Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

In da studio pt III

Äänitykset on nyt tehty, oikeestaan jo eilen, en vaan jaksanut illalla enää mitään kirjottaa. Tänään käytiin vaan raivaamassa rojut. Eilinen päivä pyhitettiin pelkille lauluille. Arvoisa laulajattaremmekin suvaitsi saapua vain neljä tuntia muun ryhmittymän jälkeen paikalle, joten aamupäivän käytimme lauantain tuotosten kuunteluun, kahvin juontiin ja seinille räkimiseen jne. Lopulta kun vokalistimmekin saapui pääsimme varsinaiseen duuniin. Seitsemään mennessä saatii n vokaaliosuudetkin vallan mallilleen. Kaiken kaikkiaan on todella tyytyväinen olo koko viikonloppuun. Saimme mielestäni todella paljon parempaa jälkeä aikaan, kun mitä voisi odottaa ensikertaa äänittävältä bändiltä, joka hoitaa kaiken itse. Enää edessä on tiukka miksaaminen, niin biisit ovat julkaisukelpoisia.

Tänään kun soittelin sitten laitteiston lainaajalle, hän oli kovasti innoissaan, että pääsisi kuulemaan mitä saimme aikaan. Ilmoitti myös mielenkiintonsa duunata kanssamme paremman ja pidemmänkin äänitteen ajan salliessa, ihan puhtaasta omasta mielenkiinnostaan. Sitä odotamme mekin innolla.

Nyt voidaan sitten treeniä vielä parit uudet biisit valmiiksi ja suunta kohti lavoja. Toivottavasti saamme keikkoja mahdollisimman laajalle alueelle ainakin Helsinki-Jokela välillä.

Kirjoitettu Monday 20.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: