Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

NIIN SAAPUI...

...TAKATAKATAKATAKATALVI!!!!
Tai oikeastaan jo varmaan viides sellainen. Tai en tiedä. Perseestä ovat kelit. Taino ihan hienoja. Eilen ainakin oli mukavan kaunista ulkona kun puissa oli se sellainen huurteinen kerros. Riippuu ihan päivästä. Kahden viikon päästä saan niskanikin heräteltyä talviuniltaan, kun viimein sain FME liput haltuuni eilen, joskin jo lauantakina ne varasin. Ja sen kerran kun ne liput sitten saan, niin sitten tuon ärrän tulostin tietysti tekee päivämäärästä ja kellonajasta sellasta perkeleen suttua. Huoh. Pitänee soittaa lippupalvelun tantoille ka kysyä josko nuille pitää jotain tehdä kun kuitenkin kaikki muuten on lipuissa kunnolla. Molemmissa lukee Finnis Metal Expo ja kaapelitehdas ja toisessa PE ja toisessa LA ja sitärataa.

Bändihommista ei mitään uutta kerrottavaa liikene. Settiä ollaan reenattu, mutta uusia kunnollisia biisejä ei oiken tahdo syntyä mihinkään suuntaan. Päinvastoin päätimme, ettemme uramme ensimmäistä mestariteosta ikinä kehtaa esittää kämpän ulkopuolella. On meinaan niin loistava se, että voisi yleisö vaikka pyllähtää. Ehkä turhaa itsekriittisyyttä sillä teollisuusvakoojat, sekä muut kämppäämme urkkineet ovat biisistä kyllä ainakin semi-näennäisesti diggaillet. Mudda mudda. Jos tilanne nyt siihen menee ettei biisiä synny niin pakkohan se on sitten esittää sekin.
Saas nähä.

Mutta takaisin messuihin. Stam1na. Miksikö menen sinne? Nooh koska siellä on kaikkia klinikoita ja hyvämeininki ja STAM1NA. Niinja myös Stam1na tais olla siel. Jaaa STAM1NAAAAA!!!!!! Uuden levynsä myötä pistävät he siellä yleisön pyllylleen pitissä ja pään sekaisin pyörityksestä. Pakonomainen tarve tulee siihen, heti kun vähänkään Stam1nalle altistuu. Kaikista unelmista täydellisin olisi ollut jos Mokoma olisi messuille eksynyt, mutta ei, on pakko vetää ihan oma keikka nosturissa viikkoa myöhemmin. Nooh.. Kait Soilwork on myös ihan okei... Stam1na!

Ja kappas. Aitunesi päräytti juuri lapsuksen soimaan..
Padada, padada, padada.. Ja pitti pyörii. ASIAAA!

Ps. Jos muita mikseriläisiä on messuille menossa, jotka tätä eksyvät lukemaan niin kertokaahan ihmeessä!

Kirjoitettu Tuesday 05.02.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: