Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Joulu on vain kerran vuodessa...

... ja sekin on jouluna. Joulukuu tuli. Ylläri sinänsä. Eiköhän se kuitenkin joka vuosi tule. Ei vaan aluksi paljon joulukuulta ulkona näyttänyt, mutta tulihan se viime hetken pakkanen ja ohut lumipeitekin viimehetkellä. Unholy alliancekin, mistä niin kovasti kauhkosin tuli ja meni kuukausi sitten ja niin kova meno oli, että toipuessa meni tämä kuukausi!


HUIJASIN!

Oikeastaan koko concerto grosso oli lievä pettymys. Ensinnäkin paikkamme tovereitteni kanssa olivat sijoittuneet kyllä aivan lavan viereen, mutta rumpalit perkele jäivät vaan ämyrin taakse. (huom! paikkojen ei pitänyt olla näkörajoitteisia, vaan parhaita mahdollisia!) Keikatkin olivat melko mitään sanomattomia. Lamb Of God oli vallan mainio, mutta koska vain muutaman biisin heidän setistään tunsin en siitäkään oikein päässyt täysin nauttimaan, vaikka kyllä uskollisesti moshailin koko keikan ajan (kuten kyllä koko konsertin ajan). Bodomin äijät olivat rapulassa/änkyrässä (varsinkin Latvala :D) mutta yrittivät silti viihdyttää parhaansa mukaan, ja totta munassahan se kyllä kolahti, mutta vähän enemmän uskalsin odottaa. In Flames veti ehdottomasti illan parhaan keikan ja soittivat varsin tuttuja biisejä. Jaksoivatpa jopa heittää hyvää läppääkin ja muutenkin pitivät yleisöä "hallussaan". Slayer oli totaalinen pettymys! Koko keikka oikeastaan sujahti ohi huomaamatta. Tottakai Dead Skin Mask jäi muistiin ikuisesti! Muuten keikka oli liian uusien biisien varassa, mikä nyt sinänäsä ei ollut yllätys koska suhteellisen uusi lättyhän tuo Christ illution on. Olisin myös odottanut isompaa pittiä, mutta varsin vaisuksi sekin touhu jäi. Vaikka en itse olisikaan siellä voinut riehua olisi sen katsominenkin tuottanut suurta nautintoa! Thin eyes Bleedia emme edes nähneet koska sisään otto järjsestelmä porteilla kusi ja värjöttelimme jonossa vajaan tunnin. Tottakai siellä pettymystenkin joukossa oli loistavia hetkiä ja seuraavana aamuna oli aika ihana tunne herätessä, kun niska ei liikkunut mihinkään suuntaan tahi toiseen.

Myös oma orkesterin poikaseni etenee. Olemme jo paria kappaletta omia biizejä päässeet reeinailemaan ja jotenkuten ne sujuvatkin. Varsin rässi vaikutteisia ovat he, löytyy muitakin piirteitä. Ainoa onkelma on basistin puute.

JOS SIIS OLET 14-16 BASISTI KESKI-UUDELTAMAALTA JA TAITOSI RIITTÄVÄT JO NOPEATEMPOISEMPAAN JA EHKÄ HAASTAVAMPAANKIN SOITTOON OTA IHMEESSÄ YHTEYTTÄ!

Emme mekään lähelläkään mestareita ole, mutta pyrimme tekemään jo haastavampia kappaleita ja koettelemaan omien taitojemme rajoja

Eipä tässä tänään muuta, tuskin huommennakaan jos sitä tulee...

Kirjoitettu Monday 18.12.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: