Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vi har en sjungar nu..

Tällä tahi ensiviikolla siis saamme myös laulajan riveihimme joten täysiopainoinen reenaus voi alkaa toden teolla. Ja nimikin muutetaan.. taino eihän tuo edellisen artikkelin otsikko varsinainen nimi ollut missään vaiheessa mutta joku ehdotelma kuitenkin. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Kesänodotus tässä alkaa olla vallan ylitsepääsemättömän ahdistava, kun koulua on enää niin vähän jäljellä (11 päivää + kevätjuhla) että ei vaan jaksaisi. Ja heti samalla viikolla kun koulu loppuu, tahi oikeastaan seuraavalla onkin jo pimeyden prinssin vuoro viihdyttää metallinnälkäisiä suomalaisia. Siitä enää kuukausi ja 9 päivää niin METALLICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Siihen taitaa olla 61 päivää tällä hetkellä. Vaan vielä on odotettava.

Tarkoitus olisi kesän aikana myös saada kasaan noin 600-700 euroa uuteen kitaraan + tuskaan. Duunia ainakin löytyy faijalta ja tädilä mm. metsän raivausta, halonhakkuuta, penskojen vahtimista ja tädin miehen firmassa jelppimistä. Eiköhän niistä jotain kostu...

Maailma on muffinssi

Kirjoitettu Tuesday 15.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: