Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kommunikaatio - hieno keksintö

Tänään oli taasen Turingin poppikoneen treenit. Hurra!

Treenit olisivat tosin voineet alkaa hieman paremminkin. Olin n. vartin myöhässä "treenikämppämme" ovella, ja henkisesti valmistauduin jo pahoittelemaan myöhästymistäni. Mutta mutta - eipä kukaan avaa ovea. Soitanpa siis toiselle bändimme jäsenelle. Dialogi eteni seuraavasti:

-Moi.
-No moi.
-Missäs oot?
-Bussissa.
-Mitvit, mä olen jo täällä ovella!
-Oho, no mä soitin kyllä Timolle että mä en ehdi ennen puoli kuutta sinne...
-Mutta et sitten mulle viitsinyt kertoa?
-Niin joo, no oishan sitä voinut...

Tässä vaiheessa alkoi tehdä mieli tuopillista. Suunta lähimpään ravitsemusliikkeeseen...

Noh, kerrankos näitä sattuu, totesin itselleni. Ja niinpä kolmen vartin venailun jälkeen treenit pääsivät lopulta alkamaan - ja hyvät treenito olikin. Tehtiin uutta materiaalia. Biisinraakile (jonka työnimi on ainakin tällä hetkellä "Kaappihetero") syntyi, ja pohjamateriaaliakin nauhoitettiin. Erityisesti maukkaita kitararaitoja saatiin luotua: Aku Ankalta kuulostavaa autowah-nakutusta, veikeää bassottelua, diskanttipitoista voimasointurunnomista, käsittämätöntä feedback-drone-ulinaa ja ties mitä. Itse biisi on tosin vielä rakenteen ja tekstin osalta kesken, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Treenien yhteydessä päätimme myös kelpuuttaa vuodenvaihteesta työn alla olleen uuden biisin miksauksen "lopulliseksi versioksi" ja "julkaisukelpoiseksi". Jotain pientä hampaankoloon saattoi ehkä jäädä, mutta samapa tuo. Käykääpä itse kuuntelemassa: Lehtipuhallinmies !

(Tukitaan nyt tätä tilaa kertomalla vielä sellainen fakta, että olen biisistä hyvin ylpeä - minä kun kirjoitin sen ensimmäisen version (mikä kuuluu kyllä melkoisen nyrjähtäneenä soinnutuksena). Tosin meikäläisen demoversio muuttui melkoisesti, kun kappaletta bändin voimin työstettiin. Mutta niinhän sen pitää bändihommissa mennäkin!)

Kirjoitettu Thursday 03.02.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: