Wellotron

Kiira | 19.05.2006 | Industrial Metal
3:16

Tämä oli tämmöistä, kohta tulee semmoista.

8.00   891 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
optiikka 07.11.2007
hmm, vaikka en hirveästi metal musiikkia kuuntele niin kyllä mullekkin tulee kovenant vähän mieleen. hyvä biisi mun mielestä, sellanen perus industrial metal biisi, digaan.
0   +1 +2
 
7
LauriT 26.11.2006
Alusta lähdetään liikkeelle (nykypäivänä) melko kornin kuuloisella oopperalaulannalla - ilmeisesti tässä ollaan tarkoituksellisesti haettukin hieman koomista vaikutelmaa. Tällaista orkestraalista pomppumetalliahan tämä on... Ei kuitenkaan missään nimessä industrialia. Lähinnä tästä tulee joku Nightwish mieleen. Ja eihän sekään mitään industrialia ole, vaikka niillä on kappaleissaan syntikoita ja toisinaan tanssittaviakin rumpukomppeja. Lähinnä sanoisin että tämä on joko fantasy metallia tai sitten vaihtoehtoisesti symphonic black metallia.

Kitaroiden panorointi on ehkä hivenen liian laaja näin kuulokekuuntelua ajatellen. Muuten tämä toimii saundillisesti. Lopun yksinäinen "aah" on ihan hauska vitsi.

Biisinä tämä ei ole kovinkaan kummoinen veto. Kertosäe on ihan kohtalaisen tarttuva, mutta tässä ei oikein ole mitään muuta kiinnostavaa. Lisäksi en oikein tykkää tuosta introsta, missä läimäistää suoraan kertosäe täydellä intensiteetillä melkein heti alkuun. Tästä tulee vähän sellainen olo, että "laitetaan nyt tohon alkuun toi kertsi, kun ei muutakaan jaksa keksiä".
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat