Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Pää tyhjänä.

Tuossa eilen sain uudet biisit valmiiksi. työn alla olivat muutaman viikon. Aika harvinaista. Nimittäin se, että saan kaksi rinnakkain valmistumassa ollutta biisiä valmiiksi samana päivänä. yleensä toinen jää kokonaan valmistumatta.
Nyt sitä odotellaan vaan kommenttia, jotta pääsisi taas ottamaan pienen askeleen eteenpäin huomaamalla, miten jokin meni sittenkin vikaan. (Biisithän kuulostaa korvaani kliinisen puhtailta ja täydellisiltä vielä tässä vaiheessa. melkein.)

Jännää, miten sitä pelkää sitä tulevaa tylytystä ja kritiikkiä, mutta kuitenki tarvitsee sitä ja tavallaan haluaa sitä. Paradoksi. Sittenhän voisi vaikka pissi nousta päähän jos ei kukaan keksisi kritiikkiä. Vois vaikka rikastua. Tai sitten ei. yleensä parhaiden biisien kuuluukin jakaa mielipiteet. Jos kaikki pitää, niin biisistä puuttuu se jokin, mikä saa toiset rakastamaan ja toiset vihaamaan. Jooh. ajatusvirtaa. Oon kuunnellut tänään rokkia. aika paljon. Yleensähän kuuntelen vain.. no jotain paskaa kuitenkin. Rokissa on parhaimmillaan sitä jotain.

Kirjoitettu Monday 03.09.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: