Are You Ready?

Therier | 18.09.2006 | Mun eka biisi
5:26

Ensimmäinen kappale jonka olen koskaan tehnyt. Yritin kuitenkin tehdä tästä kuuntelemisen arvoisen. En tiedä sitten onko musiikkimakuni kieroutunut, mutta jotenkin kestän itsekkin oman tuotokseni.

Toivoisin saavani asiallista palautetta tästä kappaleesta, jotta voisin jatkossa tehdä mahdollisimman hyviä biisejä.

7.75   528 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 17.12.2006
Alkaa aika laimeasti, jotta tuollainen jatkuva toisto toimisi niin saundien tulisi elää. Kantsii leikkiä filttereiden, flangereiden, chorusten ja kaikenlaisten automaatioiden kanssa.

Biisi klippaa pahasti. Soittimet olisi miksattava niin hiljaiselle, ettei masterkanavan peak meter menisi missään vaiheessa punaiselle, eli nollatason yli. Muuten tuloksena on aina rätinää, joka tekee kuuntelusta epämiellyttävää.

Tässä on selkeästi jonkinlainen visio tunnelman puolesta, toteutus vaan jää hyvin vajavaiseksi. Enemmän eloa ja harkintaa saundien kanssa! Kahden ja puolen minuutin tienoilla mukaan tuleva rumpukomppi oli erinomainen lisä, olisi saanut nousta dominoivammaksikin elementiksi biisissä, se olisi antanut hyvin paljon selkärankaa.

Miksauksessa suurin ongelma lienee se, etteivät saundit oikein tunnu tietävän paikkaansa, ts. niiden väliset balanssit ovat jokseenkin järjettömät, tuo matala humina jyrää hyvin pitkälti kaiken muun.
0   +1 +2
 
8
MjN 22.09.2006
Tässähän on ihan hienoja ääniä. Huomaa kyl et fruityn synat
on hieman kehittyneempiä ku reasonissa (en oo edes kokeillut fruityä,
mut eikös siinä ole VSTi-tuki?).
Paikoittain tuli ihan mieleen jotkut Command&Conquer-pelien musiikit.
Good job!
0   +1 +2
 
Stromstörung 19.09.2006
Juu kyllä se siitä vielä. Ei kaikki ole suutareita syntyessään. Aika härösaundia kyl. :)
0   +1 +2
 
8
Tanehau 18.09.2006
Pro menoa :) jatka vaan mutta tee jotakin nopeampi tempoisempaa niin mielenkiinto voisi pysyä.. tai siis tempon voit pitää mutta niinku että olisi nopiempaa osien vaihtelua..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat