Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

laokoon

ahm.

seuraavaan levykokonaisuuteen alkaa kasautua jo hulluna materiaalia. kunnianhimoni ratkaisee, minkämoinen paketti siitä nyt tulee. tällä hetkellä siitä vaikuttaisi tulevan 10 + 3 kappaleen mittainen. jopa kaikkein innostuneimpina hetkinäni tiedän takaraivossani että ei se ainakaan kovin helppoa tule olemaan. varsinkaan kun miettii että minkämoista materiaalia siihen pitäisi suunnitelman mukaan tulla.

työnimellä 'znarfka' kulkenut eepos on uudelleennimetty ja -teemoitettu jo parikin kertaa. saas nähdä mikä on lopputulos. harmittaa vaan kun tulee ihan oikeitakin kappaleita tehtyä. no, pitänee siirtää ne toisen projektin suomirock-linjakkaaseen varastoon.

niin. ja se vitun 'jakaani' on siirretty hyllylle. en minäkään nyt niin hullu ole että sellaista levyä lähtisin tekemään. ainakaan ennenkuin keksin miten sen saa raiskattua sellaiseen kuntoon ettei sitä yhdistä kertakaikkiaan mikään tuohon suomirokkibändiin. kypsyköön kellarissa nyt jonkun aikaa. paitsi että.... pitääpäs tarkistaa yksi juttu.

*****
JOS joku muuten tietää, mistä saa __hyvälaatuisia__ usean lyöntivoimakkuusvariantin symbaali-sampleja (crasheja, splasheja, hatteja, chinaa, rideä) niin ilmoittakoon tähän alle välittömästi. tai kestäköön ne onnettomat läiskeet mitä minulta löytyy.
*****

Kirjoitettu Thursday 25.03.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: