Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

And now...

... STREWTH! Eli daddy-o-erotica tuli heiluttamaan kulmakarvojaan ja toivottamaan kaikille todella eroottista uutta vuotta 2007. Muistakaa olla kiltisti tai kissamies tulee ja rankaisee. Rauh!

Vuosi 2006 on siis lopussa ja vuosihan oli todella mellevä. Vuosi toi tullessaan rakkautta, matkailua, tasapainon löytämistä, uusia ystäviä, musiikkia ja tietysti sitä pahaa alkoholia. Pääasiassa oman mussukan Leenan ansiosta olen tämmöinen hymyilevä ja pulleaposkinen kameli nykyisin. Ja muuttokin Tikkakoskelta tänne Tampereelle oli hyvä teko ja on antanut myös omat pillerinsä piristykseen. Todella positiivinen ja monipuolinen vuosi siis oli. Pistää tämmöisen juntin pään pyörimään kuin karusellin! Mutta antaa pyöriä, kunhan ei pyöri irti.

Musiikkipuoli oli aika onneton ja hiljainen. Pahoitteluni siitä. Ensi vuonna tosin lupaan kostaa ja antaa uusia hedelmiä Erotican ihmeelliselle maailmalle. Kunhan saisin inspiraation ja härskiyden kohdilleen. Ja tänä vuonna tosiaan moni ihminen on joutunut kärsimään Depeche Mode-hulluudestani, pahoittelut myös siitä.

Mutta nyt liukenen tästä tärisemään ja hyppimään. Aatto kulunee mussukan, tequilan ja vodkan parissa. En valita! Joten muistakaa pitää itsenne karvaisena ja älkää unohtako ruokaöljyä pöydälle. Kissavoltteja ja nahkasaappaita!

Rasvaisella rakkaudella, dj erotica / ihmiskameli, 31.12.2006

Kirjoitettu Sunday 31.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: