Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

4/5

Hoyoku Rindoulta lohkottu single joka tuli ulos kesäkuussa 2003. Sisältää kaksi kappaletta normaali- ja "karaoke"-muodoissa.
Kappaleista ensimmäinen on tietysti Hoyoku Tenshou, joka on keskitempoinen rokkava ralli Kuronekon laululla. Täti näyttääkin kykynsä ja laulaa kovaa ja varmasti. Kitarat riffittelevät mukaansatempaavaa heviriffiä ja basso murisee moitteettomasti. Teknisiä virheitä on vaikea enää kuulla edes kitarasooloissa. Jos jostain voi valittaa niin hieman liiasta kompressoinnista joka paikoin kuuluu läpi dynamiikan ollessa aikamoista.
Toinen kappale Aogiri no Oka alkaa variaatiolla edellisestä biisistä ollen kuitenkin rauhallisempi. Kuroneko ja Matatabi jakavat lauluvastuun Nekon dominoidessa kuitenkin. Basso groovaa hienosti tässä oikeastaan popahtavassa kappaleessa. No onhan siellä sentään se kitarasoolo, jossa ei turhia hätäillä vaan tyylitellään maukkaasti.
Sinkun päättävät instrumentaali-versiot molemmista kappaleista jälkimmäisen ollessa Winampin mukaan 4 sekuntia lyhyempi kuin varsinainen laulettu versio.
Kannessa on Kuronekon naamavärkki.

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Onmyo-za - Hoyoku Tenshou (CDS).

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: