Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

mikserismeistä

Onhan ollut tänään taas kohtalaisen turha päivä. Kello tulee kohta jo kaksi, enkä töissä ole edistynyt juuri lainkaan. Mikserissä surffannut, muutamaan threadiin vastannut ja siinäpä se onkin. Hmh. Varmaan pitäisi tehdä tämän jälkeen vähän aikaa ihan kunnolla hommia, etteivät rupea ihmettelemään.

Toissapäivänä oli ulkona niin ihana ilma (no niin, nyt minä rupean puhumaan säästä:P), kun sitä digikameraakin ajattelin, mutta nyt on taas niin tylsän harmaata. Yäks. No toisaalta, ihan hyvännäköinen otos tulisi nytkin, hyvin minulle kelpaisi.

Tänään taidan jatkaa ainakin hetkisen sitä piirtelyä, kun se eilen oli niin kivaa. Tiedä vaikka lähettelisin sen vielä kuvagalleriaanikin. Ja Sinkkuelämääkin pitäisi katsoa, kun ERÄS meistä ei eilen jaksanut siihen asti valvoa;)

Hitot. Toivottavasti Sammakolta tulisi jo tänä iltana postilla ne kappaleiden pohjat, kun olisi niin mukavaa taas katsella jotain uutta. Ensimmäiseen kappaleeseemme olisi tarkoitus äänitellä vokaalit varmaankin joskus parin viikon sisällä. Suapi nähdä, mitä tuleman pitää. Ja "Giselleksi" nimeämääni the Slowdownsin kappaletta pitää vielä tänään revitellä. Ja vokaalisämpylöitä ehkäpä etsiskellä. Yhden hyvän sivuston jo tiedän, mistä taidan jotain löytää.

Huomisella lisää. Kävin muuten blogeja läpi, ja huomasin muutaman virheen: yhdessä ei ollut ollenkaan viimeistä pilkkulausetta ja yhdestä puuttui kappaleen ympäriltä lainausmerkit. Kyllä sitä osaa joskus olla tohelo. Noita pieniä obsessioitani, esimerkiksi juuri päiväkirjan suhteen voisi nimittää mikserismeiksi. Kyllä. Kyllä,

J.

Kirjoitettu Wednesday 25.02.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: