Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Since I Left You

Noinnikkäästi on kirinyt kellokin jo yli puoli kahden. Ulkona on ihan törkeleen hieno maisema, ihan priiman Giant Robot / Pepe Deluxé -henkisen levynkannen nappaisin digikamerallani, jos semmoisen omistaisin. Omistaisinpas. Olisi hirmuisen kiva kuvailla kaikkea, ainakin kivääritehtaan pihasta pitäisi päästä nappailemaan otoksia. Hankintalistalla onpi.

[Kävin taas pitkästä aikaa, eli muutaman viikon jälkeen, the Avalanchesin sivuilla. Juu juu, eihän tätä ylistystä jaksa kukaan kuunnella, mutta pakko kertoa on. Kaikkihan alkoi siitä, kun forumissa kysyttiin arvostelua kolmesta viimeksi kuuntelemastasi levystäsi, ja herra Speed Freek arvosteli pikaisesti Since I Left You -albumin. No, oli pakko tietysti kiiruhtaa taas nettisivuilleen, vaikkei siellä mitään varsinaista uutta ollutkaan. Uutta albumia ovat kuitenkin tekemässä, ja uskokaa pois - ei voisi sormet enää enempiä syyhytä! No kuitenkin, siellä päiväkirjasta luin sitten, että joku nuoripari oli pyytänyt äijiä tekemään "Since I Left You" -biisistä uuden version häihin, eli uusilla sanoilla tietenkin. Siitä olisi pitänyt tulla "Since I Found You", mutta kun se kuulosti ihan sopimattomalta "Since I Felt Youlta" olivat lumivyöräkkeet joutuneet luovuttamaan. Heh. Kuitenkin tuo kappale on kyllä aivan huikean ihana. Tänään on pakko a) kuunnella levyänsä ja b) tehdä the Slowdownsia. Odotelkaas. Niin, ja tämän päivän biisi on siis toinen the A. -valintani, eli "Since I Left You".]

Pitäisiköhän kertoa juttu Carabusille, kun jostain muusta threadista luin hänen menevän naimisiin keväällä. Onnea kovasti!

No nyt eteenpäin. Eli mikseriin surffimaan,

J.

Kirjoitettu Tuesday 24.02.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: