Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikserin Pikkujoulut Laihasen silmin

Tämä on kertomus perjantaista 5.12.2003 niin kuin sen muistan ja haluan epäkokonaisuudessaan kertoa.

Klo 06:05
Tulen töistä kotiin, yövuoro takana. Aikaa nukkua monta ihanaa tuntia.

Klo 07:30
Menen nukkumaan. Piti hoitaa muutama biisitarkistus pois alta.

Klo 10:00
Aivan liian pieni määrä montaa ihanaa tuntia takanapäin. Maka tulee herättämään minut. Meillä on vielä keikkasetti pahasti kesken; ikinä kun emme ole asioita jättäneet viime tippaan.

Klo 13:00
Herään. Huomaan nukahtaneeni jossain vaiheessa ja yritän nyt uudestaan hereillä oloa paremmalla onnella.

Klo 17:00
Keikkasetti valmis. Nyt jo.

Klo 18:30
Lähtö Tampereelle Makan ja Hanskun kanssa. Kuskina meillä on teletapeistakin tuttu Tiivi-Taavi.

Klo 18:35
Puhelimeeni soittaa tuntematon numero. Jokin gallupjuttu. Kestää kuulemma ihan pienen hetken, joten päätän osallistua kyselyyn.

Klo 18:50
Suljen puhelimeni toisessa päässä kuuluvan "EI ÄLÄ SULJE EI ET EI ÄLÄ!!!" huudon saattelemana. Olisi kyselijän luullut ymmärtävän siinä vaiheessa lopettaa kun puhelimeen vastaaja vaihtui muutamaan otteeseen ja vastaukset olivat tyyliä "Kaksi, eikun yksi, eikun sehän on sama asia? Mikä se kysymys oli edellistä ennen, niin, juuri se, joo, korjaan vastaukseni. Risti! Ai ei ristiä ole? Eikö tämä olekaan vakioveikkausrivi ensi viikolle? Pistetään sitten vaikka kuusi. Ai, viisi on isoin, no pistä se kolmeen seuraavaan!" Ja kun ei tuokaan auttanut hätään, niin lupasin vastata viiteen seuraavaan kysymykseen ja sitten lopettaa ystävällisesti puhelun. Harmi että soittaja soitti tuntemattomasta numerosta. Olisin puheluni katkaisun jälkeen kovasti halunnut soittaa hänelle ja pyytämään korjaamaan vastauksen kysymykseen numero 23, ja sitten pyytänyt häntä soittamaan minulle uusiksi, koska olin hieman poissa tolaltani edellisen puhelun aikana.

Klo 19:00
Tampere, Kiva. Kamat autosta ja ineen. Tanssilattialla kaveri kokoaa selvästikkin paikan kokoon nähden ylimitoitettua äänentoistosysteemiä. Kuuleman mukaan 8kW tehoa. Lydia ja Koinonenkin jo paikalle tulleena.

Klo 19:10
Bäkstagella puhelu. Joudumme uhrautumaan, ja menemään vastaamaan siihen Makan kanssa. Mukaan otamme korin siideriä ja Makan Virosta tuoman virupullon. Jämähdämme oudosti alakerran pehmeisiin tuoleihin.

Klo 19:30
Jengiä saapuu bäkstagelle. @junkmail toivotetaan Choralen puolesta tervetulleiksi VPM:n sakin vielä kasatessa kamojaan ylhäällä. Theape seurueineen tulee paikalle, katoaa ja palaa siiderikorin kanssa. Katoavat jälleen, mutta tulevat takaisin jossain vaiheessa.

Klo 21:00
@junkmailin Mikko ottaa vastaan Chorale official t-paidan ja lupaa pistää sen keikalla päälle. Ajatus huvittaa suuresti molempia osapuolia.

Ilmeisesti myös jossain näillä main hain Killin ja Beezeen bäkstagelle. He olivat saapuneet partypaikalle.

Klo 22:00
Iso musta säkki kädessä Kivan pääoven edessä. ArnoS saapuu paikalle ja ostaa itsellensä official Mikseri.net T-paidan. KVMS syöksähtää myös paikalle. Koska vielä muita mikseriläisiä ei näy, matkaamme Arnon ja Makan kanssa viereiseen pikaruokalaitokseen nauttimaan hampurilaisen. Itse tyydyn katselemaan nälkäisenä vierestä. Palaamme pikaisen herkuttelutuokion jälkeen pääovien eteen ja paidat alkavat mennä kaupaksi. Ensimmäiset uhrit ovat Mikuel ja Marppu. Paikalle saapui myös Tronic seurueineen, jotka eivät vielä tässä vaiheessa paitaa itselleen lunastaneet.

Tästä eteenpäin en viitsi edes alkaa arvailemaan kellonaikoja. Tapahtui seuraavaa, suurinpiirtein kronologisesti:

Kivassa sisällä jo aikaisessa vaiheessa todella paljon jengiä. Saan paitoja myytyä paljon. Siirrytään Michkan kanssa bäkstagelle.

Backstagella aivan hirmuinen tungos. Tuttua jengiä ties kuinka ja paljon. Wiren jossain vaiheessa ilmestyy seinässä olevasta reiästä ja kutsuu ihmiset ihmettelemään UG-TECHNO bilekellaria. Ovat löytäneet sieltä ikivanhan oudon esineen, joka on syönyt sisäänsä 70-luvun audiovisuualista tuotantoa ison kasetin ominaisuudessa. PehmoA osoittaa selvästikkin mieltänsä technokulttuuria vastaan poistuessaan luolasta. Hän päättää potkaista 3 tiiltä irti seinästä ninjapotkulla.

VPM keikka. Biletän ahkerasti, mutta äänentaso on siinä määrin kovalla että korvani sanoo työsopimuksensa lähes irti, joten poistun bäkstagelle dokaamaan.

Choralen keikka. Menee miten menee, jotain ongelmia monitoroinnin kanssa. Kunnialla kuitenkin saadaan keikka läpi, vaikka lähes kaikki showsuunnitelmat peruttiin mm. liian ahtaan stagen vuoksi.

@junkmailin keikka, minä olen miksaamassa, siinä samalla uppoaa muutama kossubattery, paremmin tunnettu varmaankin nimellä Virtanen. Mikko ei pidä lupaamaansa paitaa päällänsä. Negative rispekt.

Loppuilta meneekin sitten 100% juomingien merkeissä, eikä niitä asioita ole edes välttämättä tarpeen muistella. Tiia ja Eddie varastelivat tiuhaan tahtiin drinkkilippujani. Ne ilkimykset!

Michkan kanssa viimeiset hetket ennen pilkkua tiskillä. Kyllä rahaa oli, paitoja myyty 300e edestä.

Ketäs kaikkia tuli nähtyä? Tässä listaa nimistä jotka jäivät mieleeni (listasta puuttuu iso osa, pahoittelen huonoa muistiani jota en nyt jaksa suuremmin vaivata sekä mahdollisesti sitä tosiasiaa että en tiennyt nimeäsi):

@junkmail posse
VPM posse
Chorale posse

Tiia <3
Koinonen
Theape+inttikaverit
Killi
Beezee
Michka
KVMS
TomiS
Wiren
PehmoA
Siirolon
Rocco II
ArnoS
Mikuel & Marppu
Pioneer + posse
Tronic + posse
Koko Toijala posse (ja kukaan ei ostanut mikseripaitaa!)
Also greetings to Ose

(lisään tänne merkintöjä sitä mukaan kun niitä tulee mieleen)

Kirjoitettu Monday 08.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: