Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Killing Me Softly

[Ainoa hihphoplevy, joka Jonnalta löytyy (ja sekin piraatti) on Fugeesin the Score 90-luvun alkupuolelta. Mielenkiintoinen on, joskus sitä kuuntelin ja pitäisi varmaan käydä kotoaan hakemassa. "Killing Me Softlyn" takia Jonna on sen varmaan joskus ostanut, ja kelpo hittihän se on - ei tosin sovituksellisesti mitenkään ihmeellinen, kun rumpujen ja vokaalien lisäksi ainoa instrumentti on se päppäppääppäppä-kitaravenkuttelu. Videon loppu on muuten hauska.]

Koulun alkuun on enää muutama viikko, ja jotenkin on innostuskin kasvanut ihan suunnattomasti. Jännää päästä katselemaan mitä kaikkea pääsee muutaman seuraavan vuoden aikana tekemään. Jee!

Muuttoonkaan ei ole aikaa turhan paljoa. Aavistuksen pelottaa.

Eilen pelasin taas liikaa Simsiä. Oli kivaa. Pelihahmollani on iso talo ja kiitettävän hyvä työ. Jos Simsiin kaipaa kukaan ikinä vinkkiä, niin seuraava on kohdallani toiminut hyvin: Hankitaan 4-5 ystävää. Mennään töihin, kerätään taitopisteitä ja edetään uralla niin pitkälle kuin noilla ystävillä päästään. Sitten vaihdetaan työpaikkaa. Taitopisteet kertyvät kummasti kasaan ja bonuksilla tienaa erinomaisen hyvin. Huipulle on vaikea yltää, mutta puoliväliinkin pääseminen riittää, jos saa korotuksia tarpeeksi usein.

Odotan kaunista kommenttia: kiviäkin kiinnostaa,

J.

Kirjoitettu Thursday 22.07.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: