Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

5/5
5/5
5/5

Joo-o...hyväähän musiikkia tämä on...ainoot biisit tältä levyltä ovat:Subterrain Homesick Alien ja Lucky.kattokaapa youtubesta kaikki radioheadista tykkäävät hyvä tietokone piirtäjä(piirtää tietokoneella)laittakaa haku sanaksi:Nico Di Mattia:Thom Yorke

Annan EHDOTTOMASTI 5 tähteä!!!!!!!

5/5
5/5
0/5

Paranoid Android - vähintään 10:n biisi
Karma Police - 10
No Surpriseskin on oikein hyvä, mutta jostain syystä pettymyksekseni ei muut biisit ole pudonneet. Vian täytyy olla minussa :)

Valitsin "Ei arvosanaa" ja keskiarvo näyttää laskevan radikaalisti. Pahoittelut siitä..

5/5

Lukeutuu sarjaan "klassikoiden klassikko". Ei heikkoja hetkiä, ei väkisinvääntämistä. Vain levyllinen mestariteoksia toistensa perään enemmän kuin keskivertobändillä koko uransa aikana. Paranoid Android on edelleen pysäyttävä kokonaisuus, Climbing Up The Wallsin tuomiopäivän torvet saavat niskavillat pystyyn puhumattakaan Exit Musicin loppunostatuksesta, jonka voisi kuvitella maailmankaikkeuden synnyn soundtrackiksi. Valtava räjähdys ja sitten hiljaisuus. Paranoid Androidin kanssa taistelee levyn parhaasta biisistä Let Down, jonka viehätys tuntuu vain kasvavan satojen kuuntelukertojenkin jälkeen.

Viisi tähteä 90-luvun vaikuttavimmasta levystä.

5/5
5/5
4/5
4/5
5/5
4/5
4/5
4/5
5/5
3/5

Kappaleet olisivat muuten lähes täydellisiä, mutta Yorken alavireinen ja epätarkka lauluääni ei vain kolahda minulle ollenkaan. Sanokoon muut mitä tahansa Yorken \"persoonallisuudesta\" tai \"vahvasta tulkinnasta\" mutta hänen lauluäänensä pudottaa arvostustani tähän muuten niin loistavaan yhtyeeseen.

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Radiohead - OK Computer.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: