Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikseri Tour: Osa 1

Sekalaisia muistelmia perjantai-illasta:

klo 19:00
Saavun Tampereelle. Pieni autoni pursuaa musiikkilaitteita, ja kuskin lisäksi autossa ei muita mahtuisi olemaankaan. Kurvaan Kivan takaovelle ja soittelen Koinoselle jotta saan oven auki.

klo 19:10
Kamojen roudaus sisään.

klo 20:00
Soundcheck. Lydialla hieman hämminkiä uuden langattoman headset-mikin kanssa, päätämme käyttää normaalia langatonta. Tunnin kestäneen soundtsekin jälkeen (kerrankin saimme ajan kanssa tehdä tärkeän alkutyön, se oli plussaa) painelemme Makan ja Lydian kanssa haukkaamaan purtavaa läheisessä hampurilaisravintolassa. Porin tuore julkkis PehmoA saapuu myös paikalle.

klo 21:30
Käymme tsekkaamassa hotellihuoneen. Omppuhotellissa sisään pääsee ovikoodilla, ja ilokseni huomaan että ovikoodin huoneeseemme tietää noin 20 ihmistä joita en tunne. Noh, on siellä sentään musamoguli Atro Aaltonen ja muutama muu tuttu melkoisen humaltuneina. Löydän rynnäkkökiväärin. Se on tosin muovinen, mutta pitää hassua ääntä ja sitä voi ladata. SARRRRJA! LAUKAUS! Paikalla on myös kaksi ninjamiekkaa. Pian keksinkin jo esittää uudelleen Matrix Reloaded elokuvasta kohtauksen jossa Morpheus tuhoaa auton miekalla ja konepistoolilla.

klo 21:50
Poistumma Makan kanssa Kivaan hakemaan Oinoselta avaimet bäkstagelle. Maka tuo bäkstagelle myös Casion. Illan humppaorkesteri valmistautuu suureen ensi-iltaansa. Bäkstagella muutama kori aikuisten virvoitusjuomia. Alan tyhjentämään pullojen sisältöä paremman tekemisen puutteessa.

noin klo 23:00
Bäkstagella on jo ihmisiä vähän enemmän, päätän mennä tekemään ensimmäisen kierrokseni yläkerran bilepaikkaan. Tuttuja näkyy ja kuuluu. Lompakossani olevat drinkkiliput kuiskailevat minulle, mutta päätän jättää niiden vapauttamisen myöhemmäksi. Hetken kierreltyäni ja juteltuani eri ihmisten kanssa palaan takaisin bäkstagelle ilmaisten juomien pariin.

klo jotain
Makan kanssa soitamme Casiolla spacesynth musaa. Kompit ja kaikki. Omat kaiuttimetkin tuossa härvelissä. Tämmöinen kun olisi kotona! Myös Cokkelin Civittaejien 2=1 kappale saa usean uudenlaisen coveroinnin. Videokuvamateriaalia valitettavasti myöhemmin tarjolla jossain päin interwebbiä.

Musiclovers keikka. Olen bilepaikan yläparvella huutamassa sekalaisia kannustushuutoja. Noin puolivälissä keikkaa lähden bäkstagelle valmistautumaan omaan keikkaan, pitää vielä viime hetken treenit ottaa.

Viime hetken treenit:
*plop*
*ffiizzzzzzzzzzzz*
*klung klung klung*
*aaaah*

Ja sitten spacesynthiä Casiolla. Virhelyöntien määrä on huomattavasti vähentynyt. Melodia on tosin muuttunut samalla kovin erilaiseksi. Noh, oma keikkamme viivästyy jonkin verran muutamien pienimuotoisten asioiden ansiosta (terkut Variantille sinne hotellin vessaan). Pääsemme aloittamaan joskus 01 jälkeen.

Keikka meni hyvin. Onnistuin lyömään muutamaan otteeseen käteni takana olevaan spottivaloon kun lähdin taputtamaan jengiin vähän vauhtia. Ei suurempia haavereita. Encorena vedimme univiidakosta dj uniquen suunnitteleman version, tuntui toimivan ihan hyvin. Arto oli hyvin otettu Orgazmo - Take Me coveroinnistamme.

Loppuilta onkin sitten enemmän ja vähemmän semmoista privaattimatskua, joten jätetään se kertomatta. Mainitsemisen arvoinen asia on ehkä kuitenkin minun ja Arton välinen fight club ottelu ilman paitoja bäkstagen kellarihuoneessa. IF THIS IS YOUR FIRST NIGHT AT FIGHT CLUB, YOU HAVE TO FIGHT!

Olkaa seuraavissa bileissä itse paikalla niin tiedätte... ;) Ai niin, ja oudosti karvaiselta parikymppiseltä mieheltä näyttävä Hanna Pakarinen taisi tosiaan hulmuuttaa pitkin Tamperetta, jopa meidän hotellihuoneessamme...

Kirjoitettu Saturday 06.03.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: