Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lumi Teki Enkelin Eteiseen

Ulkoa kuuluu hälytysajoneuvon ääni. Siitä tulee aina kalsa olo. Puaks.

Samoin on tullut koko päivän töissä, kun täällä haisee maali tai liima tai tinneri tai whatever ja kaikki ovat puoliksi pyörryksissä. Mutta pakko on jaksaa. Tosin enää puoli tuntia. Päätä vain painaa ilkeästi ja väsyttääkin, mutta illalla pitäisi vielä keiloja kellistää.

Jonnakin sai töitä. Oikein hienoa. Pian alkaa uusi elämä.

Eilen en tehnyt musiikkia. Kuuntelin vain molemmat mikseriin tulevat kappaleeni läpi, ja hyviä ne ovat. Toivottavasti joku muuksi pitäisi. Guaranalla on muuten nettiradio (!) jos en eilen maininnut, ja hän lupaili ottaa tuotoksiani mukaan.. Laajaa levikkiä luvassa:) Myös sinne Radiopunahattuun voisi sitten lähetellä. Katsotaan nyt, miten nopeasti ne tyrmätään.

[Tähän väliin otetaan se pakollinen ruljanssi, eli päivän kappale on oikein ikivihreä! Kunnian saa siis Hectorin Lumi Teki Enkelin Eteiseen, albumista en tiedä vielä. Lupaan ottaa selvää. Tuo biisi soi aamulla Suomipopilla, ja piti oikein volyymia tuplata, että kuuluisi kaikki torvet ja jouset ja bassot. Todella hieno kappale, mahtavat sovitukset. Jotenkin tuli mieleen, eikä varmaan edes aiheetta David Bowien Ziggy Stardust-jutut... Ja älkää huoliko, ihan varmasti tulee Starman myös pian valituksi! Lähellä oli jo tänään, mutta parempaa päivää odotellessa..]

Noita valintoja on kyllä mukava perustella. En halua ainoastaan ilmoittaa sitä, vaan kerron mielelläni miksi juuri SE kappale ja miksi juuri TÄNÄÄN.

Heh! Siihen aloittamaani hampurilaisthreadiin on vastannut jo 15 immeistä! Hienoa! Eikä kukaan ole edes valittanut, että vittuakos tämmöisiä kyselet, hanki elämä...;)

Hyvä mieli on taas Jamesilla. Kohta alkaa vapaa. Taidan kirjoittaa vielä jotain forumiin, ja sitten onkin edessä kävelymatka Matkakeskukselle...

Pärjäilkää,

J.

Kirjoitettu Friday 21.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: