Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Enää ei oole kesää jäljelläää...

Vaan silti on näköjään ainakin kelin puolesta kauniita päiviä. Kesä loma siis viimein lusittu. Edessä tiukka lukion eka vuosi. Saas nähä. Opiskelu moraali on tällä hetkellä sitä tasoa että voisin vaikka lähteä Norjaan perkaamaan seitiä. Ehkä tämä tästä.
Kesäloma oli keikkojen puolesta itselleni vallan mukava (ks. edelliset merkinnät), vaikkakin isot festaritä jäivät väliin. Muuten kesästä jäi vähän väljä maku suuhun. En oikein ehtinyt tekemään mitään mitä piti. Tuntui jotenkin harvinaisen lyhyeltä tämä kesä. Piti tehdä enempi töitä ja piti olla enempi kavereiden kanssa ja piti uida ja piti soittaa bändin kanssa ja kaikki, kaikki jäi miltei tekemättä. No töitä nyt sentään olen senverran tehnyt ja teen vielä syksyn mittaan että ei se uusi kitara niin kaukana ole. Sentään kuitenkin kerkesin soittelemaan serkkupoijaan kanssa aika runsain mitoin (ks. joku edellisistä merkinnöistä). Jotain projektin poikastakin siitä kehittelimme. Progea tuottaisi hän/se.

Bändihommatkin on siis nyt olleet jäissä kun reenis oli kiinni pari kuukautta. Ensiviikolla olisi tarkoitus jatkaa yhteissoittoa. Laulajasuunnitelmiinkin tuli muutos kun tuossa bändinjätkien ja "laulajamme" kanssa juttelin niin tulimme siihen tulokseen että allekirjoittanut alkaa raiskaamaan sitten äänihuuliaan. Herra laulajaherra sanoi, ja varsin häntä kyllä ymmärrän, että tahtoo keskittyä soittohommiiin. Kukapa sitä nyt laulaa haluaisi pelkästään kun tiluttajat ne niitä naisia saa ;). Itsellä kyllä riittää vielä harjoittelua että saa soittohommat sujumaan laulun kanssa, mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa. Niin että voi olla ettei allekirjoittaneella ainakaan vielä niitä naisia riitä. (jotain häpyä nyt! huutaa mamma olan takaa).
Minulle soitti viimeviikolle herra nimeltä Matti Kokko. Hän on herra joka järjestää Tuusulan parille nuorisotalolle keikkoja nuorille bändeille. Keskustelu meni jotakuinkin näin:

M:Vieläkös soittohommat kiinnostaa?
J: No tottamunassahan ne kiinnostaa. Kuinkas ni?
M:No haluutteko keikan?
J: Tä?
M: Nii.. mä järkkään keikkoja nuorille bändeille Lahelaan ja Mestalle.. Mehän puhuttiin tästä keväällä.
J: Ai sä! No joo.. ei me nyt kyllä iiihan olla vielä keikka kunnossa.. ei laulajaaka eikä mitää..
M: No millon teil on laulaja?
J:(Wtf?!) No tota meil on tos kyl yks jannu tulos kokeilee jos...
M:No hyvä.. millon te sitten voisitte vetää keikan?
J:Niinno.. ehkä tässä nyt pitää vielä vähän harjotella sit sen laulajanki kans ja muutenki...
M: Tjaa.. no pidetän tässä syksyn mittaan yhteyksii, mutta jos haluutte millon keikan niin soittkaa.
J: Ookei... tjuu.. jos vaan jengiä kiinnostaa sitten moternimpi metallimättö niin mikäs siinä.. Mut kuule mul on ny kädet ja puhelin ihan maalis ku just oon maalamas tädin aitaa et...
M: no okei.. soitellaan.

Suuuuuuuuuuuri hämmennys.. mutta mikäs siinä.. täsä syksyn mittaan jossain vaiheessa.


Np: Jetrho Tull - Hunting Girl

Jos Joonaksen bändi ei tule keikkojen luo niin keikat näköjään tulevat kyllä joonaksen bändin luo.
Ei paiseita...

Kirjoitettu Tuesday 14.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: