Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Maustekurkku


K. Vainio
729 viestiä

#1 kirjoitettu 28.02.2010 19:08 Muok:01.03.2010 00:21

Makea vai suolainen?

Viipaloitu vai kokonainen?

Valmiiksi purkitettu vai tynnyristä itse valikoitu?

Lemppari valmistaja?

Ärsyttääkö, kun etikestä ei kovinkaan usein käy ilmi onko kyseessä makea vai suolainen kurkku, ja pitäisikö asialle tehdä jotain?

Onko itsellesi käynyt niin, että olet halunnut vaikka suolaista ja huomannutkin ostaneesi makeaa epäselvien etikettien vuoksi?

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#2 kirjoitettu 28.02.2010 20:27

Makea vai suolainen?
- makea, jos se ei oo makee, se on suolakurkku eikä maustekurkku.. ite tosin sanon suolakurkuks myös maustelkurkkui mutta sillä ei oo väliä koska suolakurkkuja ei oikeesti oo mulle olemassakaan ku ne on niin pahoja

Viipaloitu vai kokonainen?
- sellanen kokonainen joka lilluu siellä kaupan vihannesosastolla tuoksuen herkulliselta

Valmiiksi purkitettu vai tynnyristä itse valikoitu?
- itse tynnyristä siis, purkit on pöhköi

Lemppari valmistaja?
- myrttinen se yleensä taitaa olla

Ärsyttääkö, kun etikestä ei kovinkaan usein käy ilmi onko kyseessä makea vai suolainen kurkku, ja pitäisikö asialle tehdä jotain?
- käy siitä ilmi, jos siinä lukee että se on suolakurkku, ni se on suolakurkku, jos maustekurkku ni se on maustekurkku. Mut en mä sitä purkissa ostakaan, vaikka joutuu niiden tynnyrienkin kanssa "etikettiä" lukee..

Onko itsellesi käynyt niin, että olet halunnut vaikka suolaista ja huomannutkin ostaneesi makeaa epäselvien etikettien vuoksi?
- en mä ite tollasii kämmei tee, lukea kun osaan, mutta joskus jos on tarjolla jossain kylässä/seisovassa pöydässä jne ni aina saa vähän arvailla että kumpaahan se on..


Maustekurkut on kyl nam!

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#3 kirjoitettu 28.02.2010 20:53

En tykkää yleensä maustekurkusta. Suolakurkku on kyllä ihan jees. no, jos sen verran muita mausteita, niin valkosipulilla maustettu suolakurkku on suolakurkku-herkku kerrottuna kahdella.

^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#4 kirjoitettu 28.02.2010 21:17 Muok:28.02.2010 21:21

Krista kirjoitti:
Jos se ei oo makee, se on suolakurkku eikä maustekurkku..


En kyllä ole asiasta samaa mieltä kanssasi..

Totta on, että joissain purkeissa lukee "suolakurkku" ja niin pitäisikin lukea, mutta on monia joissa lukee maustekurkku riippumatta siitä oliko ne suolaisia tai makeita.

Tiedän koska olen maistanut niitä eikä makuaistissani ole mitään vikaa... Esim. Herkkumaan Maustekurkut ovat suolaisia...

Osaan myös lukea.

theevolution muokkasi viestiä 21:20 28.02.2010

Wikipedia:

Maustekurkut ovat etikka- ja mausteliemeen säilöttyjä avomaankurkkuja. Maustekurkkuja käytetään mm. voileivän päällisenä ja kurkkusalaatin aineksena.

Avomaankurkut pestään ja ladotaan kokonaisina tai siivutettuina puhtaaseen lasipurkkiin. Kattilassa keitetään liemi, joka valmistetaan vedestä, etikasta, suolasta sekä mausteista kuten sinapinsiemenistä, kokonaisista mustapippureista, mustaherukan lehdistä ja tillin kukinnoista. Kiehautettu liemi kaadetaan kurkkujen päälle niin, että ne peittyvät. Kansi suljetaan tiiviisti, ja jäähdytyksen jälkeen purkki säilytetään viileässä.

Kurkkuja voidaan säilöä myös maitohappokäymisellä tai suolaliemessä.

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#5 kirjoitettu 28.02.2010 21:29

theevolution kirjoitti:
Krista kirjoitti:
Jos se ei oo makee, se on suolakurkku eikä maustekurkku..


En kyllä ole asiasta samaa mieltä kanssasi..


No mä en noita purkkeja ostele että en oo törmänny moiseen ongelmaan. Saavista kun kalastaa maustekurkun niin saa hyvää, kun saalistaa suolakurkun saa pahaa.

^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#6 kirjoitettu 28.02.2010 21:39

Krista kirjoitti:

No mä en noita purkkeja ostele että en oo törmänny moiseen ongelmaan. Saavista kun kalastaa maustekurkun niin saa hyvää, kun saalistaa suolakurkun saa pahaa.


Saavistahan mäkin kalastelen, mutta nimenomaan noita suolakurkkuja.. Juuri se Herkkumaan Maustekurkku on suolaista jota yleensä ostan. Purkkipuolella on aikoinaan ollut ongelmia, mutta en harrasta sitä enää.

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#7 kirjoitettu 28.02.2010 21:42

theevolution kirjoitti:
Krista kirjoitti:

No mä en noita purkkeja ostele että en oo törmänny moiseen ongelmaan. Saavista kun kalastaa maustekurkun niin saa hyvää, kun saalistaa suolakurkun saa pahaa.


Saavistahan mäkin kalastelen, mutta nimenomaan noita suolakurkkuja.. Juuri se Herkkumaan Maustekurkku on suolaista jota yleensä ostan. Purkkipuolella on aikoinaan ollut ongelmia, mutta en harrasta sitä enää.


Mä oon myös kuullu kauhutarinoita noista saaveista (mitä kaikkee sieltä pohjalta löytyykään..) mutta ei niistä jaksa välittää.

Ja jos jossain kysyttiin, tai ei, niin mä syön maustekurkut yleensä aina joko sellasenaan pitkittäissuunnassa viipaloituna, tai hampparin välissä (hamppari ilman maustekurkkua ei oo ees syömäkelposta!!).

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#8 kirjoitettu 28.02.2010 21:42

Makea vai suolainen?

Viipaloitu vai kokonainen?

Valmiiksi purkitettu vai tynnyristä itse valikoitu?

Lemppari valmistaja?
en tiedä ketä niitä tynnyrivalmisteita valmistaa

Ärsyttääkö, kun etikestä ei kovinkaan usein käy ilmi onko kyseessä makea vai suolainen kurkku, ja pitäisikö asialle tehdä jotain?
ei
Onko itsellesi käynyt niin, että olet halunnut vaikka suolaista ja huomannutkin ostaneesi makeaa epäselvien etikettien vuoksi?

eo

^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#9 kirjoitettu 28.02.2010 21:50

Krista kirjoitti:
Mä oon myös kuullu kauhutarinoita noista saaveista (mitä kaikkee sieltä pohjalta löytyykään..) mutta ei niistä jaksa välittää.


En mäkään niistä kauhutarinoista jaksa välittää.. Valkkaan kurkkuni mieluummin itse.

Krista kirjoitti:
(hamppari ilman maustekurkkua ei oo ees syömäkelposta!!).


Samaa mieltä.

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#10 kirjoitettu 28.02.2010 22:42

Makea vai suolainen?
Suolainen, siis suossa kasvanut suomaalainen

Viipaloitu vai kokonainen?
Molempi parempi, mutta maku on parempi kokonaisissa

Valmiiksi purkitettu vai tynnyristä itse valikoitu?
Tynnyrissä kasvanut on parempi, mut en mä useinkaa jaksa ku helpompaa toisin

Lemppari valmistaja?
Oy Luonto Ab

Ärsyttääkö, kun etikestä ei kovinkaan usein käy ilmi onko kyseessä makea vai suolainen kurkku, ja pitäisikö asialle tehdä jotain?
Juu, koko bisnes pitäs uudistaa ja käsitteet pistää kohilleen

Onko itsellesi käynyt niin, että olet halunnut vaikka suolaista ja huomannutkin ostaneesi makeaa epäselvien etikettien vuoksi?
Luultavasti, mut ei se mitää ku mä syön vaikka vararenkaita kuha kuosi on kohillaa

^ Vastaa Lainaa


Fillari
113 viestiä

#11 kirjoitettu 28.02.2010 23:20

Suolakurkku pitää ehdottomasti oolla suolainen. Etikkakurkut ei ole mun makuun.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#12 kirjoitettu 28.02.2010 23:26 Muok:28.02.2010 23:38

Makea vai suolainen?
Kyllä, kiitos!

Viipaloitu vai kokonainen?
Riippuu käyttökohteesta. Leivän päällä viipaloitu on hieman näppärämpi. Kunnon suolakurkku-hunaja-smetana-herkutteluun kokonainen on kiva.

Valmiiksi purkitettu vai tynnyristä itse valikoitu?
Naurattaa kun ihmiset ei tajua että ne on ihan samoja kurkkuja, paitsi että ne tynnyrissä uivat tulevat isommasta säilyketölkistä ja tynnyrit pestään aina silloin kun kesätyöntekijä/tet-jaksolainen ei tajua valehdella niin tehneensä jo.

Lemppari valmistaja?
Ei. Sellaset Venäjältä tuodut hapatetut suolakurkut on äärest jees, mutta valmistajalla ei oo väliä.

Ärsyttääkö, kun etikestä ei kovinkaan usein käy ilmi onko kyseessä makea vai suolainen kurkku, ja pitäisikö asialle tehdä jotain?
Melkeen kaikista kyllä näkyy suolaprosentti ja sokerin määrän pystyy suurin piirtein arvailemaan ihan tuoteselostuksen sääntöjen mukaan, mutta kyllä, joskus ärsyttää. Enemmän kyllä ärsyttää kun gallupin väsääjä ei viitsi nähdä sitä vertaa vaivaa että lihavoisi jokaisen kysymyksen erikseen. Melkeen tekee mieli jättää vastaamatta.

Onko itsellesi käynyt niin, että olet halunnut vaikka suolaista ja huomannutkin ostaneesi makeaa epäselvien etikettien vuoksi?
Kerran. Yleensä kylläkin otan sen SUOLAkurkkupurkin jos haluan suolaista, maustekurkut on suurin piirtein aina makeita, vaikka kuinka yrittäisi ottaa suolaisia.

^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#13 kirjoitettu 01.03.2010 00:08

Thimns kirjoitti:
Naurattaa kun ihmiset ei tajua että ne on ihan samoja kurkkuja, paitsi että ne tynnyrissä uivat tulevat isommasta säilyketölkistä ja tynnyrit pestään aina silloin kun kesätyöntekijä/tet-jaksolainen ei tajua valehdella niin tehneensä jo.


Luuletko todella niin, että ihmiset ei sitä tajua? Onko tullut mieleen, että jotkut kurkut ovat huonolaatuisempia kuin toiset ja jotkut meistä haluavat valita niistä ne jotka suuhunsa pistävät ja kilohintakin on halvempi...

Olen kyllä ollut useammassakin kaupassa töissä...

Thimns kirjoitti:
Melkeen kaikista kyllä näkyy suolaprosentti ja sokerin määrän pystyy suurin piirtein arvailemaan ihan tuoteselostuksen sääntöjen mukaan, mutta kyllä, joskus ärsyttää. Enemmän kyllä ärsyttää kun gallupin väsääjä ei viitsi nähdä sitä vertaa vaivaa että lihavoisi jokaisen kysymyksen erikseen. Melkeen tekee mieli jättää vastaamatta.


Kaikista ei tod. näy suolaprosenttia vaan se, että niissä on käytetty suolaa ja vaikka näkyisikin, niin sinustako on sitten hyvä arvailla sitä sokerin määrää ostaessasi tuotteita ja päättää makeus/suola-suhde sen mukaan sitten? Jokainen tavallaan...

Olen uusi noissa Mikseri-foorumin ns. hyvien tapojen säännöstöissä, kun vasta olen tänne alkanut kirjoittelemaan enemmälti. Ja muita foorumeita en ole koskaan käyttänytkään, joten on kiva kuulla siitä mikä ärsyttää itse kutakin. Ymmärrän kyllä, että olisin voinut lihavoida jokaisen erikseen, mutta eipä tullut mieleeni ja siitä pyydän anteeksi, mutta olisi siitä kyllä voinut asiallisemminkin mainita.

Lihavoin vastaisuudessa jutut erikseen....

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#14 kirjoitettu 01.03.2010 00:13

theevolution kirjoitti:
Thimns kirjoitti:
Naurattaa kun ihmiset ei tajua että ne on ihan samoja kurkkuja, paitsi että ne tynnyrissä uivat tulevat isommasta säilyketölkistä ja tynnyrit pestään aina silloin kun kesätyöntekijä/tet-jaksolainen ei tajua valehdella niin tehneensä jo.


Luuletko todella niin, että ihmiset ei sitä tajua? Onko tullut mieleen, että jotkut kurkut ovat huonolaatuisempia kuin toiset ja jotkut meistä haluavat valita niistä ne jotka suuhunsa pistävät ja kilohintakin on halvempi...


Ja mä en ainakaan tarvii ku sen yhen kurkun verran (en koko purkkii), lisäks kuten muissaki tuotteissa, valmistajissa on eroja ja ne tynnyrissä lilluvat myrttiset on aina taatusti hyviä.

^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#15 kirjoitettu 01.03.2010 00:22

Nyt on jokainen lihavoitu erikseen.. Ei tule toistumaan..

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#16 kirjoitettu 01.03.2010 00:25

theevolution kirjoitti:
Luuletko todella niin, että ihmiset ei sitä tajua? Onko tullut mieleen, että jotkut kurkut ovat huonolaatuisempia kuin toiset ja jotkut meistä haluavat valita niistä ne jotka suuhunsa pistävät ja kilohintakin on halvempi...
Jos siinä lasipurkissa on huonolaatuinen kurkku, ei tartte kun lähettää se huonolaatuinen kurkku valmistajalle ja saa koko purkista rahansa takaisin. Halvempi kilohinta onkin sitten ihan kelpuutettava syy tinkiä hygienisyydestä.

Krista kirjoitti:
Ja mä en ainakaan tarvii ku sen yhen kurkun verran (en koko purkkii), lisäks kuten muissaki tuotteissa, valmistajissa on eroja ja ne tynnyrissä lilluvat myrttiset on aina taatusti hyviä.
Toi on joo periaatteessa ihan hyvä syy ettei tartte kun yhden, mutta toisaalta maustekurkut kyllä säilyvät jääkaapissa useita kuukausia. Sitten taas Myrttisen kurkut tynnyrissä tai pienessä muoviämpärissä ovat ihan sama tuote.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#17 kirjoitettu 01.03.2010 00:26

theevolution kirjoitti:
Nyt on jokainen lihavoitu erikseen.. Ei tule toistumaan..


Hyvähyvä! Parempi myöhään kuin ajoissa.

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#18 kirjoitettu 01.03.2010 00:27

Thimns kirjoitti:
Krista kirjoitti:
Ja mä en ainakaan tarvii ku sen yhen kurkun verran (en koko purkkii), lisäks kuten muissaki tuotteissa, valmistajissa on eroja ja ne tynnyrissä lilluvat myrttiset on aina taatusti hyviä.
Toi on joo periaatteessa ihan hyvä syy ettei tartte kun yhden, mutta toisaalta maustekurkut kyllä säilyvät jääkaapissa useita kuukausia. Sitten taas Myrttisen kurkut tynnyrissä tai pienessä muoviämpärissä ovat ihan sama tuote.


Joo no mä en oo sellasii ämpäreit ikin kattonukaa et kaisseki vois olla ookoo, mut toisaalt mielummin mä ostan aina tarpeeseen sen yhen.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#19 kirjoitettu 01.03.2010 00:36

theevolution kirjoitti:
Kaikista ei tod. näy suolaprosenttia vaan se, että niissä on käytetty suolaa ja vaikka näkyisikin, niin sinustako on sitten hyvä arvailla sitä sokerin määrää ostaessasi tuotteita ja päättää makeus/suola-suhde sen mukaan sitten? Jokainen tavallaan...
Kuten jos sanoin, niin kyllä, joskus ärsyttää. Ja kuten jo sanoin, niin maustekurkut ovat useimmiten liian makeita jos tahtoo suolaista. Onneksi intterwebistä löytyy melko tarkat tuoteselosteet lähestulkoon jokaiseen (ainakin kotimaiseen) elintarvikkeeseen, joten jos ei tahdo veikkailla, voi kattoa sen hyväksi todetun kurkun, esimerkiksi vaikka tämän, suolaprosentin ja verrata sitä ehdokkaan, esimerkiksi vaikka tämän, suolaprosenttiin. Sokerin määrä sinällään ei itse asiassa edes vaikuta suolaisuuteen, vaan happamuuteen.

^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#20 kirjoitettu 01.03.2010 00:51

Thimns kirjoitti:
Jos siinä lasipurkissa on huonolaatuinen kurkku, ei tartte kun lähettää se huonolaatuinen kurkku valmistajalle ja saa koko purkista rahansa takaisin. Halvempi kilohinta onkin sitten ihan kelpuutettava syy tinkiä hygienisyydestä.


No en tiedä mikä sinusta on sitten se huonolaatuinen, mutta itse katson ensin kaikki tynnyrit ja valkkaan siitä sen parhaan ja siitäkin napsin pelkästään ne jotka ovat vaaleampia ja pienempiä, koska kuori niissä on ohuempi ja ne ovat maukkaampia. Ja tuskin tästä syystä valmistaja antaa rahoja takaisin..

Missäs olosuhteissa kuvittelet kurkkujen olevan siellä valmistajan päässä? En usko, että olosuhteet ovat yhtään paremmat... Ja vaikka olisivatkin, niin kyllä siihen on syy miksi mauste/suolakurkkuja & punajuuria saa myydä suoraan tynnyristä Suomen lakien mukaan. Hmmm... Olisiko syy itse liemessä?

Toi on joo periaatteessa ihan hyvä syy ettei tartte kun yhden, mutta toisaalta maustekurkut kyllä säilyvät jääkaapissa useita kuukausia. Sitten taas Myrttisen kurkut tynnyrissä tai pienessä muoviämpärissä ovat ihan sama tuote.


No syöppä tynnyristä poimittu kurkku muutaman kuukauden jälkeen.. Ei se kovin mairittelevan näköinen ole viikonkaan jälkeen.. Ei siihen muovipussiin yleensä sitä nestettä oteta mukaan joka nimenomaan säilöö sitä kurkkua. Itse syön kurkut parin päivän sisään ja jos menee pitempään, niin ne menee roskiin, koska niissä ei ole sitä liemeä mukana...

^ Vastaa Lainaa


Epoche
5248 viestiä

#21 kirjoitettu 01.03.2010 00:57

theevolution kirjoitti:
Missäs olosuhteissa kuvittelet kurkkujen olevan siellä valmistajan päässä?


^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#22 kirjoitettu 01.03.2010 00:59 Muok:01.03.2010 01:03

theevolution kirjoitti:
Missäs olosuhteissa kuvittelet kurkkujen olevan siellä valmistajan päässä?

Epoche kirjoitti:



Sain hirveän naurukohtauksen.

^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#23 kirjoitettu 01.03.2010 01:01

Thimns kirjoitti:
Kuten jos sanoin, niin kyllä, joskus ärsyttää. Ja kuten jo sanoin, niin maustekurkut ovat useimmiten liian makeita jos tahtoo suolaista. Onneksi intterwebistä löytyy melko tarkat tuoteselosteet lähestulkoon jokaiseen (ainakin kotimaiseen) elintarvikkeeseen, joten jos ei tahdo veikkailla, voi kattoa sen hyväksi todetun kurkun, esimerkiksi vaikka tämän, suolaprosentin ja verrata sitä ehdokkaan, esimerkiksi vaikka tämän, suolaprosenttiin. Sokerin määrä sinällään ei itse asiassa edes vaikuta suolaisuuteen, vaan happamuuteen.


Totta tämä.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#24 kirjoitettu 01.03.2010 15:54 Muok:01.03.2010 15:57

theevolution kirjoitti:
No en tiedä mikä sinusta on sitten se huonolaatuinen, mutta itse katson ensin kaikki tynnyrit ja valkkaan siitä sen parhaan ja siitäkin napsin pelkästään ne jotka ovat vaaleampia ja pienempiä, koska kuori niissä on ohuempi ja ne ovat maukkaampia. Ja tuskin tästä syystä valmistaja antaa rahoja takaisin..
Niin niin että tässä oli kyse asiakkaan korkeista standardeista, eikä niinkään oikeasti huonosta laadusta. Joo, sitten tämä menee ihan täysin jakeluun, eihän sille voi mitään jos ei tykkää.

Missäs olosuhteissa kuvittelet kurkkujen olevan siellä valmistajan päässä? En usko, että olosuhteet ovat yhtään paremmat... Ja vaikka olisivatkin, niin kyllä siihen on syy miksi mauste/suolakurkkuja & punajuuria saa myydä suoraan tynnyristä Suomen lakien mukaan. Hmmm... Olisiko syy itse liemessä?
"No sitä nyt on jo kaikki muutkin klähminy" ei ole minun mielestäni koskaan ollut hyvä syy klähmiä lisää. Kyllähän se etikkaliemi ne kurkut syömäkelpoisina pitää, mutta siinä missä sinä haluat vaaleampia ja pienempiä kurkkuja, minä haluan niitä joita ei ole tarpeettomasti altistettu epäpuhtauksille.


No syöppä tynnyristä poimittu kurkku muutaman kuukauden jälkeen.. Ei se kovin mairittelevan näköinen ole viikonkaan jälkeen.. Ei siihen muovipussiin yleensä sitä nestettä oteta mukaan joka nimenomaan säilöö sitä kurkkua. Itse syön kurkut parin päivän sisään ja jos menee pitempään, niin ne menee roskiin, koska niissä ei ole sitä liemeä mukana...
Luepa oikeen ajatuksella uudestaan toi mun vastaus Kristalle, puhuinko mä ollenkaan tynnyrikurkun säilyttämisestä?

Niin ja eipä muuten taida kilohintakaan jäädä enää kovin paljon alhaisemmaksi jos useinkin menee osa kurkuista roskiin?

^ Vastaa Lainaa


K. Vainio
729 viestiä

#25 kirjoitettu 01.03.2010 18:38

Thimns kirjoitti:
"No sitä nyt on jo kaikki muutkin klähminy" ei ole minun mielestäni koskaan ollut hyvä syy klähmiä lisää.

Sitten et varmaankaan osta kovinkaan monia kasviksia tai hedelmiä?

Thimns kirjoitti:
Luepa oikeen ajatuksella uudestaan toi mun vastaus Kristalle, puhuinko mä ollenkaan tynnyrikurkun säilyttämisestä?

Et puhunut.

Thimns kirjoitti:
Niin ja eipä muuten taida kilohintakaan jäädä enää kovin paljon alhaisemmaksi jos useinkin menee osa kurkuista roskiin?


En ole väittänyt niitä menevän useinkin roskiin.

Yhden ainoan kerran olen heittänyt pari kurkkua roskiin. Ostan sen verran kuin niitä syön, mutta kerran sattui jäämään pari kurkkua yli... Ja tarkoitinkin sillä kommentillani, että muutaman päivän jälkeen ne ovat mielestäni syömäkelvottomia.

Mutta ainahan näitä sanomisia voi tulkita miten huvittaa.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#26 kirjoitettu 01.03.2010 19:59

theevolution kirjoitti:
Sitten et varmaankaan osta kovinkaan monia kasviksia tai hedelmiä?

Tuoreet kasvikset ja hedelmät pesen (ja monet myös kuorin) ennen syömistä, suola-/maustekurkun kohdalla voisin kuvitella maun kärsivän jos moiseen ryhtyisin. Mutta jos muita säilykepupunruokia olisi tarjolla tynnyritavarana, ostaisin kyllä niitäkin edelleen mieluummin purkissa.

En ole väittänyt niitä menevän useinkin roskiin.

Et. Lähinnä kysymykseksi tuon tarkoitin.

^ Vastaa Lainaa


Thimns
4926 viestiä

#27 kirjoitettu 01.03.2010 20:01

Haupitsi kirjoitti:
Just kävin kaupassa enkä muistanut ostaa. Ei oo leivän päälle ku ylähuuli.

Ylähuulta on muuten ihan älyttömän vaikea purra tehokkaasti jos on leipä välissä. Ja silloinkin jos onnistuu, on tosi vaikea saada huulesta pala irti ja pureskella.

^ Vastaa Lainaa


Lenno
334 viestiä

#28 kirjoitettu 01.03.2010 20:02

theevolution kirjoitti:
Makea vai suolainen?

makea

Viipaloitu vai kokonainen?

viipal

Valmiiksi purkitettu vai tynnyristä itse valikoitu?

purkki

Lemppari valmistaja?

ei o

Ärsyttääkö, kun etikestä ei kovinkaan usein käy ilmi onko kyseessä makea vai suolainen kurkku, ja pitäisikö asialle tehdä jotain?

en o kiinnittäny asiaan huomiota. ilmeisesti pitäisi

Onko itsellesi käynyt niin, että olet halunnut vaikka suolaista ja huomannutkin ostaneesi makeaa epäselvien etikettien vuoksi?

ei

olipa tylsä vastaus

^ Vastaa Lainaa


accent
10930 viestiä

#29 kirjoitettu 01.03.2010 20:08

Suolakurkkujen se liemi on hyvää mut emmä muuten niist välitä

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu