Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuorokaudenaikaa!
Soitan kitaraa, koskettimia ja vähän bassoakin. Yritän myös laulaa. Kokoan ja modailen omaa kotistudiota, jossa voin äänittää kirjoittamiani protestilauluja. Viime aikoina miestä on vienyt (ja syönyt) akustiikka. Juuri kun luulee osaavansa jotain, kaikki onkin juuri päinvastoin.


Kuuntelussa musiikkityyleistä toimii progressiivisempi metalli ja rock, myös ihan blues. Jazziin olen vielä liian nuori, vaikka fuusio kiinnostaa kyllä. Klassiselta puolelta Bach ja kumppanit kolajaa ja yleensä tonaalisen ajan kama barokista romantiikkaan. Progressiivisella en tarkoita niinkään psykedeelistä toistavaa huumehuuruista, vaan sitä fuugaista sekvenssikulkuista matemaattista. Mutta fiiliksellä kuitenkin.

En käytä huumeita, polta enkä juo alkoholijuomia, kahvia enkä energiajuomia. Absolutisti en kuitenkaan ole. Ei vain tee mieli.

Elokuvista eniten vaikuttavat scifi- ja toimintaleffat sekä historia-spektaakkelit. Myös sotarainat ja erityisesti katastrofielokuvat iskevät kovaa. 2012 lienee näistä paras, koska niin paljon menee maallista omaisuutta paskaksi siinä. Lisäksi diggaan aasialaisista leffoista kungfuineen, wushuineen, ninjoineen ja samuraineen. Hai!

Luen kirjoja, mutta vain tietokirjoja. Aloja kuten arkeologia, geologia, antiikin aika (myös käännetyt aikalaislähteet), akustiikka, äänitekniikka, etymologia, biologia, politiikka, yleinen tieteen kehitys jne. Suuresta hajanaisuudesta johtuen en ymmärrä mitään näistä hyvin. :)

Kirjoituksiani yhteiskunnasta: http://meomarte.blogspot.fi/

Meomarte Discogsissa: https://www.discogs.com/user/circleofsixths

Tällä hetkellä (2022) työn alla 5-7 kappaletta jotain melodista darkmetallia tai semmoista. Tulee kun tulee.

 Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: