Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

In the Shadows

[Juu! Kyllä! Toivottavasti otsikko pelästytti pois kaikki mahdolliset lukijat - tiistain kappale siis todellakin on the Rasmus ja "In the Shadows"! No juu... Itse asiassa kerta kerran jälkeen kappale kuulostaa aina vaan paremmalta. Ja se riivatun koukkukitarakin tuo jotenkin mieleen sen playboys-aikaisen Rasmuksen. Eli ihan ansaitusti valitaan, mahdollisimman paljon vain hyvää onnea ulkomaille.]

Tuosta alun kitarakoukusta on kyllä tullut nykyään aika klisee. Coldplay - "In My Place", JJ72 - "Formulae", the Rasmus - "In the Shadows", Killer - "Watching - Waiting", Irina - "Vastaukset"... Itse yritän tuommoisia koukutuksia välttää, lyhentävät ihan hirveästi kappaleen ikää. Niin tietysti kaikki muukin junkkaaminen, esimerkiksi eilen laittelin sen "We Are Microbearin" alkuun hyvää vokaalisämpleä, niin kaksikin kertaa peräkkäin tuntui jo aika jankahtavalta. Ennen olisin tehnyt varmastikin koko biisin yhdellä ainoalla pätkällä. Niin sitä muuttuu.

Kiireistä on ollut töissä. Aiemmin pois potkittu työntekijäkin piti pyytää häntä koipien välissä takaisin, kun ei riitä tarpeeksi ihmisiä. Ensi viikolla helpottuu ainakin minun urakkani, kun muut palaavat sairaslomalta.

huhhuhhups. Huomasinpas juuri, että tuo oli jo kolmas the Rasmus tälle listalle. Olen teinahtanut,

J.

Kirjoitettu Thursday 22.04.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: