä sopivaa poppimaisuutta, mitä biisiä tarjoaa lahjakkaasti 4 minuutin ajan. Sopivassa olotilassa tämä ehkä nostattaisi tunnelman kattoon ja pistäisi jalat liikkumaan kuin Painajainen Elm Streetissä. Messevän rasvaista tavaraa. Joten kaiken liukuvoiteen ja selityksen jälkeen totean, että kyseessä on varsin toimiva elektro-raita. Ei löydy valituksen varaa ainakaan miksauksesta tai sampleista tai mistään muustakaan. Kunnon ämyreillä tämä varmasti tärisyttäisi myös naapuritalon emännän takamuksen kipeäksi. Mutta hyvää jälkeä olet tehnyt. Terveisin amatöörimusiikintekijä Tikkakoskelta. Das ist gut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Ihmisen paikka 21.10.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Ihmisen paikka
Loistavia viboja antanut Laava on täällä taas, nyt tostin entistä kovemmalle otteella. Sehän tässä minua entistä enemmän vain pistää tärisemään! Voi pojat ja tytöt, taas on saatu tämän miehenalun jalat ja pää liikkumaan. Kerronko miksi? No aivan sinun kiusaksi kerron! Heti alkurytmeistä selviää, että nyt ei tarjoilla mitään hidasta tai laadultaan mainstream-tarjontaa. Tämä on vain räkäisen hyvin miksattua rockia, joka ei turhia säästele. Särökitarat lyövät kehiin ja nykivä rumpukomppi antaa syytä pään nykimiseen. Jos aivan oikein kuulin, niin tuleeko biisin välistä esiin Salmisen loistavan kuuloinen säröbasso? Toivottavasti kuulin oikein, koska tämä on suomeksi sanottuna aivan helvetin hyvän kuuloinen lisäpiirre biisille. Itse biisi on tiivistetty sopivan lyhyeksi ja sisältää kaikki hyvät Laavan pirteet: hyvän kertsin, mielenvievää sooloilua ja aikuisen miehen tarjoamaa ajatusta. Ihmisen paikka selviää näistä sointujen seasta varsin hyvin. Joten varsin mukava uutuus jälleen kerran Laavalta. Pettymystähän tämä ei ollut, vaan varsin posiviitinen yllätys. Karheaa munaa löytää oikein urakalla ja tämmöinen suhkot nopea-tempoinen tavara toimii hitaan materiaalin kera aivan avot-tyylillä. Mansikka kakun päälle, sanoisinko! Joten lopetan tämän tyhjäkäyntini ja heitän teitä todella ansaitulla kiitettävällä numerolla. Ta-tata-tata-taa-taa, tämähän toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Saving You the Trouble 13.08.2005

Blueborn - Saving You the Trouble
Voi että. Taas meitä Bluebornin faneja kohdellaan liian hyvin. Ja näin väsynyt mies kuin minä, innostuu heti ensimmäisten sekuntien perusteella. Mieleeni johdahtuu jostain syystä Jimi Hendrix sekoitettuna Bluebornin pop/rock-otteeseen. Ja tämähän kelpaa, todellakin kelpaa liian hyvin! Kerronko miksi? No kerron vaikka et haluaisi tietää! Kuten totesin, niin jo ensisekunneista jalka pääsee potkimaan lattiaa temmon tahdissa ja sopivan hidas tunnelmointi maistuu joka suhteessa; taustaryhmä hoitaa hommaa aivan liian ammattimaisesti ja laulu on taas kerran aivan liian hunajamaista. Näihin Bluebornin raitoihin olisi kyllä mahdoton kuvitella mieslaulua, niin vaikea kuvitella. Kun kerran nainen hoitaa homman näin hyvin, niin kaikkien maailman miesten pitäisi hävetä ja kuunnella Bluebornia ja oppia hennon rock-laulut perusteet. Perkules, tästä kannattaa jokaisen jannun ottaa oppia. Mutta itse biisistä jos halajatte tietoa, niin hidas tempo ja suhkot negatiivinen henki maistuu todella hyvin. Blueborn kelpaa hitaaseen ja nopeaaseen temppaukseen ja tämä todistaa sen, että myös hitaana Blueborn hoitaa homman myös naapuriin. Riffit purevat ja lyriikat sitä enemmän. Livenähän tätä kuuntelisi vaikka koko yön. Joten tulkaahan tänne samantien ja näyttäkää minulle valo, valo rokkauksen jumalaut! Olen sekaisin, kaiken sekoilun jälkeen. Silti, voin vakuuttaa että tässä on kyseessä on todella Blueborninmainen teos, ja sitä ei ole syytä hävetä, vaan kumartaa ja kiitellä. Loistavaa tunnelmointia tytöt ja pojat, Kiitos Blueborn. Singleä odotellen, ja myös sitä keikkaa, toivoo Erotica Bluebornille kermaisen hyvän tulevaisuudetta. Kiitettävää numeroa tästä ottakaa, ei pitäisi sattua. Dankes!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tunnelin päässä poutaa 29.06.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tunnelin päässä poutaa
Voi teitä pojat. Jo "Tulisade"-biisistä tiesin, että Laava tulee potkimaan meitä viattomia nuorukaisia persauksille; ja tämä biisi ei petä millään tasolla, ei niin millään. Alun hieman Viikatemainen ja Sabbattimainen riffi aloittaa pelin hienosti ja Michkan lauluen tullessa peliin on meininki taattua rockia loppuun asti. Rumpukomppi toimii hyvin riffien tukena ja se luo biisiin oman päätänytkyttävän grooven. Ja sitten kertsi.. se on suoraan sanottuna aivan helvetin mainio ja on biisin ehdoton kohokohta; taustalaulut siinä vahvistavat tunnelmaa ja pitkien kitarariffien päälle lentävät päälaulut saavat tämän herran mielen haltuunsa. Todella päähän jäävä kertsi ja monikäyttöinen biisi; tähän ei kyllä voi kerralla kyllästyä. Mutta mutta! Tässä on todella toimiva rock-raita, josta miinuksia en vain pysty löytämään; laulut ovat tässä vahvinta antia, ne ovat niin hyvät, etten pysty tähän ruutuun sitä tarpeeksi hehkuttamaan. Vanhan ajan rock-henki ja Laavan omaperäinen ilme; tätä rockia ei koskaan ole liikaa. Ja tämän biisin jälkeen tunnelin päässä paistaa itse iso aurinko. Ei voi mitään, tämä on kaksinumeroisen numeron arvoinen viisu. Kiitokset teille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Delicate Decadence 29.06.2005

BabylonDubProject - Delicate Decadence
Aina niin herkullinen ja väkivaltaisen ihana BDP lentäytyy jälleen meidän kuolevaisten seuraan. Ja heti alku antaa kuvan, että nyt ei paljon hymyillä eikä pelasteta maailmaa; ja meno jatkuu loppuun asti. Olen aina pitänyt Babylonin mainioista tunnelmanluojista ja mitä synkempi, sitä parempi. Tässä biisissä päästään melko pelottavastikin jo sydämen tummemmalle osastolle. Biisin pääriffi kuulostaa todella tutulle ja sai minut ainakin nytkyttämään päätäni. Kun tuo yksinkertaisen tuomitseva rumpukomppi lennähtää kehiin, niin olin myyty. Meno jatkuu laahaavan hitaana loppuun asti, mutta silti ei onnistu tappamaan kuuntelijaansa tylsyyteen. Välillä tulee hienoja katkoksia, jotka keskeyttävät päämelodian luoman tunnelman; onneksi katkaisevat pelastavasti. Loppuun kun biisissä pääsee, niin voi vain hetken mietähtää ja pistää raita uudelleen soimaan. Ja mitä enemmän tätä kuuntelee, niin sitä paremmin tämä uppoaa syvälle päähän sekä sydämeen. Joten kaiken huuhkailun jälkeen voi todeta, että kuulijakunta on saanut raidan, jota voi soittaa pimeässä jonkun huohottaessa niskaan. Vaikutus tältä biisiltä ehkä hieman laimenee, kun aurinko pööhältää naamaan, mutta kyllä tästä synkkyyttä saa repiä moneen suuntaan. Mutta mutta, BDP, kiitos sinulle paholainen. Tämä raita tulee soimaan useasti täällä päässä, ja näiden lauluttomien kohtien päälle on aivan liian hienoa myhäillä omia sanotuksiaan. Ah, salamyhkäistä ja myrkyttävää. Annan sinulle pikkusormen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Ivalo 29.06.2005

Blueborn - Ivalo
Blueborn syöksee meidät kesäbiisien ihmeelliseen maailmaan! Ja kuten odottaa saikin, niin ei se BB petä vieläkään. Selvästi nopea viisu sai jalat heilumaan jälleen kerran tällä rytmivikaisella sedällä Tukkakosken auringonpaisteessa. Meininki on tässä todella kulkeva ja vieläkin nämä elementit perusmaiset ovat enemmän kuin kohdallaan. Aivan liian kermainen naislaulu tässä kulkevassa rock-viisussa on kuin mansikka kakun päällä! Upeaa naiset ja miehet ja eläimet! Rakenne on ehjä ja hoitaa virkansa kuin poliisisetä, ja mieleenpainuvin osa lähtee toisen kertsin jälkeen, missä taustaryhmä iloitsee ja paukuttaa loistavia rytmejä. Eihän tästä biisistä voi edes pahasti sanoa, vaikka kommentini olikin yhtä oravan kanssa. Sanotaan nyt kerrankin selkokieltä: Kaikki Ivaloon ja Bluebornin sinkkua odottelemaan mansikka suussa! Eikös? Minä lähden ainakin, että näin! ->
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - 80s Child 29.06.2005

Blueborn - 80s Child
Pitkästä aikaa jälleen kansa saa maistaa sinistä syntyä, ja sopivasti taivaalla onkin sinisen sininen taivas; aurinkoinen keli ja tämä raita.. ah, vain jäätelö uupuu. Mutta, itse arvosteluun! Käsillä oleva raita on oikein tuttua Bluebornia ja kaikki peruselementit ovat edelleen kohdillaan; upea ääni ja upea ääntäminen ja taustaryhmän groove. Meno kuljettaa kuuntelijoita sujuvasti eteenpäin ja eikä raita käy missään vaiheessa tylsäksi. Vieläkin korviani ilahduttava laulu on erittäin kohdillaan ja kasarityttö saa taatusti arvoisensa laulun. Näistä Bluebornin raidoista ei vain voi saada huonoa mieltä, ei millään. Itselleni raita hyppäsi oikein oivallisesti päähän soimaan ja viikon reissaamisen jälkeen tämmöinen sopivan rauhallinen biisi luo tunnelman oikealle tasolle. Joten kaiken tarinointini jälkeen sanon, että käsissä on todella viihdyttävä, hyvärakenteinen ja leppoisa pop-viisu. Elementit kohdallaan, ja asenne sitä enemmänkin. Kiitettävää jälkeä tytöt ja pojat, tämä on Blueborn!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Boris Jeltsins - Luonnon Öljypuu 07.06.2005

The Boris Jeltsins - Luonnon Öljypuu
Uh ah Boris, tuonne sisääni nyrkkis! Nyt on kyllä niin hittiralli kyseessä, että saa kaikki muut väistyä tieltä, perkele! Lyriikat ovat jälleen kerran todella koskettavat, ja meininki Borismaisen menevä ja jalkaa nytkyttävä. Soundit sopivat tähän meininkiin niin loistavasti, että voisin huutaa luonnon öljypuuta mummolleni nahkafagotti anuksessani! Pituus on myös todella optimaalinen ja tämä rumien sanojen raita täten ei käy puuduttamaan. Reggae-osasta suuret taputukset ja pierusta ja kaljapullojen äänistä myös. Punk käy näihin pornoviisuihin yllättävän hyvin. Niin hyvin, ettei tästä voi antaa kiitettävää huonompaa numeroa. Niin ruskeaa, Borikset! Mutta niin ruskeaa, että anti-eroottisuus palkitsee pojat uhkealla öljypuulla! Oi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Boris Jeltsins - Vinkkelisakset 07.06.2005

The Boris Jeltsins - Vinkkelisakset
Tämä on kokemus vailla vertaa. Savu tulee ilman muutakin puuhaa jo persreiästä! Niin suoraa punkkia ja niin suoraa sanomaa, että naapurit riisuvat jo alushousujaan! Rumia sanoja yli rajojen ja menoa vaikka muille jakaa. Soundit ovat sopivan tunkkaiset ja lauluääni sopivan viaton. Olen jälleen pitkästä aikaa mykistynyt ja voin vain hehotella yksikseni ja miettiä miten loistavaa tämmöinen ruskea huumori on. Alkuperäinen versio tästä on aivan upea, tämä vetää hienosti sen rinnalle. Viattomat pornolaulut kaipasivatkin kunnon punk-otetta! Kiitos The Boris Jeltsins; teillä tulee olemaan mahtava tulevaisuus. Ryynipussia odotellen, oi oi oi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Harsh noise-kilpailukappale 22.05.2005

Hombre Muerto - Harsh noise-kilpailukappale
Todella pitkästä aikaa korville jotain erityisen meluisaa ja samalla niin erityisen skitsofreenistä. Kahden päivän pömppäämisen jälkeen tämä biisi tuntuu menevän suoraan päähän ja aiheuttaa siellä kouristuksia ja tuo kasvoille hymyn ja itkun elkeitä. Tämä teos ei kumartele edes naapurin Juusolle. Tyhjentää aikalailla ja kutittaa aivokäyriä. Melu on vitunmoinen ja biisiä voisikin sanoa "Syödään pesuainetta ja kuunnellaan sian raiskaamista äänensärkijän kautta"-leffan soundtrackiksi. Sairasta ja niin mukavaa yhtä aikaa. Ah, Hombre toi melun ainakin kerran takaisin. Kiitos ja otapa tästä yksi Mynthon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Back Against the Wall (Analysis remix) 29.04.2005

Blueborn - Back Against the Wall (Analysis remix)
Että tämmöistä. Jylläävä ja bassokas remix Bluebornin biisistä; tätä en olisi odottanut aivan ensimmäisenä. Mutta kyllähän remixit aina hauskoja ovat, tämä sai vain bassoillaan hieman hampaita tärisemään. Pohditaanpa tätä hetki, eikös? Ensi sekunneista olen aina pitänyt Bluebornin rokkaavista ja poppimaisista viisuista; vahva naislaulu ja ammattitaitoinen taustaryhmä ovat aina vaikuttaneet minuun. Mutta kun tätä yhdistelmää remixataan ultra-bassokkaillla bassorummuilla, niin ei oikein herra täällä päässä diggaile niin kovalla. Biisin idea mielestäni häviää trancea huhkuvan remixin alle; biisi ei lyö niin kovaa ja niin rokkaavasti kuin pitäisi. Tiedän, että kyseessä on remix, mutta tästäkin biisistä olisi paremman remixin saanut. Varmasti. Tämä remixaus ei vain onnistunut iskeämään minuun mitenkään. Varmasti joku trancesta enemmän tietävä voi pitää tästä tällaisenaan, mutta juntti kuten minä on vain hivenen pettynyt. Odotan vain innolla uutta Bluebornin iskua, remixit eivät nälkääni helpota. Mutta antaa tämän basson hyppiä pitkin seiniä ja luoda mahdollisesti uusia kasvoja. Mutta sen sanon, että se oikea Blueborn ei ole vielä pettänyt, eikä petä. Voi voi, tämä remix rätisee, mutta ei minulle. Pessimistinen herra kiittää täällä päässä. Kuitti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Friendship - The Beast 10.04.2005

The Friendship - The Beast
Tämä on kieltämättä tappavaa. Varsinkin tuo muriseva kitara loi kiihkeää fiilistä, eikä Izzin lauluissa taaskaan puutu sitä munaa. Rummun äänetkin ovat juuri sopivan jyhkevät. Mutta otetaan bussi biisin sisältöön! Biisihän on aika laahava ja murhaaja-fiiliksen omaava metallipläjäys, joka tuntuu loppuvan aika kesken. Aivan kun olisi ideat loppunut kesken ja jätetty biisi siihen. Näin, tai sitten vain olen liikaa väsynyt. Soundeissa ei ole mitään valittamisen varaa; muriseva kitara, kolisevat rummut ja Izzin rämisevä laulu tekevät pyhän saatanallisen kolmikon, jota kannattaa pelätä housut kainaloissa. Biisin rakenne on aivan perus ja toimii näin, mutta pituus on melko lyhyt; aivan kuin olisi jäänyt kaipaamaan vielä biisiltä vielä jotain. En tiedä mitä, mutta seinä tuli mielestäni liian nopeasti vastaan. Siltikin, kyseessä on kelpo viisu, missä tuntee luurangot selkäänsä vasten ja puukon persiissä. Metallista jytkettä, eroottisesti ja tappavasti tarjoiltuna. Tästä on hyvä jatkaa etiäpäin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salminen - Sinimaali 08.04.2005

Salminen - Sinimaali
Tämä mykistää. Olen sanaton. Tämä saa kyyneleet ja pahat ajatukset päähän. Voinko sanoa enään enempää? Pituus, äänet ja tunnelma; tuo paha kolmikko luo semmoisen eepoksen, että itku ja pahaenteinen nauru juoksee ympäri huonetta. Tavallaan sairas biisikin. Mutta olen täysin kadoksissa ja sanaton, biisin soidessa jo 20:ttä kertaa peräkanaan. Nyt pitää ottaa kapseli. Salminen, olet luonut pelottavan tuotoksen. Tämä saa ihon kuplimaan ja housut lentämään. Numeroa en pysty antamaan, koska mieli ei kerro mitä pitäisi antaa. Mutta jummi jammi, ota hyvä mies vihannes!

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Flowers And Bondage 04.04.2005

BabylonDubProject - Flowers And Bondage
Vedenalainen disco, yliannostus huumeita, veitsi hivelee kurkkua ja herra Veneficus painelee nappuloita ilkeän näköinen naamari päällään. Nämä kuin sekoittaa, niin saadaan kukkia ja sidontaa. Elokuvaa en ole nähnyt, mutta tämä biisi jyllää varmasti senkin edestä. Tavallaan tämä biisi sekoitteli kahta aiempaa viisua, luoden yllättävän rentouttavan tunnnelman; ahdistavuus ei ole pääasiassa, vaan jopa yllättävän groove ja rentouttava. Tätä biisiä olisi varmasti mukava kuunnella samalla, kun kaunis nainen hivelisi niskoja ja vesi ryökkyisi jalkoihin. Naista ei ole, mutta biisi on, ja kaiken tämän voi kuvitella riettaalla mielellään. Biisin soundit ovat sopivan puhtaat ja omituiset; avaruusmeininki vedenalaisessa discossa tekee päästä virkeän ja heiluttaa leukaa kuin mestarillinen keikka. Pimeässä huoneessa tämä hoitaisi varmasti tehtävänsä paremmin, tosin nytkin tässä auringonlaskun aikana biisi aiheuttaa päässä ajatuksia kuin hyvästä ja pahasta. Enpä keksi muuta sanottavaa, ihme oli jos tästäkin kommentista selvää sai. Tiivistettynä; oudoilla äänillä jylläävä happodiscon takahuoneen taustamusiikkia, paitsi tämä on sitäkin parempaa. Kiitettävää, pidin ja rentouduin. Kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRANK - Metal touch 09.03.2005

KRANK - Metal touch
Jos jostain sitä munaa haluaa, niin ottakoot tämän. Nimittäin tämä biisi puree päähän kuin pora ja tekee päähäsi tuhansia uusia persreikiä. Ei olisi koskaan uskonut, että biisini olisi tämmöisen käsittelyn saanut! Metallista pauketta, säröjä ja repiviä ääniä; tunnelma toi mieleen iso metallisen robottihirven, joka panee suuhun samalla kun tunkee kirvestä häntäluuhun. Meininki on häiritsevää ja säröisää, ja on erittäin omaperäinen viisu. Alkuperäinen versio haisee esinahalle, tämä metallille. En keksi nyt mitään kehittävää sanomista, mutta sanotaan näin, että tämä biisi tunkeutuu luihin ja luo liiankin villejä ajatuksia päähän. Melko kipeää, mutta niin ihanan innoittavaa. Ota kiitettävä, ota burana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gandalf & the Boys - Wir Sind Gandalf und die Jungen 01.03.2005

Gandalf & the Boys - Wir Sind Gandalf und die Jungen
Olen melkein sanaton. Izzi se vain paljastaa itsestään joka kerta uusia puolia. Gandalf, mitä teitti hänelle? Mutta mitä teittekään, se ei pahaa tehnyt. Ja sen kuulee jokainen höpönassu. Meininki on kuin sekoittaisi joulubiisin ja 80-luvun metallin keskenään; tausta polkee kiveksiä kuin sakset ja tuplabasarit huutavat kuin helvetissä makaileva paimen ilman housuja! Laulut ovat kyllä todella taustaan sopivat ja niin eroottisuutta huokuvat, että kaikki hevijätkät taatusti pistävät tämän jälkeen Izzin yhdeksi suurimmaksi vaikuttajakseen. Jos ei pistä, niin hävetkööt. Kitarakin luo tunnelmaa kuin kolisevat luut Linnanmäelle. On tämä hulppeaa! Biisi kulkee junan tavoin ja hammondien tavoin huudan riemusta! Eipä valittamista pojat, tämä on kiitettävää piiskaamista saksan malliin. Wunderbra!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Manly Touch 19.02.2005

Planeth - Manly Touch
Ou jes. Tämä versio sai kyllä pisteet puolelleen; upea veto kieltämättä. Aivan uudistettu versio toimii reaggena kuin tuhat puukkoa persauksessa. Kisabiisinä kyllä todella, todella hyvä versio. Soundit ovat tosi hyvät, itse pidin äänimaailmasta tosi paljon ja huonot "lyriikkani" sopivat taustaan uskomattoman hyvin; olette kyllä helvetin hyvää hommaa tehnyt! Biisi toimii kuin häkä ja tämmöisten versioiden jälkeen sitä hävettää oma versio tajuttomasti. Tämä piristi kyllä iltaa ja on mielestäni tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva. Soundit ja meno kohdillaan. Hienoa. Onnea kisaan! Manly touch reggaena, upeata!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Manly Touch 18.02.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Manly Touch
Nyt se on täällä! Pakko myöntää; tämä versio rokkaa kaikki pakanalliset maan rakoon ja heittää miehekästä kosketusta niin paljon, että pakarat huutaa armoa! Olen otettu, tämä sai naaman pelkkään hymyyn ja toimii kuin kalja jääkaapissa. Kisabiisejä on kuunneltu paljon ja tämä onnistui kaikista eniten ottamaan biisistä kaiken ilon irti; laulut, bassot ja taustat, KAIKKI toimii aivan helvetin hyvin. Laava on rokkia, niin rokkia, että karhutkin pelkäävät! Ja laulu toimii aivan perkeleen hyvin, ja tausta on oikeasti niin menevä, että olen kateellinen! Hienoa jätkät hienoa! Nyt toivotan teille vain pelkkää onnea kisaan! Tämä biisi pelasti illan, kiitokset! Manly touch jumalauta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade 13.01.2005

Hoffren-Salminen-Yliajo - Tulisade
Olen mykistynyt! Kunnon räkäisen kuuloista rokkia olen haeskellut ja nyt se löytyi; aivan kuin QOTSA:n sielunveli, Laava iskee kuin sähköaita. Mistä aloittaisin... Ensimmäisen korviin tulee mahtavan kuuloinen äänimaailma; helvetin hyvä rokkisoundi iskee korville ja mukanaan heittelevä kitarariffi ja rumputausta vievät mielen korkealle. Michkan laulut käyvät taustaan kuin nakutettu tikka ja Salmisen taustavoksutkin hoitavat tehtävät kotia. Tästä erityisestä soundista olen eniten innoissani; tulee todella hyvä olo ja nämä riffit saavat jalat heilumaan ja lyriikat suun aukomaan täällä kotona asti. En kertakaikkiaan keksi tästä mitään valittamista. Aivan upa teos. Te miehet tuotte mieleen sen hyvän rokin, sen rokin mitä harvoin kohtaa. Kaikki on kohdillaan, fanitus ja kymppi kolahtaa. Kiitos tästä! Tulevaisuus olkoot teille loistelias!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viheria - Sickly Green 02.01.2005

Viheria - Sickly Green
Kas kas! Itse suuri Hrvimulli iskee ja iskee äänimaailmaa päin naamaa niin, että sattuu! Ambient on tuttu tyyli, mutta silti välillä niin outo, että sanoja on vaikea löytää arvosteluihin. Mutta koitan parhaani : Tässä biisissä tulee fiilis siitä, että minkälaista olisi olla paksusuoli kaikkien kipujen keskellä. Migreeni, mahakipu ja puukon työntö selkään... Siihen lisätään kaikua ja pieni pelottavia ääniä, niin vola! Biisi tuo mieleen ajatuksia kivusta ja krapulan aikaisesta sekaisesta olosta; tavallaan biisi voisi olla krapulispäivän soundtrack. Eli tämä biisi luo tunnelmaa, todella hyvin. Äänet ovat erikoisia ja biisi toimii mainiosti taustamusiikkina tilanteessa kuin tilanteessa. Kyllä tästä kiitettävä pamahtaa. Green! It´s Green!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Vapahtajamme syntymäjuhla 10.12.2004

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Vapahtajamme syntymäjuhla
Olen sanaton. Jeesus olisi varmasti ylpeä itsestään, jos kuulisi tämän biisin. Kasarisyntikat ja miehekkäät laulut sekä ihanat lyriikat takaavat tällä biisillä Haavalle pääsyn taivaaseen. Vapahtajaa toki ylistetään, mutta pakko sanoa, että Haava saa tällä biisillä kyyneleitä ja karvoja aikaiseksi; on tämä niin koskettava! Joulupukki kyllä tuntuu tämän jälkeen aivan turhalta mieheltä, Vapahtajaa sen olla pitää! Hyvä Haava, tästä sinä saat pääsyn kirkkoon! Tule kanttoriksi tänne Tikkakoskelle, sitten minäkin voin käydä kirkossa. Levoton sormi, kauniit melodiat. Kymppi ja aamen sille!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avohoitopotilaat - Täti 29.11.2004

Avohoitopotilaat - Täti
Oi oi! Pastorin tuotantoon en ole kovin paljoa tutustunut, mutta nytpä on mahdollisuus katsastaa miehen uusin rojekti! Eli kyseessä on erittäin laadukasta punkkia, mihin kyllä rakastuin aika villisti, heti ensisekunneista lähtien. Meininki on biisissä todella menevä ja biisi ei anna taukoa hengähtää, onneksi! Punkin kova ystävä en ole, mutta tämä biisi kyllä sai jalat heilumaan ja sai minuakin paremmin punkin makuun. Laulut sopivat erittäin herkullisesti pohjaan ja erityisplussaa tuo vikkelä rumputyöskentely, joka sai tuntemaan itseni aivan surkeaksi rumpaliksi. Eli rummut ja laulut upeat, kuten myös bassot ja kitaroinnit, joista ei löydä valittamista.. ei niin millään. Eli kyllä tästä biisistä tärähtää erittäin vahva nro 9! Kiitettävää punkkia on kyllä kyseessä, missä on musiikin tärkeintä tekijää, asennetta, niin paljon, että tuntuu ja hyvälle tuntuukin! Kiitos Avohoitopotilaat, punkit on turkissa ja mieli loistaa! Gut!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Verinen Persreikä 21.11.2004

Tatti - Verinen Persreikä
Paskalaulun, sen mahtavan tunnelmallisen eepoksen, seuraaja on täällä. Laulut ovat jälleen taattua laatua ja melkein kyyneleet tulee silmiin... On niin koskettava biisi, että herra paratkoon! Lyriikat aivan upeat ja muistuttaa meitä kaikkia siitä, että verinen persreikä on kiva juttu! Biisin tausta on erittäin suolainen, kitaroineen ja haikeineen melodioineen. Eipä tässä; Tatti ei taaskaan tuottanut pettymystä. Hyvä poijjeet! With persreikä we shall die.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ethical Yawn - Emptiness Of Soul 20.11.2004

Ethical Yawn - Emptiness Of Soul
Todella erikoinen oli kokonaisuus tässä biisissä; alku antoi kuvan pelottavasta biisistä, mutta sitten kun tuli melodia ja rytmi kehiin, niin biisi paljastui todella grooveksi kamaksi. Soundit ovat erikoiset, kuten myös biisin rakenne, mutta jälleen kerran se on pelkkää plussaa! Biisin pituus on myös aika pitkä, mutta se ei rasita mitenkään kokemusta... Tavallaan biisi tuntui hieman kuin unimaailman tuotteelta ja biisin nimi on täydellinen. Itse tykkäsin tästä biisistä ja sen oudoista äänimaailmoista ja rakenteista. Kyllä tästä kiitettävä numero pitää antaa. Herra Tune, jatka tätä rataa ja suuri kiitos tästä kokemuksesta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Skull and Bones 16.12.2004

BabylonDubProject - Skull and Bones
Pääkalloja ja luita; nimi antoi kuvan, että tässä kolisee kasarimaiset rummut ja kimeät laulut. Mutta onneksi olin pahasti väärässä. Herra Veneficus loi DiversAeonilla semmoiset fiilikset minulle, että odotin tältä tavallaan rauhallisempaa ja tarttuvampaa kamaa. Vaikka DiversAeon on loistavaa omassa genressään, niin tämäkin viisu maistui erittäin keppoisasti minulle. Tarttuva bassomelodia, laahava ja taustaan hienosti sopiva rumpukomppi, iloisen surulliset syntikat ja kuiskaavat laulut. Olen erittäin otettu tästä biisistä. Biisi onnistuu siinä erittäin vahvasti, että luo kuvia päähän ja tekee erilaisia tunnetiloja syvimässä olemuksessani. Tämä biisi toimii kyllä joka paikassa; tällä hetkellä sen voisi kuvitella soivan juuri ennen nukkumaan menoa. Tämä voisi antaa leppoisat unet ja luoda omituisia juonia. Tavallaan tämä biisi on kuin yksi iso uni; tähän ihastuin ensilyömällä ja siksi kehtaan antaa tälle kaksinumeroisen numeron. Virheitä en löytänyt, kaikki toimii, niin maan perusteellisesti. Loistavaa unelmaa tämä on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaarli - pullistuma 06.12.2004

Jaarli - pullistuma
On hetkiä milloin koira ansaitsee löylytyksen. On hetkiä milloin oma isä kaipaa keppiä anaaliin. On hetkiä milloin Hombre Muerto ja Lobotomia tekevät teoksen, mitkä saa leuan putoamaan maahan ja kaivamaan penaalia. Ei helvetti pojat, tämä on loistava! Niin monta osaa ja niin monta koukeroa, että saa haistaa progekikkailijat rusinoita! Toistuva eroottinen ja jykevä tausta on juuri niin ihana, että voisi tappaa naapurinsa ruusun oksilla ja hinkata kiveksiään naapurin talon seinään. Loistavaa äänimaailmaa! Jaarli on rakkaus!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Moree To To 28.10.2004

MaTaM TooT - Moree To To
Matam matam! Ambienttia, psykedeliaa, kauniita ääniä ja Haavan mielikuvitus; lopputulos on pelottava sekä myös samalla kaunis. Äänet ovat erittäin erikoisia, kieroutuneita ja karvat pystyyn nostattavat. Puolessa välissä ihmisen puheelta kuulosta melu antaa soppaan mukaan hieman lisää psykoosia. Tämä biisi oikeastaan on kuin sirkus keskellä helvettiä; äänimaailma välillä nimittäin kuulostaa aivan sirkukselta, väännellyssä ja hidastetussa muodossa kuitenkin. Eihän tästä voi pahaa sanaa sanoa, tässä on jokaiselle jotakin. Tätä biisiä en kuitenkaan soittaisi lapsilleni iltasadun jälkeen... Kyllä tästä lentää kiitettävä numero päin seiniä. Bueno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matematiikka Agitaattori - Haava Goes Supersaw 24.10.2004

Matematiikka Agitaattori - Haava Goes Supersaw
Vui vui. Jälleen mennään matematiikan matkassa kohti valoa. Tässä on jälleen taas mahdottoman menevä ja hauska meininki; bassot ovat juuri upeat ja rumpukomppi tuo mieleen ala-asteen... hmmh. Erikoisia ääniä, omituisia melodioita. Tarvitaanko muuta? Todella hyvä vedos tämä matemaattinen eepos, joka tuntuu hieman Linnanmäen reissulta kokaiinin ja moottorisahan kera. Kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matematiikka Agitaattori - Tasapainottoman yhtälön vapaapäivä 19.10.2004

Matematiikka Agitaattori - Tasapainottoman yhtälön vapaapäivä
Matemaattiset yhtälöt ovat aina olleet minulle yhtä helvettiä, ainakin matematiikan tunneilla. Tämä matematiikka on kyllä paljon selvempää ja hauskempaa oppia; erityisen kieroutunut meininki on tässä hassuja ääniä sisältävässä viisussa. Tuntuu kuin tämä biisi olisi ollut pahassa painajaisessani, missä koirat raatelevat ihmistä ja ihmiset vain nauravat. Tässä biisissä on vain niin erikoinen ja hauska meno, että kyllä tästä pitää täysi kymppi antaa. Haava, loit nyt kyllä tulevan hitin. Tämmöisiä eepoksia, jos radioista kuulisi, niin kyllä olisi monet housut märkänä. Matematiikasta annan numeron, mitä en koskaan ole itse saanut. Ole hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salminen - It's a (co)sin 08.10.2004

Salminen - It's a (co)sin
Salminen - mies ja legenda. Aavemaiset bassot, Veljes Mariomaiset pimputukset sekä pelottava jumputus... Tarvitaanko muuta? Tässä on sitä jotakin, mikä ei jätä rauhaan. Tämä kiusaa loppuun asti ja näyttää, että kyllä Salmiselta löytyy paukkuja vaikka mihinkä! Eli täysi kybä tästä eepoksesta ja faniksi pitääpi ryhtyä. Harmi, kun kisaan en voi osallistua tyhmyyteni takia. Mutta onnea kisaan! Tämä lyö kiveksille kuin Sodoma!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Back Against the Wall 13.09.2004

Blueborn - Back Against the Wall
Ou jeah! Rokimpaa Bluebornia toivoinkin ja toiveeni toteutui! Upeata! Ensinäkin; kertosäe pitäisi palkita jo Emmalla ja Bluebornille levytyssopimus. Sitten puhuttaisiin jo asiaa! Eli tämä biisi on kerta kaikkiaan menevää rokkia, mistä ei puutu mitään; on säröisiä kitaroita, loistokkaasti etenevää rytmiä ja kerrassaan upeaa laulua. Kertosäe on hehkuttamiseni jälkeen todellakin mieleenpainuva ja uskomattomia fiiliksiä aiheuttava. Tässä on kyseessä loistava aloitusraita, niin loistava, että ei tästä voi antaa pienempää numeroa kuin kymppiä. Blueborn, olette lahja maailmalle. Toivottavasti teistä kuullaan vielä paljon! On tämä vain niin hyvää kamaa sydämmelle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Zoni Boo 08.09.2004

MaTaM TooT - Zoni Boo
Jees, genre erittäin erikoinen minulle, joten yritän arvostella parhaani mukaan... Biisi kuulosti erittäin erikoiselle ja minua ainakin biisi miellytti; ei mitenkään häiritsevä vaan omaperäisyydellään viihdyttävä. Kilinät ja kolinat ja "zoni boo" vokaalit takana antavat hyvää mieltä tähän illan päätteeksi. Tosiaan, genre Ethnic on aivan outo minulle, mutta tämä tuotos ainakin sai minut erikoiseen olotilaan... eli puree ja hyvin. Kivaa ajanviettomusaa, hieman ehkä liian lyhyt, mutta silti mukavahko eepos. Kyllä tästä paukahtaa kiitettävä numero. Zoni Boo!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Kuolema 22.08.2004

Tatti - Kuolema
Erittäin loistavaa Tatti-kamaa, mikä todellakin sai jälleen hymyhuulet kasvuun. Loistavaa pojat; traaginen tausta ja hilpeät laulut toimivat kuin perkeleen esinahka stiletissä. Laulut ovat helvetin pinnassa, mutta sillähän ei ole mitään väliä. Tärkeintä on se asenne! Kyllä tämä kiitettävää kuolemaa aiheuttaa. Toivottavasti en saanut nyt pahoja tauteja... Kjäl kjäl.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thousand Miles Away - Izzi's The Man 19.07.2004

Thousand Miles Away - Izzi's The Man
Kyllä vain! Rokkia, niin hyvää rokkia, että aivot räjähtävät! Tosi hieno kitarakuvio sekä izzimäiset laulut antavat tälle biisille pyöreät kympit! Hienoa hienoa! Ja kuten biisin nimi menee; Izzi is the motherfucking man. Totta joka sana perkele! Rok!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Kiljua 19.07.2004

Tatti - Kiljua
Ah. Haitari tässä biisissä on demonaalisen mahtava! Heh, kyllä tämä potkii vauvoja päähän. Laulut aika pinnassa, mutta ei se haittaa; tärkeintä on meininki. Ja tässä sitä riittää... KILJUA!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sam the Man - Vaatekaapin väki 22.08.2004

Sam the Man - Vaatekaapin väki
Ah, jälleen Samuli pistää sormen keskelle suuta meille amatööreille. Kulkeva piano ja Samulin mahtavat ideat antavat iloa päivään kuin päivään, eikä tämä voi olla kenellekkään pahaksi. Soitto kulkee ja tunnelma kohdillaan; tästä se kaikki lähtee. Go Sam Go!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sam the Man - Metkat Mutkat 22.08.2004

Sam the Man - Metkat Mutkat
Loistavaa, kaunista ja tunteikasta. Näin pienen lapsen soitto sai päiväni loistamaan, kiitos siitä Samulille. Tämä on niin hienoa, kun lapsi on musiikin parissa jo näin pienenä; tämä biisi antaa hyvän pohjan kaikelle. Onnea Samulin uralle ja vanhemmille jaksamisia, musiikki on sitä parasta lääkettä kaikkeen. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Gaping, Throbbing, Bleeding 22.05.2004

Hombre Muerto - Gaping, Throbbing, Bleeding
Ah. Rentouttavaa melua sateiseen ja synkkään aamuun. Olen jälleen sanaton. Hombren noise saa kaikki maailman sairaimmat ajatukset päähän ja tämä biisi ei tuo poikkeusta: korviavihlovaa melua ja herkkä tunnelma. Ja taustalla kuuluva laulu on loistokas. Kipeää ja hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Bigoted Symposium 09.08.2004

DiversAeon - Bigoted Symposium
Tähän biisiin puree sama arvostelu kuin "Cultivating The Attractor" eli jälleen olet tosi piinaavan äänimaailman saanut tehtyä; äänet lisääntyvät, muuttuvat terrorisoivaksi ja pistävät ajatukset sekaisin. Eli kaikin puolin loistava biisi krapulaan tai naapureitten kidutukseen. Nyt kuitenkin vain pistin itseni tässä kärsimään ja kyllä kannatti; tämä äänimaailma pistää kyllä monet hiljaiseksi ja ansaitsee jälleen kiitettävän numeron. Tämä piina on sairasta ja kaunista, loistavaa kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ethical Yawn - Lyhyesti Virsi Kaunis[Poison RMX] 10.10.2004

Ethical Yawn - Lyhyesti Virsi Kaunis[Poison RMX]
Do diin! Tune poika se tätä biisiä suositteli ja kyllähän tämä vaikutti; äänimaailma on saatu hyvin kohdilleen ja luikerteleva rytmi jyllää hyvin eteenpäin. Genreä en paljon kyllä tunne, mutta kyllä tästä ainakin sain tietynlaista potkua. Luultavasti saatanan isoilla kajareilla saisi tästäkin enemmän irti, mutta kyllä tämä poraa siltikin, vaikka kajarit ovat maitokauppa-tavaraa... Mutta mutta; industrial-fanina tämä viisu teki kauppansa ja ansaitsee kiitettävän numban. Katsotaan, uskallanko muita viisuja kuunnella... Hyvä hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Paskalaulu 26.05.2004

Tatti - Paskalaulu
Tämä on mahtava biisi. Olen tämän kuullut jo monta kertaa ja paranee koko ajan. Lyriikat ovat aivan loistavat ja syntikan ääni törkyisen sivaltava! Kaikin puolin legendaarinen ja hauska biisi. Paskalaulu rules the world. Kyl vain! Tämä on hitti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Albert Roxtone - The Sound Of Pain 04.05.2004

Albert Roxtone - The Sound Of Pain
Olihan tämä ihan kivaa... Huonompi homma, kun tämmöinen musatyyli ei vaan pure kovin kovaa muhun. Mutta olet tosi hyvä kitaristi ja tän biisin soolot lähti tosi mahtavasti! Tämmöistä jälleen.. Pahoittelen huonoa kommentointiani. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D.B.S - No Way to Go Away 10.04.2004

D.B.S - No Way to Go Away
Jeah! Onhan tämä... Nuo ihme kissa-äänet saivat hieman hymyilemään :) Pääriffi on menevä myös. Ihan hyvä viisu tällein juntin näkökulmasta. :) Rok rok!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Dedicated to All the Pregnant Ones 09.03.2004

Hombre Muerto - Dedicated to All the Pregnant Ones
Voeh! Kyllä hieman kuulee, että herra alkoholi on vaikuttanut meininkiin! Mutta ite biisi on taas taattua Hombrea eli hienoa noisea! Kaikumaiset äänet tosiaan saavat olon hieman sekaisin eli tätä olisi hienoa kuunnella keskellä yötä pimeässä huoneessa tuttipullo suussa! Heh, kaikessa sairaudessaan hieno eepos. Rok rok!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Boytaur pt.1 - Man Entering Man 07.03.2004

Hombre Muerto - Boytaur pt.1 - Man Entering Man
Kuten sanottua on tullut, ei Hombre petä koskaan... Tämä on taas taattua Herra Muerton noisemekkalaa! Varsin kivasti tämä kipale sai korvat vuotamaan verta... Odotan innolla sarjan muita osia... Jeah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Cultivating The Attractor 09.08.2004

DiversAeon - Cultivating The Attractor
Oi saatana, kun luot pelottavia äänimaailmoja! Tätä biisiä kun kuuntelisi pimeässä huoneessa, niin kyllä alkaisi virtsa virtaamaan jalkaa myöten. Mutta jees, pahoittelen huonoa juttuani. Itse biisiin: äänet ovat erittäin voimakkaita tässä biisissä ja niin pelottavia kuin suinkin voi olla. En ole mestari arvostelemaan noise-biisejä, mutta tämä kolahti tosi hyvin, kuten myös Hombren tekeleet. Yksinkertaisesti tämän biisin moniuloitteiset äänet ja helvetin pelottava meininki saavat tälle kiitettävän numeron. Ahdistaa, kyllä vain.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunnuntai - Kermaperuna 25.02.2004

Sunnuntai - Kermaperuna
Heh! Olihan tuo leppoisan kuuloinen värssy! Varsinkin tuo Kermaperuna-sanan toisto on varsin terävä! :) Jesh, kyllähän tämä menee läpi, vaikka tämmöistä musaa en kuuntele...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Obese and Immobile 11.02.2004

Hombre Muerto - Obese and Immobile
No doda noin! Ahdistavaa, erittäin ahdistavaa! Heh, sehän on pelkästään hyvä asia! Varsinkin puolessa välissä tulee semmoista melua, että paskat tulee housuun ja biisi yltyy paremmaksi kohti loppua... Mielenkiintoista ja korvia tuhoavaa noisea taas olet tehnyt meidän kaikkien iloksi! Hyvä ja sairas värssy! Great!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Initial Unraveling 09.08.2004

DiversAeon - Initial Unraveling
Huh huh, onneksi kuuntelin nämä biisit päivällä! Uni nimittäin ei maistu näitten jälkeen; todella pelottavia ääniä jälleen tarjolla. Olen sanaton. Tämä biisi olisi helppo kuvitella kuvaamaan täydellistä kaaosta ja tuhoa; kenties tämmöinen voisi olla äänimaailma maailmanlopulle? Ken tietää, mutta tämä saa hengityksen tihentymään ja pulssin nousemaan, eli jälleen heitän biisille kiitettävää numeroa. Tarvitsen kai hieman lepoa nyt...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - God is a Gynecologist 06.01.2004

Hombre Muerto - God is a Gynecologist
Kieh! Erittäin hienoa noisea taas Hombre! Korvat suorastaan huusi kivusta! Heh, huuto jää kaikumaan ikuisesti korviin... Noisea taas kaikenikäisille! Rokrok!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Ice Ice Baby 06.01.2004

Hombre Muerto - Ice Ice Baby
Tämä saa housut tutisemaan ja pään sekaisin. Unihan tästä menee! Hehee! Pitää käydä veskissä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - References 09.08.2004

DiversAeon - References
Jostakin kohdista tämä biisi toi vahvasti mieleen Nine Inch Nailsin, ainakin minulle ja sehän ei ole tosiaankaan paha juttu. Kitarariffi toimii sekä biisin aikana ilmenevät rumpukompit luovat hyvää taustaa; jotenkin tämä biisi luo vahvoja mielikuvia päähän ja tarjoaa synkkiä melodioita korville. Itse pidin tästä biisistä juuri näitten faktojen takia. Äänimaailma on juuri sopivan ahdistava. Enpä keksi tästä muuta sanottavaa; tosi hyvä industrial tekele.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Disclamation 09.08.2004

DiversAeon - Disclamation
No jopas! Nyt ei biisi aloittanut peloittamaan, vaan tämähän sisälti menevää rytmiä ja surullisia melodioita. Aika erilainen tuotos verrattuna muihin DiversAeonin biiseihin, mielestäni. Siltikään biisi ei päästänyt helpolla; painostaa silti kuin pora takaraivossa. Tosi surullisen kuuloiset melodiat antoivat tälle biisille lisää sitä menoa; täten biisi pysyy hyvin elossa eikä tukkeudu missään välissä. Jälleen heilahtaa herra ysin viikate; DiversAeon potkii ja laadukkaasti! Kiitos näistä viisuista, täten sanoudun faniksi. Poistun takavasempaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Teinix - Feat. Dj Erotica & Cerb 20.12.2003

Dj K33T1 - Teinix - Feat. Dj Erotica & Cerb
Ou gaad, niinq vittu hei!? Vilpu osui aivan oikeaa naulaan! Nauroin tälle itekkin, vaikka olin lauluissa mukana... itserakkaus ei siis loista, vaan kieroutunut huumorintaju! Hehee, tämä on tuleva klassikko.... Dj Erotica on lässytänyt. Rauha maassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Hinnat alas - Feat. Dj Erotica 15.12.2003

Dj K33T1 - Hinnat alas - Feat. Dj Erotica
Hmm... Tämäkin on puhdasta legendaa! :D! Jeps, sukat ovat liian kalliita...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Joulu - Feat. Dj Erotica 15.12.2003

Dj K33T1 - Joulu - Feat. Dj Erotica
Joulu tullooo!!! Höröhörö! Tämä on hieno joulutunnari. Mutta laulut kusee, eli hyvä minä! ;) Jeps, pidä tästä kiinni! Se on menox, sano annie lennox!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj K33T1 - Dj K33T1 - Jeppiskamaa - Feat Dj Erotica 14.12.2003

Dj K33T1 - Dj K33T1 - Jeppiskamaa - Feat Dj Erotica
Hehee! Itse olen biisissä mukana, siksi 10! No ei.... Tämä on mielestäni kunkkubiisi! Mielestäni tuleva klassikko! Hah! Tästä se ura aukenee :D!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deapre - Kicksled 07.01.2004

Deapre - Kicksled
Oorrait! Saatananmoista teurastusta! Erittäin hyvä grindibiisi, tykkäsin.... Pitäkää tästä kiinni! Vielä vähän paremmat soundit, niin sitten on meininki kohillaan... Rok!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BabylonDubProject - Lapinjärvi State Of Mind (Afterglow) 16.12.2004

BabylonDubProject - Lapinjärvi State Of Mind (Afterglow)
Skull and Bones kappale loi mielettömiä ajatuksia ja tunnetiloja mahtavalla tunnelmalla. Se tuotti tähän projektiin välittömän rakkauden ja tämä biisi ei rakkauta laannuta. Todella ilmava tunnelma tähänkin on saatu; bassorummun jytke ja taustalla jylisevä säröinen basso sopivat ihanasti keskenään ja melodia on tyhjän kuuloinen, mutta sopii tähän taustaan kuin nakutettu. Eli tavallaan täyteläisyys ja tyhjyys kohtaa mahtavasti; syntyy todella aavemainen meininki, mistä tunnistaa tekijän kädenjäljen todella hyvin. Tämän voisi kuvitella helposti jonkun elokuvan taustalle soimaan; elokuvan, missä on särisevää kuvaa ja häiritsevää tunnelmaa. Tämä osittain pelottava ja osittain vapauttava chill-teos on nimittäin niin hyvin saatu polkemaan, että ei paljon numeroa tarvitse miettiä. Kiitettävää jälkeä, jälleen kerran. Babylon, sait minut vangiksesi ja faniudun. Kiitos sinulle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 22.07.2004

Blueborn - Shame on You
Tämä on kyllä pop-musaa parhaillaan. Olen minäkin ihme tuttipoika, kun tätä en ole ennen löytänyt. Mutta nyt löysin. Tämä ballaadi omistaa herkän kertosäkeen, mikä saa tosimiehenkin kyyneliin; taitavaa soitantoa, selvää laulua ja hyvää toteutusta sekä hyviä lyriikoita tarjoaa tämä biisi. Kuten muutkin Bluebornin tuotokset, tämä biisi ei antsaitse haukkuja. Taidatte olla Blueborn ainut pop-bändi, mistä pidän, eli peukut pystyyn teille! Rockia ja rauhaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 22.07.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Jaahans! Tämä biisi ottaa pisteet kotiin tällä rentouttavalla biisillä, mikä tosiaan ansaitsisi paikkansa Greatest Bits-kilpailun voittajana. Jälleen musiikkia, mikä hieman on outoa meikäläisen korville, mutta silti kuulostaa loistavalta. Laulu on jälleen kerran ammattimaista, kuten myös bändin työskentely. Eipä ole paljon haukkumista teidän työssänne; kertaakaan pop-musa ei minuun ole purrut, mutta nyt puri. Loistavaa ihmiset, tämä toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 22.07.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Nyt jälleen tätä rokimpaa Bluebornia, mikä tosiaan jää päähän soimaan! Erityismaininta biisin bassoista, mitkä ovat helvetin ytimekkäät, säröineen ja kuvioineen. Hienoa. Laulu ei jälleen petä myöskään, kuten ei myöskään bändi. Tämän biisin taisin kuulla S.S.O Radiossa ekan kerran, ja silloin biisi ei purrut niin hyvin. Mutta nyt kun kaikki biisit on kuunneltu läpi, niin mieli on muuttunut; rock rock rock. Rokkia kaikille ikäluokille, perkeles. Tämä on piste iin päälle yhdessä jutussa; olen faninne tästä päivästä lähtien. Long live Blueborn.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stud Farm - Universal, Unlimited 04.08.2004

Stud Farm - Universal, Unlimited
Kuuntelin teidän tuotantoa muutaman viisun läpi ja tämä biisi paljastui ehdottomasti suosikiksini; tarttuvia kitarariffejä, omaperäisiä lauluja sekä psykedeelistä menoa tarjoili tämä viisu, mikä sai jalan polkemaan mainiosti. Tosi hyvä biisi ja kertsin riffi on vain yksinkertaisesti helvetin mahtava! Miksaus kohdillaan ja erityispropsit lauluista, mitkä ovat omaperäisyydessään turpaan vetävät. Tämä biisi iskee ja lujaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Tears of a Crack Whore 22.10.2003

Hombre Muerto - Tears of a Crack Whore
Tämä on ehdoton klassikko!!! Perkeleen tiukka kipale!!! Rok!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - A Painting 01.11.2003

Kiasma - A Painting
Rok! En ollut ennen kuullut tosiaan Kiasmaa, mutta perkele! Tämähän on musiikkia isolla M:llä!!! Tosi hyvä biisi, meininki kuullosti välillä minun korviin ainakin vanhalta YUP:lta!!! Loistavaa! Soitanto ja laulu ovat helvetin hyviä!!! Tämä herra tykkäsi. Kumarrus teille!
9