Feel

N4P-U | 15.10.2006 | Trance
8:54

Pitkästä aikaa väänsin biisin.. Melodiaa riittää taas ja jotai uusia kikkailuja mitä en oo ennen kokeillu, kannattaa kuunnella=)

8.00   394 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Dj Papa 30.10.2006
Alkaa kyllä hienon mystisesti! Alkuun tuo offset-basso hieman häiritsee, kun se on niin pistävä, mutta sitten kun alkaa tulemaan muita ääniä se ei niin häiritse. Niin kuin esittelyssä sanot reverbiä todella on käytetty paljon! Se ei toisaalta le mikään huono asia :) 3:31 kohdalla tuleva efektointi/filli on sitten huonosti toteutettu... Ainakin minulla se puuroutuu ja särkee aikalailla :/ Kuulostaa kuin se olisi vahinko?? On toki yleistä, kun käyttää reverbiä paljon + bassoa niin tulee puuroutumista. Tätä huomaa myös joissain paukahduksissa kyseisessä biisissä.

Melodiapuli on ihan hienoa peruskauraa; mukavan rauhallista. Myös rumpuosasto on kivan kuuloista, paitsi että pienet särkemiset haittaavat välillä...

Kokonaisuutena mukavan rauhallinen tuotos. Miinusta ei juuri tule kuin ajoittaisesta puuroutumisesta, se kyllä rokottaa aika paljon. Muuten biisi lisi 9 arvoinen, mutta nyt täytyy antaa 8.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat