Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

V-loppu ilman toimintaa

Joo. Ajattelin alkaa kirjoittamaan tätä blogia vasta 1.12.2003 alkaen, mutta ei. ei nyt jaksanut enää odottaa. Nyt on pakko päästää ajatusta ilmoille - ollut meinaan sen verran tylsä viikonloppu tässä. Kello repii 4:13 ja sunnuntai-aamu sarastaa. tai no paskat, mistä helvetistä minä sen näen, vaikka sarastaisikin, kun sattuu olemaan sellainen asuntola, että joutuu aina pitämään verhoja kiinni, että saa olla "rauhassa naapureiden katseilta".. No eipä sillä, eiköhän se ala näihin aikoihin olla pian myöhäsimmillään toi arskan nouseminen..jotain kahdeksan aikaan, eikös se ole?

Uh huh, mitä hermoterapiaa. Tekee kyllä hyvää kieltämättä tää kirjotteleminen. Niin, tästä itse viikonlopustahan tässä nyt piti purkaa.. Tosiaankin, Perjantai nyt meni koko lailla silleen, että kävin koulussa viitisen tuntia, meillä alkoi juuri digitaalisen valokuvauksen peruskurssi. Oli kohtalaisen tylsää ja digikameran jo puoli vuotta omanneena ensimmäisellä kerralla ei juuri mitään uutta ja upeaa kurssilla tarjottu. Koulun jälkeen kävin postista ihanan paketin - Äiti-rakas oli lähettänyt minulle kivan yllätyksen - 5 kilon pahvilaatikko, josta löytyi vaikka mitä mukavaa.. kilo lihapullia, valmispastaa, kotitekoista rieskaa, keksejä, kahvia, kaakaota, karkkia, joulukalenteri..ai niin, ja tiskirättejä =D ..se oli mukava yllätys se. Piristi kummasti. Loppuilta menikin sitten enemmän ja vähemmän koneen ääressä jumiessa - Yritin kehitellä jotain uutta tuohon työn alla olevaan biisiin, mutta aika laihaksi jäi uudet kuviot. Yhden happoriffin sain ns. kertsiin äherrettyä, ja jotain pikku efektejä lisäiltyä sinne tänne. Tuon Hassisen Oton piti tulla auttamaan tuon biisin kanssa, kun olla sitä yhdessä tässä parina päivänä nyt rakenneltu. Niin no, tulihan se Rjv, mutta ei me oikein jaksettu sitä duunaa. Meni kaikkeen muuhun, värkättiin digikameran kanssa ja kelailtiin maailman menoa. Niin ja kuunneltiin hyviä breiksisettejä ja katsottiin jotain huumevalistusdokumentteja 50-60-luvun jenkkilästä :D ne oli hupaisaa katseltavaa. Niin ja tosiaan, tulihan maikkarilta "the Omen". No sehän oli pakko katsoa. Otto lähti ja mä jäin sitten koneelle jumimaan. ja tämänhetkiselle unirytmilleni ominaisesti valvoin puoli viiteen saakka. Ei mitään järkeä, kunhan palloilin, surffailin ääliömäisillä saitella netissä ja seikkailin myöskin mikserissä erinäisiä minuutteja. Löytyi taas pari hyvää biisiä ja taisi olla yksi faniutumisen arvoinen artistikin. Jep. No se siitä perjantaista. Ei muuten pisaraakaan alkoholia, että sinänsä hyvä meininki, että tuli oltua ns, jämerästi. Sitä kun monesti turhan heppoisin perustein tulee perjantaisin lähdettyä viihde-osastolle.

Lauantaina sitten piti herätä katsomaan Tilttiä. No eihän siitä mitään tullut. Kello kyllä oli soimassa mutta eihän sitä taas jaksanut. Plaah - nukuin neljään asti päivällä, ja silmiä hieroskeltiin sitten seuraava tunti, kas kas, netin ääressä musaa paukuttaen. Hammaspesulle ja kauppaan tuossa puoli kuusi. Maito, margariini ja zippiaski röökiä kiitos! Meni perkele kolmasosa siitä varannosta, mitä on 4. päivään joulukuuta asti jäljellä. Noh, sitten kämpille kokkaamaan. Ruskistetaan jauheliha, laitetaan keraamiseen vuokaan peruna-sipulisekoituspussi, sekoitellaan jauhelihan kanssa, lisätään ruokakermaa, ja pistetään tunniksi 175-asteiseen uuniin. À vot! oli hyvät mätöt. Niin ja se kotirieska...mmh. namia. Ai niin - ostinhan minä 5 pulloa Karhuakin sieltä kaupasta. ei vain malttanut olla ilman. Tässä sitten olen illan niitä tissutellut, katsoin kakkoselta sen leffan, mikä nyt olikaan, ihan jees pätkä oli. Sitten oon jumitellut tässä koneella enemmän tai vähemmän tylsistyneenä, kuunnellut musaa ja etsinyt mikseristä hyviä biisejä/artisteja. Tuossa pari tuntia sitten löysin Phoenix Wingin, ja faniutuminenhan siitä seurasi. Hyvää musaa oli, täytyy myöntää. Ja niin nuoreksi vielä.

Jep. Kello on siis nyt 4:34 ja sain tässä kirjoitettua elämäni ensimmäisen blogin. Ihan siistiä. Täytyy nyt jatkossa miettiä, kuinka usein ja millaisella tyylillä näitä nyt tulisi kirjoittaa, eihän sitä voi tietää, jaksaako kenelläkään ylipäänsä kiinnostaa, kun tulee näin pitkiä tekstejä kirjoiteltua.. mutta kyllä minä pyrin lähes päivittäin kirjoittamaan tänne jotain, siis aina kun vain on mahdollista koneen ääressä olla..varsinkin tämän unirytmi, ei helvetti, tulee varmasti paljon kirjoiteltua öisin. Niin, eihän se kyllä vakavaa vaikkei näitä kukaan edes lukisi, mutta näin jo ensimmäisellä kerralla tuntuu, että tämä taitaa toimia hyvin sellaisena henkisenä hoitolaitoksena.. tuntuu ihan hyvältä purkaa näitä aatoksia johonkin ylös. Mielenkiintoista.

Mutta eipä tästä sen enempää tällä kertaa. Täytyy vain todeta että on ollut valtaisan rauhallinen viikonloppu, ja ehkä hyvä niin..tässä on vielä pikkujoulut edessä, ja tuleehan tuo joulu ja uudenvuodenpippalot..huh huh. Että hyvä oli vetaista henkeä tässä ennen kuun vaihdetta. Taidanpa napata tuon viimeisen oluen, käydä vielä röökillä, ja painua pehkuihin.. Jos huomenna saisi vähän väännettyä musaakin..noh, eipä oteta siitä paineita. Hyvää yötä.

[30.11.2003 klo 4:40]

Kirjoitettu Sunday 30.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: