Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tapaus 1805

Potilas kuten monet muutkin kävivät antamassa todella ilkeää palautetta eräälle nuorten tekemällä biisille.
Kommenteissa oli jotain, että oota viis vuotta ja koita sit. Kirosanoilla höystettynä tietenkin. Mitä muuta voidaan odottaa 12-16 vuotialta häiriköiltä.
Noh, lähdin sitten kysymään kuinka odottelu kehittää ketään ja miksi pitää ilmaista asiat niin ilkeästi.

Teksti on editoimaton. Muistiinpanot terapiasta ovat sinisellä.

psykiatri:
Ai sit osaa räpätä ku on 16v? eikö se treenaamalla parane. miten ikääntyminen parantaa muuta kuin ääntä?

potilas:
äänät mä lähinnä tarkotinki,, ja jos noin surkeesti vetää, ni siinä menee vähintään se 5 vuotta ku oppii edes kunnon flown..ja mitä sä siinä ylipäätä pädet?

Paniikkia jo ensimmäisessä viestissä. Huomatkaa ensimmäinen sana ja kaksi pilkkua. Olettaa että muillakin menisi 5 vuotta oppia flow. Tuntee olonsa ahdistuneeksi ja kyselee pätemisestäni. Häneltä ei siis saa kysyä mitään.

psykiatri:
ihmetyttää miksi pitää ODOTTAA 5 vuotta. eikö kannattaisi TREENATA lisää? "äänät"?

potilas:
"ääntä" joo kannattaa treenata, mut kannattaa pysyy täältä pois sen treenamisen ajan.. meetsä kaikille vinkuu, jotka on dissannut sitä biisii?! HÄ?

Väittää että vingun, kun kysyn. Lauseissa selkeästi negatiivinen sävy. Edelleen itseensä vetäytyvä ja ahdistuu siitä mitä on tullut tehtyä. Hakee tukea muilta. Ajattelee, etten voi asialle mitään, koska niin monet muutkin halveksivat biisiä.

psykiatri:
Mitäs sit jos vaik meen? hajootkos ;)

Koitan rauhoittaa tilannetta.

psykiatri:
Miksi pitäis pysyä poissa täältä treenaamisen ajan. Mikserihän on nimenomaan aloitteleville muusikoille eikä levynmyyjille niinkään.

Selitän hänelle rauhallisesti aloittelevien muusikoiden oikeuksia.

psykiatri:
mä en päde enkä mä vingu. kysyn vaan motiivejasi, mutta eipä niitä taida olla. kunhan kiusaat pienempiäsi. tuntuuko hyvältä?

potilas:
ime melaa ämmä

Loistavan sanavaraston ja hyvin kulkevan flown omaava potilas ei pystynyt tätä parempaan ulosantiin. Ilmeisestikin halveksunta nuorempia kohtaan johtuu omasta kyvyttömyydestä tehdä fiksumpia sanoituksia. Selvä naisia alistava asenne havaittavissa. Tyypillistä hoppareissa. Varsinkin uskottavuuden pitämisessä. Tykkää näköjään veneilystä. Hyvä, että omaa muitakin harrastuksia kuin musiikin, joka näköjään riipii hermoja.

psykiatri:
Etkö pysty parempaan verbaaliseen ulosantiin? Et taida olla kovinkaan kummoinen räppäri?

potilas:
mitä vittua mun ylipäätänsä pitäis alkaa lässyttää tollaselle hermafrodiitille... huh huh

Ei näe syytä selittää muille tekojaan. On mielestään oikeutettu alistamaan ja kiusaamaan sekä haukkumaan. Odotinkin, että hän hakisi jossain vaiheessa sanakirjan ja käyttäisi jotain sivistyssanaa minua vastaan. Käytös näyttää selvästi yläkoululaisen uhoamiselta. Loppuun hän laittoi "huh huh" jotta oma uskottavuus säilyisi.

psykiatri:
Saako omatuntosi sinut noin vihaiseksi?

Koitan saada hänet ymmärtämään tilansa.

psykiatri:
miksi sinulla on noin negatiivinen asenne? *kummastelee* Miksi haukut minua? Luuletko että se auttaa jotain? Kertoo vain omasta älykkyydestäsi.

potilas:
omatunto?? mikä se on? haha

Myöntää, ettei ymmärrä hyvän ja pahan eroa. Kasvatuksessa selviä puutteita. Kyseessä hyvin vaikea potilas. Nauraa ongelmilleen eikä halua kohdata niitä.

potilas:
mä jättäisin tän tähän, mut miks sä jatkat tätä ämmä? etkö oo saanut munaa/pimppaa kuukausiin. kumpi sitten oletkaan.

Ilmeisestikin oppinut, että kehumalla naisten kaadoilla saa kunnioitusta. Ei pysty käsittämään naisia kuin seksin välineeksi. Ei pysty muodostamaan vastausta toiminnastaan. Häpeää huonoa käytöstään sentään, mutta ei halua myöntää sitä. Koittaa jatkaa ilkeilyään, koska yleensähän se sattuu ja toinen osapuoli lopettaa. Olen kuitenkin täällä auttamassa häntä, enkä voi lopettaa terapiaa tähän. Ottaa mukaan homoasian, joka on myös perusase hoppareilla. Ei pysty vihaltaan näkemään sukupuoltani tai haluaa vihjailla, että olisin homo.

psykiatri:
Sä oot kyl outo. Ei oo kovin hyvä lähestymis tapa alkaa haukkumaan heti. Ja mikä toi pimpin saanti juttukin nyt on?! Aika teinimäistä :D

psykiatri:
Eiku kerro vaan oikeesti et miks laitat 12 vuotiaalle ilkeästi kommentiks et oota 5 vuotta? Et niinku osa kannustaa tai olla edes olematta ilkeä?

psykiatri:
Enhän minäkään rupea epäilemään, että koitat saada munaa suuhun käyttäjäkuvassasi :O

Kuvassa hänellä on suu ammollaan.

potilas:
voi voi

Täysin kykenemätön ilmaisemaan tunteitaan.

psykiatri:
Et siis kerro syytä ilkeyteesi?

potilas:
mitä vittuu se sulle edes kuuluu. utelias mamma

Ei suostu vieläkään ottamaan vastuuta teoistaan. Suhde äitiin pahasti häiriintynyt. Ainoa rauhoittumismuoto jonka tietää on kiroilu.

psykiatri:
No kai se on nyt sitten pakko sanoa, että olen mies ja ihan heterokin. Ajattelin vaan olisiko sinusta nuoresta iästäsi huolimatta vastaamaan teoistasi kuin mies?

psykiatri:
Onko tosi ganstaa käyttää sanaa "vittu" kun Tabermankin sitä käyttää?

potilas:
sä oot nainen. tai ainakin homo, jos mies oot tosiaan

Ei myönnä ilkeilyään. Jatkaa auttajansa halveksimista. Ei halua saada apua.

psykiatri:
Miksi noin sanot? Mihin perustat nuo väitteet?

Ei pystynyt perustelemaan väitteitään. Musertui henkisesti ja rupesi itkemään valtoimenaan. Kertoi elämästään ja kuinka ilkeä äiti hänellä oli ollut. Myönsi olleensa ilkeä kommentoinneissaan ja lupasi olla jatkossa reilumpi.

Terapiaa on kuitenkin jatkettava vielä viikkoja, jotta hänen sisällään leimuava viha saadaan kitketyksi pois.

Kirjoitettu Tuesday 18.05.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: