Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Viuh.

Viuh.

Asia, joka kismittää mikserissä tällä hetkellä niin mahdottomasti, on tuo päiväkirjan kommenttien lukumäärän missään näkymättömyys. Eli kun meikäläinenkin on noita kirjoitellut ihan isommankin määrän, niin en jaksaisi ihan joka päivä katsoa, onko tullut uusia kommentteja. Näkisin ne huomattavasti mieluummin vaikkapa sulkumerkeissä päiväkirjan luvun kohdalla. Kerran ehdottelinkin tästä jo forumissa, mutta kun ei ottanut oikein tulta, niin ei sitten. Toivottavasti joskus. Edes.

Ei sillä, että päiväkirjaani kommentoitaisiin.

Kopioita pitäisi mennä vaihteeksi ottamaan. Koko ajan pidetään sihteerinä, vaikka riittäisi hommia muutenkin ihan tarpeeksi. Ja välistä tahtovat pitää vielä aikalailla tyhmänäkin. Erityisesti isommat herrat.

Jonnalla oli rasitusvamma kädessä ja hartiassa, oikein tulehdus. Auts. Sai vahvoja lääkkeitä, eli aikas tokkurassa arvatenkin;) Hyvä kun selvisi. Lääkäriin pitäisi mennä aina niin pian kuin mahdollista, muuten alkaa ajattelemaan ties mitä mahdollisuuksia.

Eilen kirjoittelin, tai ryhdyin kirjoittelemaan uusia sanoja. Electronic Wonderfulille. Saapas nähdä, jos vaikka ensi kuussa jo aloittelisi kasailemaan biisejä. Ja samplejakin löysin eilen yhdeltä sivustolta, mutta eivät tahdo olla ihan täyspitkiä. Katson illalla uudestaan. Muista sampleista en kyllä juuri pidä kuin vokaaleista. Erityisesti vanhat ovat ihania, tarkastakaapa vaikkapa DjLimen Jungle Rhytm -kappaleista "Science Test". Melkoista voksuttelua!:))

See you later, alligator,

J.

Kirjoitettu Tuesday 30.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: