Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Best Days

(Sorry ´bout the previous otsikko... Sammakko mainitsi Ozzyn omassa blogissaan, niin tuli vastustamaton pakko siteerata;))

Eilen katsottiin dokumenttia Jackie Onassiksesta, eli edesmenneen JFK:n edesmenneestä leskestä. Olipas aika kauheaa katsottavaa. John oli kyllä melkoisen paska (jopa mieheksi), petti sen kun kerkesi ja kehtasi valittaa vaatelaskuista. Ja sairaskin oli, mitä nyt ei tietystikään voi miinukseksi laittaa. Mutta oikein kiintoisa oli ohjelma, vaikkakin Jackieta ylisti.

Eilen aloittelin vaihteeksi uuden kappaleen kokoilua. Kun ei pariin päivään ole taas äänitysmahdollisuutta, niin ajattelin vääntääkin ihan instrumentaalin. Voi tulla ihan mielenkiintoinen. Rumpuja jo kasasin ja sainkin oikein hyvät.. Bassolinjoja ja pianoitakin ehdin vähän vilkuilemaan, ja kyllä niihin jotain ideaa tulee. Vokaalittomia biisejä olen vain tehnyt niin harvoin, että saapa nähdä, missä vaiheessa päätänkin kiskaista jotkut örinät/ininät taustalle. Mutta "Sueksue" on joka tapauksessa tuotoksen nimi. Seuraavan kerran pääsenkin taas musisoimaan aikaisintaan torstaina, eli on vaan kärvisteltävä siihen saakka:) Tuollaiset luovat tauot tekevät kyllä yleensä oikein hyvää, sitten kun vihdoin ruudun ääreen istuutuu, niin yleensä on materiaalikin lupaavaa. Suosittelen!

[Päivän kappaleeksi brittirockia: Blur on yksi ehdottomista lemppariyhtyeistäni, ja etenkin Great Escape ja Parklife ovat mitä mainioimpia levyjä hyllyssäni. Uusinkin on ihan jännä, vaikken olekaan vielä usein ehtinyt kuulostelemaan. Pian yritän. Uusimmalla, siis Think Tankilla on kyllä jumalaisen kaunis "Out Of Time", joka varmasti tulee jossain vaiheessa valituksi, muttei tänään. Tämänpäiväinen valinta kohdistuu Great Escape-levyn Best Days-hiljailuun, jota tänäänkin kauniilla äänelläni tulkitsin.. Oijoi. Bändin sinkkukokoelmaa muuten suosittelen iiihan jokaiselle. On hyvä.]

Vieläkin hävettää se edellinen otsikko. Taidan muuttaa sen tämän jälkeen.

Olette ihania,

J.

Kirjoitettu Monday 24.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: