Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikseri Camp V

Huh huh, hengissä sitä ollaan. Camp oli tällä kertaa melko mullistava ja haluan kiittää vilpittömästi kaikkia ihmisiä siellä. Ja heti näin alkuun myös anteeksipyynnöt lauantaisestani agretapahtumista; nyt tuntuu pää hajoavan käsiin ja se itseni telominen oli ylilyötyä. Toivon vilpittömästi, että kukaan ei säikähtänyt minua kovin vakavasti; ensimmäistä kertaa elämässäni olin noin sekaisin ja sitä ei tule tapahtumaan uudelleen. Ymmärtäkää, että omat vaikeudet vain puski läpi väärässä paikassa. Kiitos.

Eli perjantaina paikalle saavuttiin ja se päivä onkin unohtunut melko hyvin. Muistikuvat vain loppuvat mökin 72 rientoihin, jossa oli paikalla monta höpönassua ja aamulla vähemmän höpönassuja. Laatoitusta tapahtui, eikä yllätys sillä kiskomisella. Lauantai sitten menikin miten meni, todella hauskaa oli, vaikka itseäni heittelinkin suuntaan kuin toiseen. Ihme on, että vielä henki kulkee ja pysyn pystyssä. Niin suuret kiitokset jokaiselle, joka jaksoi minua autella ja pitää minut pystyssä. Olen teille suukon velkaa. Mutta lauantaina tapahtui kaikki suuret riennot, kuten golf, keinumiset, saunomiset ja soittoäänihelvetti nuotiokatoksella. Sunnuntaina sitten oli perinteinen krapulispäivä, eli katkera Campin lopetus. Onneksi lopussa sain haleja monelta, kiitos niistäkin. Haleja tälle miehelle ei tarpeeksi voi antaa.

Joten Camp oli kohdaltani märkä, menevä ja lauantain osalta ikävä kyllä väkivaltainen. Ihmiset olivat upeita ja teidän kanssanne oli todella mukavaa. Erityisesti kiitoksia annan Original Free Soulille, JaDubbille, Kevlmessille, Apelle ja Ekipaelle; te autoitte ja piditte minut hengissä. Kiitos ja kumarrus, myös muille totta kai. Palataan asiaan seuraavissa kahinoissa, nyt ahoi ja poistuminen nurkan taakse.

Rakkaudella, Dj Erotica / ihmiskameli 14.08.06

Kirjoitettu Monday 14.08.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: