Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Loma

Tänään alkaa loma. se ei tosin tarkoita mitään suurta muutosta rutiineihin, lukion 3. luokka on niin kevyttä kauraa ettei mitään järkeä. en mitenkään tajua niitä, jotka käy lukion neljään tai viiteen vuoteen vain, koska "työtä on niin paljon". Lomalla tulee tuskin tehtyä mitään kauhean mullistavaa, normi rentoutumista. Kokkolassa ainakin käyn, tutkimassa taas vähän vanhoja kotikulmia.

Musiikista..

Oon tehnyt uutta matskua aika paljonkin, kolmisen biisiä on yhtä aikaa vaiheessa. Yks niistä on mm. remixi Acrobiten The Jakarta Projectista. Yksi yritti olla housea, mutta tunnistaa itsensä varmasti enemmän tranceksi tai danceksi.
Vihaan kuulokkeilla miksaamista. yöllä kun säveltää ja räveltää niin monitoreilla paukuttaminen ei oikein takaa yöunia muille talon asukkaille. Päivällä kun tsekkailee sit monitoreilla et mitä on tullu tehneeksi, niin aina odottaa joku ylläri. Stereokuva päin persettä, basari ja basso ihan metsässä yms. jne. kyl työ tiiätte. Kuulokkkeetkin semmoiset hifiluurit vaan, ettei voi odottaa liikoja.

Cheeeeeeeeeers.

Kirjoitettu Friday 12.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: