Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 53 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raaka-Aino - Kyl tää täst 06.10.2012

Raaka-Aino - Kyl tää täst
Tekis mieli sanoo jotai järkevää mut en keksi. Tää on kyl hito tiukka.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pestherd - Weisthor 12.09.2012

Pestherd - Weisthor
Tosi Drudkh-henkisiä juttuja, ainaki kitaroiden osalta. Soundimaailma nyt on tätä juttua, mutta ite kaipaisin ihan vähä lisää selkeyttä siihen. Ihan vähän. Diggailen tuosta, että voksut on tosi ohkasta muminaa taustalla. Tuo vähän lisää evil-faktoria oikeassa määrin. Tee lisää tätä kamaa. Voisin pitkästä aikaa antaa iha numeronki!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - HUHTASE NIKO 16.06.2010

Posse Conspiracy - HUHTASE NIKO
Huhhuh!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele In Flamerson - Kutuklitoris 20.12.2009

In Flamerson - Kutuklitoris
Kommentoidaas nyt sitten takaisin päin. Noh. Tekisi mieli kirjoittaa jotain oikeasti asiallista, mutta tää ei nyt iske kyllä oikein hevon kettuakaan. Ihan taitavasti soitettua ja sillai. Koneistetut rummut on itseasiassa sangen hyvin toteutettu ja laulajakin vetää ihan asenteella. Kuitenkin tällanen muka hyvällä läpällä ja matkitulla nimellä tehty melkein hauska musiikki on aika hölmöä mielestäni. Näillä soittotaidoilla olisi varaa tehdä muutakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathshead - For The Demon Of Mine 09.07.2009

Deathshead - For The Demon Of Mine
Muutamia hyviä ideoita siellä täällä, mutta muutoin mielestäni valitettavan hengetön biisi. Soundipuoli ei itseäni haittaa, kaikki kuuluu raakuudesta huolimatta selkeästi. Tempollisesti biisi on laiska, onneksi ei ole pidempi kuin mitä on. En tiedä mitä muuta sanoa. Kuulostaa siltä ensimmäiseltä äänitetyltä biisiltä. Ei huono, mutta ei jaksa enempää iskeä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silhouettes of Autumn - Road Back Home 18.03.2009

Silhouettes of Autumn - Road Back Home
Onpa todella mukavan kuuloista kamaa. Soundi on kivan maanläheinen ja selkeä ja todella siistejä ja hienoja juttuja soitannollisesti. Yhdelläkin kitaralla voi selkeästi saada hienouksia aikaan. Ehdottomasti fanittamisen arvoista jo tämän biisin perusteella!

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Nailed Down for Torture 02.03.2009

The Zombi - Nailed Down for Torture
Oijoi! Uutta Zombia onkin jo tovi odoteltu ja perkeles kun soundaa tiukalta! Teknisyyttä tullut selkeästi lisää mukaan kuvioihin, ja se toimii oiken mainiosti. Soundimaailma on yhtä rujoa ja murskaavaa kun vanhemmissakin kipaleissa. Soitanta on kaikin puolin todella hienoa, samoin murina. Lyhyt ja ytimekäs veisu. Todella hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele 11th Elimination - Guilt Existence 03.12.2008

11th Elimination - Guilt Existence
Olen kuunnellut tämän nyt useampaan kertaan illan mittaan, mutten oikein saa mitään sanotuksi. Ei mitenkään huonolla tavalla. Tasokasta ja hyvää paahtoa. Chimaira tulee itselle vahvasti mieleen joistakin jutuista. Pidän kertsin "seesteisemmästä" vaiheesta, vaikke se nyt todellisuudessa ole lainkaan muuta biisiä rauhallisempi. Riffittely on todella kelpoa, samoin murina. Oikeastaan koko musiikillinen anti. Hyviä ideoita tässä on nivottuna yhteen. Pidän sikäli todella. Ei lainkaan huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuomion Piiska - Kuolleena Syntynyt 20.11.2008

Tuomion Piiska - Kuolleena Syntynyt
Pistetääs nyt vähän rakentavaa kommenttia kahden yllä olevan kyseenalaisen perään. Tämä on mielestni näin instrumentaalina alkunauhan kuuloinen. Toimisi siis bändin keikan introna, miksei levylläkin. Ainakin hetkittäin itselleni tulee hyvin voimakas vaikutelma siitä. Voisi toimia todella hyvin. Melodiat ovat hyviä (hetkittäin tulee esim. Sentenced mieleen) ja kappaleen rakenne on toimiva. Tyyli vaihtelee luontevasti melodisen perusmetallin ja indun välissä. Musiikkina tällainen olisi täysin koko bändilläkin soitettavaa. Suosittelen oikeasti kasaamaan bändin tällaisen ympärille, jos yhtään kiinnostaa sellainen toiminta. Soundillisesti biisi kuulostaa sopivan demomaiselta. Ei ihan loppuun asti hiottua, vaan juuri sellaista kun pitääkin. Sen verran on sanottava, etten ite ihan liikaa ole tällaisen musiikin ystävä, mutta tyylin edustajana vallan mallikelpoinen kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Binding fear 02.11.2008

THE SERPENT SUN - Binding fear
Olen aina pitänyt teidän groovesta todella. Kolme kertaa livenäkin nähneenä olen todennut biisien toimivan todella hyvin siinä tilanteessa. Sama pätee tässäkin biisissä. Todella hyvää, menevää, groovaavaa riffittelyä ja liidikitarat on rakennettu toimivasti riffittelyn päälle. Laulajan ääni on kehittynyt todella munakkaaseen pisteeseen. Puoliksi huutava vokaaliosuus on loistava lisä musiikin päälle. Soundeiltaan kaikin puolin hyvä. Rummut, etenkin basari saisi olla vähän kovemmalla että se potkisi vielä tiukemmin. Tästä tulee jokseenkin mieleen jokin Diablon ja ehkä Sentencedin välimuoto, kuitenkin omilla jutuilla. Kaikin puolin mukava ja potkiva viisu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - the Damned 02.11.2008

THE SERPENT SUN - the Damned
Biisin kertsi on ehdotonta lujuutta. Se groove josta mainitsin Binding Fearin kommentissa on tässä esillä vielä paremmin. Suoraviivainen rakenne pistää sinänsä pienenä progemiehenä vähän häiritsemään, mutta jos sen unohdan niin jälleen vallan mukava ralli. Pidän tosin siitä että kertosäkeiden jälkeen on pienet koukut. Väliosan riffi on todella hyvä. Hieman oivaltavampi keksintöm se. Soolo on hieman tuollainen ennalta-arvattava, mutta en tiedä sopisiko toisenlainen soolo tähän biisiin mitenkään. Jos joku vertauskuva on haettava niin Insomnium tulee paikoittaan mieleen melodioista ja soundeista. Kertosäettä lukuunottamatta pidin kuitenkin Binding Fearista enemmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Reborn spirit in a new flesh 01.11.2008

Ancestors Blood - Reborn spirit in a new flesh
Tykkään biisin synista todella. Mukavan kalvava soundi. Soundillisesti edustaa sitä puolta Black Metallista josta pidän. Selkeät, mutta silti utuiset. Ainoa mikä vähän harmittaa on vokaalien kuulumattomuus. Toisaalta toimivat loistavasti etäisenä huutonakin. Varsinkin kuunneltuna läppärin omista kajareista biisi kuulostaa todella mystiseltä ja sitlä että tämä on soitettu jonkun vanhan linnan raunioilla. Biisinä sinänsä vallan mukava. Riffittely toimii hyvin. Tietynlainen tarttumapinta jää silti vähän uupumaan ensimmäisillä kuunteluilla. Nyt kun kolmatta kertaa pyörii, niin biisistä alkaa saamaan huomattavasti enemmän irti. Eipä siinä mitään, toimii kaikin puolin näin puolipimeässä hiljaisessa talossa kuunneltuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Shallow 02.11.2008

THE SERPENT SUN - Shallow
Nyt on pakko ilmaista ehkä lievää pettymystä. Ylipäänsä en ole ymmärtänyt järin suurta tarvetta slovareille rankemmissa metallibändeissä. Tai sitten jos tehdään niin tehdään asenteella pitkä ja hieno niinkun vaikka Fade to Black. Joo tiedän, on aika paljon verrata Metallicaan. Mutta pointti oli se että tehdään sitten oikeasti hieno ja ajatuksella tehty hidas biisi, mielellään vähän mahtipontisuuttakin kehiin. Tästä jää valitettavan väljä maku suuhun. Tarttumapinta on melko olematonta, ja vaikka kolmatta kertaa jo kuuntelen biisi humisee vain ohi. Itse suosittelisin panostamaan meneviin ja groovaaviin turpaanvetoihin ennemmin kuin tällaisiin. En oikein pysty kuvittelemaan tämän toimivan kunnolla livenäkään. Lopussa vähän vauhti kiihtyy, mutta se on aika laiha lohtu loppujenlopuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J. Nieminen - Towers Of Ice 08.05.2008

J. Nieminen - Towers Of Ice
Lukuunottamatta aivan turhan vaisua kitarasoundia, aivan mieletön kappale. Loistavia suvantokohtia joista näppäriä vaihtoja raskaaseen ja taas päinvastoin. Synat ovat todella jees kamaa. Myös kitarariffit toimivat, vaikka tosiaan soundi snadisti niitä rokottaakin. Ylipäänsä koko biisissä on mielenkiintoisia kulkuja ja nyansseja joiden ansiosta laulua ei kaipaa hetkeäkään ja soitto on myös taitavaa. Äänimaailma todellakin on talvinen, kuten tuolla kuvauksessa lukee. Pidän tästä todella. Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuomion Piiska - Kelpaamaton Helvettiin 20.11.2008

Tuomion Piiska - Kelpaamaton Helvettiin
Biisi on musiikillisesti aika Ruoskamainen, josta en itse liiemmin välitä lainkaan. Tuplabasarit tosin ovat mukava keksintö tässä. Laulu on selvästi vasta alkutekijöissään. Kehityksen varaa on sen suhteen rankasti, mutta hyvä alku tämä on. Suotta hieman liikaa haettu ruoskamaista puhelausuntaa. Samoin myös laulun efektointi hieman ärsyttää. Parempi olisi kehittää omaperäistä antia sen suhteen. Itse melkein jopa suosisin tässä TK henkistä ördäystä ja tehokeinona tuota puhetta. Sanojen painottamista kannattaa myös miettiä niiden iskevyyden kannalta. Tämä oli huomattavasti tuota Kuolleena Syntynyttä yksinkertaisempi kaikin puolin. Siksi pidän enemmän siitä. Ei tämäkään huono ole. Vallan hyvää alkua projektille. Kuten sanoin, tämä on sellaista musiikkia jolle kanttattaa kasata oma bändi. Toimisi varmasti livemusiikkinakin pienellä kehittelyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Time To Face The Truth 11.01.2008

GARM - Time To Face The Truth
Kitarat ovat tässä biisissä helvetin tiukat. Pidän kuvioiden monipuolisuudesta ja hyökkäävyydestä. Laulaja hoitaa myös asiansa vallan toimivasti; ääni on tiukka ja "täyteläinen", eikä perus rääkymistä. Ei mikään turhan persoonallinen murina ja aika suoraan voi verrata Lamb Of Godin Randy Blytheen (kuten aika moni ylempänä näyttää myös huomanneet), mutta se kuitenkin toimii helvetin hyvin. Basso on aivan turhan vaimella, joka jättää suondin mielestäni melko vaimeaksi, mutta rummut taas potkivart järjettömän hyvin. Tiettyä pesäeroa LoGiin muodostaa paljolti juuri rumpujen erilaisuudet. Mielestäni on juuri hyvä, että rummuilla ei ole haettu samanlaisia komppeja ja basarikikkailuja kuin herra Adlerilla, sillä ne ovat hänen juttunsa. Tässä taasen toimii mitä mainioimmin hieman yksinkertaistetummat rummut. Ja ymmärränhän minä sen, että Adlerin tasolla ei noin vain soitetakaan ja siksi onkin hyvä että rummuille ei ole tehty itselle liian vaikeita kuvioita. Kokonaisuutena biisi on vallan mainia, vaikkakin onkin melko suoraan verrattavissa LoGiin ynnä muihin jenkki metalcore/thrash bändeihin. Toimii varmasti livenä, eikä sitä nyt aina niin älyttömän persoonallinen tarvitse olla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wolfchild - Give me a sign 12.10.2007

Wolfchild - Give me a sign
Vallan mukava ja lepposa rallatus. Soolo on perkeleen tiukka! Oikeastaan oman päiväni pelastaja biisi nyt kun olenm muutamaan kertaan tämän kuunnellut. Pidän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - Deathtoll 15.08.2007

Hate Revelation - Deathtoll
Avataas nyt tämä kommenttiputki. Erittäin asiallinen mättömeininki säkeessä. Ei turhia säästelyitä kertsiin tahi loppuun, suoraan turpaan vaan. Musiikillisesti biisi on hyvä, ei mitenkään erikoinen mutta erittäin toimiva.Soundi puoli taasen on sitten iihan eri juttu. Soundi jää melko kylmäksi ja vaisuksi. Kokonaisuutena hyvä, tiivis, aggressiivinen paketti. Ehkä loppuun olisin toivonut jonkun vielä vihaisemman runttauksen, mutta kaäpä tämä näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - The Mirror Doesnt Lie 27.09.2007

Dreadful - The Mirror Doesnt Lie
Pidän biisistä kovasti. Ei liian omaperäistä, mutta pitääkö aina ollakaan. Pidän laulujen aggressiivisuudesta versessä, kertsissä puolestaan jäin toivomaan sitä. Vaikka vertailua yleensä yritän välttää, niin tässä kohdassa on pakko täytenä kunnianosoituksena verrata vokalistin ääntelyä Rainer Nygårdiin ja sekös toimii niin perkeleen hyvin! Melodiat ovat jokseenkin mieleen painuvia, erityisesti pidän kitaroista versen päällä. Soolo puolestaan ei niinkään iske. Turhaa tilutusta sanon (voihan se mielipide tosin johtua omasta taidottomuudesta johtuvasta alemmuuskompleksista)! Eiryistä plussaa on annettava siitä kuinka syna ja kitarat vaihtelevat biisin päärooleissa. Hyvä ja toimiva ja pitkästä aikaa mieleen painuva paketti mikseristä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Exposure 02.09.2007

Butterfly Apocalypse - Exposure
Aivan mahtava doomimpi yksilö. Parasta antianne tuon olli tycker om ostin jälkeen :D Pidän kaikista elementeistä. Vokaalit tomivat, samoin melodiat. Vaikkakin biisi on hidas, se ei tylsisty, kuten monilla vastaavilla on tapana. Pidän erittäin paljon tästä ja koko projektista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Renning Hurley - Clementine 03.06.2007

Renning Hurley - Clementine
Mukava ja mieleen jäävä kappale. Pidän laulajan äänestä paljon ja erityisesti laulumelodioista. Ei turhia kikkailuita musiikin suhteen ja konehässäkät toimii taustalla mainiosti. Pidän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - F.T.A.v.2.0 14.08.2007

Wårpath - F.T.A.v.2.0
Vallan menevää bläkkistä. Mitähän tästä nyt sanoisi. Ehkä tekopyhästi: Hyvää genressään, ei iihan minun makuuni. Soundi puoli vallan reilassa ja helvetin kova meininki. Ei nyt kuitenkaan minua vakuuta faniutumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirofoni - Peili 09.04.2007

Kirofoni - Peili
Kuten on jo useasti mainittu aikalailla tulee Stam1na mieleen, mikä ei ole tässä biisissä ainakaan lainkaan ngeatiivista. Aivan mahtava biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Breath Comes Thick 21.02.2007

Reflecting Black - Breath Comes Thick
Loistava biisi! Jokaikinen elementti toimii. Toimivat kitarakuviot, laulut, bassot ja etenkin rummut ovat mahtavat. Pidän erityisesti noista koukuista aina väleissä, joissa rummut soittavat pätkän letkeämpää komppia. Ei voi sanoa muutakuin, että loistavaa. Varmastikin yksi parhaita biisejä joita minulleon mikserissä tullut vastaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Resurrection - Neverland 16.02.2007

Resurrection - Neverland
niin tietenkin tarkoitin "tyhjältä" :D mun moka!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Resurrection - Neverland 10.02.2007

Resurrection - Neverland
Tämä biisi on kyllä niin uskomaton teos. Etenkin soolo on jotain mitä tulee kuunneltua uudestaan ja uudestaan miljoonaan kertaan. Se mikä soolossa on kaikista hienointa on, ettei se tarvitse toista kitaraa tueksi tai kuulosta "thjältä". Muutenkin koko biisi on vallan toimiva. Kitarat toimii, basso toimii, rummut toimii! Ei mene tylsäksi missään välissä, vaikka onkin aika pitkä. Pientä miinusta (sorivaan porspakan ville, jos luet näitä kommentteja) miksauksesta. Basari on melko puuroa. Vaikka koko kommentti on melkosta perseennuolentaa niin kymppi! Tää on vaan niin loistava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Resurrection - American Song 03.02.2007

Resurrection - American Song
Näitä onkin niin pirusti odotettu! Ja loistavaltahan tämä kuulostaa. Mahtavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 14.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Todella mukava kappale. Kaikki elementit ovat kohdallaan. Laulu on tosin häiritsevän hiljaisella. Ehkä turhan paljon haettu Nightwish meininkiä, mutta mikäs siinä jos toimii. Ei kuitenkaan mitenkään erottuvaa musiikkia metallin yleismassasta, mutta varmasti kuuntelen useammankin kerran jatkossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Pienet sielut 02.02.2007

Shemeneicha - Pienet sielut
Tuo alun fillistä vaihto varsinaiseen biisiin takkua minun korviini pahasti. Mutta siitä eteenpäin kyllä paranee. Idea tässä biisissä on loistava, ehkä vähän kliseinen, mutta vallan hyvää kamaa ensi demoksi. Laulut voisivat olla hieman agressiivisemmat, mutta laulajan äänestä plussaa, vielä kun saisi laulumelodian pysymaan koko ajan nuotissa niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Razorwire 29.04.2007

Antipope - Razorwire
Cradle of Filth on kyllä hyvin läheinen vertailu kohde. Ei siinä musiikillisesti mitään pahaa ole, mutta tietty pieni persoonallisuus olisi paikallaan. Tässä on mukavan mielenkiintoiset kitarakuviotkin ja rummut potkii kivasti munille. Laulu on turhan hiljainen, mutta pidän vokalistin rääkymisäänten skaalan laajuudesta, että löytyy niitä siantappoääniaäkin, kuin matalampaakin murinaa. Sietää useitä kuunteluita tämä biisi. Tuosta introsta pitää vielä sanoa että tämä biisi toimisi vallan mainiosti keikanaloitusbiisini, kun aluks on tollasta rauhallista ambient, maailmaa ja sitten mätetään munille oikein olan takaa. Pidän kaikin puolin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Lalli 01.11.2008

Ancestors Blood - Lalli
Tämä biisi näköjään jostain syystä löytyi koneeltanikin. Vissin Fitzin retku ladannu/lähettäny. Kaikin puolin todella ahdistava ja epätoivoinen biisi. Kaikessa hyvässä. Vaikka en järin kuuntele blackia jossa soundit kuulostavat kasettimankalta nauhotetuilta, jostain syystä silti pidän tällä hetkellä tästä biisistä. Kuten sanoin Reborn spirit in new fleshin kommentissa, toimii hyvin hämärässä, tyhjässä talossa kuunneltuna. Boonusta eritoten biisin nimestä. Se on hieno!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Vastuunkantaja 24.11.2006

Tribal - Vastuunkantaja
Alun "mokomamainen" joka toimii myös näppäränä välisoittona iskee lujaa! Samoin tuo säkeen raskaampi tausta riffi. Muutenkin biisi kokonaisuutena on varsin toimiva. Välillä tosin laulu tuntuu hukkuvan muun sekaan mutta se on pieni puute loppujen lopuksi. Sietää useammankin kuuntelu kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 03.01.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
Pidän kovasti laulajasta. Koko biisi on varsin toimiva paketti. Jaksaa kuunnella useampaankin kertaan. Faniudun!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Fallen 27.09.2006

Autopilot - Fallen
Ehkä nuolen pilkkua liiaksi tai jotain sellaista, mutta ennenkun alan muuten kommentoimaan on pakko teilata biisin nimi! FALLEN!! Eikö sitä nyt helvetti yhtään mielikuvituksellisempaa ja vähemmän puhkikulutettua nimeä keksi!? Sitten varsinaiseen biisiin.. Alun rumpu paukutus ei ole omaperäisin mahdollinen, mutta se on kyllä äärimmäisen toimiva intro. Biisiin pääsee nopeasti sisälle. Kitara melodiat säilyvät läpi biisin mielenkiintoisina vaikka ovatkin melko itseään toistavia ja raskaammat kohdat on liitetty sujuvasti melodisempiin pätkiin. Oikeastaan muuta tässä biisissä ei sitten olekaan. Rummut jäävät melko taka-alalle ja basso lähes olemattomissa. Mitään kovin omaperäistä ja uutta ei biisistä löydy joten pitkälti jää genremassan jalkoihin. Ihan kiva - ei sen enempää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 29.04.2007

Antipope - A Dying God
Jos soundipuolen jättää huomiotta, niin tämähän on vallan pätevää bläkkiksen tapaista. Vaikka vihaan vertailua muihin bändeihin, niin tästä on sanottava, että mieleen tulee alkuaikojen Cradle of Filth, miten hyvä se sitten lienee. Rummut on mielestäni koko biisin paras elementti, kun kitarat eivät tämän sortin musiikissa luo mitään erityistä mielenkiintoa. Mutta kaikin puolin vallan toimiva ja mukava biisi. Kuuntelen jatkossakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vilma Pääkkö - Dives and Lazarus 28.04.2006

Vilma Pääkkö - Dives and Lazarus
Vaikka musiikkimakuni onkin pääaisassa hyvin metallinen, niin irkku ja kelltiläsipohjainen musikki kolahtaa täysillä. niin myös tämä.Tällaista on mukava kuunnella joka tilanteessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirzadeh - Melancholy (before the apocalypse) 01.02.2006

Mirzadeh - Melancholy (before the apocalypse)
Olen pitkään odottanut uutta materiaalia Mirzadehilta ja hyvältähän kuullostaa. Örinät on tosin miksattu liian hiljaiselle. Hyvät yksinkertaiset varsin toimivat kuviot. Mitään esseetä en ala kiroittamaan... Varsin hyvää musiikkia ja odotan innolla lisää
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crash Course Highway - Life In Afterlife 10.02.2006

Crash Course Highway - Life In Afterlife
Oiken näppärä paketti... Hyvä osoitus siitä ettei sitä aina tarvitse mitään tilulilukitaroita ja muita ylihienosteltuja kuvioita. Lauluun kaipaisin asennetta lisää..Ja tuo kitara soolo kuullostaa vähän tyhjältä kun ei ole komppikitaraa taustalla. Siirryn seuraavaan biisiin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crash Course Highway - Plastic Moon 10.02.2006

Crash Course Highway - Plastic Moon
En pidä tästä niin paljon kuin tuosta edellisestä (Life In Afterlife), mutta kyllä tämäkin on ihan mukiin menevä viisu. Kitarat ovat jonkin verran monipuolisemmat kuin edellisessä biisissä, mutta häiritsee tuo, että rummut hakkaavat tuota disco komppia. Huomasin muuten kuunnellessani tätä, että bassot ovat aivan turhan hiljaisella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystal Keep - Forbidden Dreams 05.01.2006

Crystal Keep - Forbidden Dreams
Laulut ovat liian vaisuja!!! Ei toimi. Miksaus ontuu ja biisi sulautuu täysin muihin genren biiseihin. Jos tästä jotain hyvää täytyy sanoa niin rummut ovat kyllä varsin onnistuneet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Blind to See 06.01.2006

Sinclined - Blind to See
Erittäin milelelläni kuuntelen musiikkianne. Kannatan..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Starnation's Loss 03.03.2007

Born of Thorns - Starnation's Loss
Mahtavat synat tässä biisissä! Puhdas piano soundi luo hienon äänimaailman. Muuton biisi ei mitenkään järin omaperäinen ole, mutta vallan toimiva ja sietää useamman kuuntelukerran. Pidän kaikin puolin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele bwingzwag - Kosteutta Putkesta 04.05.2005

bwingzwag - Kosteutta Putkesta
onko noi muuten monskin rummut??
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele bwingzwag - Kosteutta Putkesta 28.04.2005

bwingzwag - Kosteutta Putkesta
Helvetin hieno piisi..Viel hienompi keikal... rok...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.12.2004

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Hyvä on biisi , mutta kuullostaa ihan Maidenilt. Jos ei tietäis kuka esittää tän ni luulisin varmasti Iron Maidenin biisiks.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obscurum - Stench of Sanctity 28.07.2004

Obscurum - Stench of Sanctity
Ihan kiva, mut ky te menstyisitte paremmin Serpent cloisteris.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crash Course Highway - First Light 10.02.2006

Crash Course Highway - First Light
Tämä on ehkä vähiten paras biisinne... Pikkuisen häiritsee biisien samanlaisuus. En tästä mitään esseetä kirjoita...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Out From Madness 17.11.2005

THE SERPENT SUN - Out From Madness
Rännässä kolmas kerta kun kuulin tämän väännön livenä ja hyvältähän kuullosti! Ois biisissä ainesta isommillekin lavoille....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Black Christ - Evil Business 29.07.2004

Black Christ - Evil Business
karseeta kissan rääkkäystä!! ilmotan taatusti eläinsuojelu virastoon! samoi sanoi hoetaan koko biisin ajan ja samat saundit soi koko ajan!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miika's Vision - Oi ja jaa 28.07.2004

Miika's Vision - Oi ja jaa
kiva sveitsiläinen joikaus
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gehinnom - The Ultimate Detonation 29.07.2004

Gehinnom - The Ultimate Detonation
kiva pläkki piisi.kitarat tosiaan liian koval.en saanu tosin tättä käsitystä biisistä koska äänenlaatu on aika heikko(vika kenties playerissa?).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 27.07.2004

Deep Red Divine - Better Day
LOISTAVAA!!!...jos en tietäis mikä bändi on kyseessä voisin väittää tätä The 69eyes:in biisiks! Paras goottibiisi mitä oon kuullu!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 28.07.2004

Deep Red Divine - Better Day
h*elv*tti!! Oon kunnellu biisii koht kolme tuntii putkee ja syytän taatusti teitä jos kuihdun koneen eteen ps.kuolen ainaki onnelisena
10