Ajeluu

HelppoJii | 14.11.2006 | Abstract Hip-Hop
3:19

Ajeluu ympäri kotikaupunkii, tuntemuksii, itsetunto polkkaa. Nauhoittanut incredible infratuna @ aninkaistenkatu
Biitin kyhäs Vjal

9.20   782 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
jespappa 17.02.2007
Törkeen hyvä veisu, mä olen vaikuttunut. Tulee toki lempijoen tuulen kuuntelua mieleen, huomaamattani oon tässä nyt puol tuntia kuunnellu putkeen tätä. Piti rekisteröityä tänne mikseriin kun ajattelin tohon vjaliin yhteyttä ottaa, mutta eihän tuo näköjään ole aikoihin täällä ollut, se mulle parit biitit teki silloin bäk in the days (pirun tunnelmallisia jo silloin), ja nyt kaverin kanssa pistettiin projektia pystyyn ja etsin kaikenlaisia linkkejä... Hmm, niin, muistanetkohan edes mua, jespa-nimellä räkiksenä aikoinaan? Tän biisin perusteella kyllä olisit kyllä tervetullut vierailemaan, eli jos kiinnostaa vähääkään niin lähetä vaikka mailia jespappa[ät]gmail.com niin voin kertoo enemmän että mitä (ja ketkä) tässä nyt ollaan tekemässä :) Tai jos siitä vjalista tiedät mitään..
0   +1 +2
 
Suunta 29.01.2007
Tuli jo todettua aikanaan kun Infratuna soitti tän että loistava biisi kyseessä. Biitti älyttömän letkeä ja samalla myöskin tarpeeksi iskevä. Räpit laatukamaa jota harvoin kuulee,kertsi onkin sitten puhdasta kultaa, way to go man!
0   +1 +2
 
9
las_doug 08.12.2006
mitä tähän voi sanoa? kaikin puolin erittäin laadukas saundi ja alkoi oikeen hävettää kun oli joskus puhetta, että kyhäisin jotain biittejä teille. Kakka on pommii, jatka samaan malliin <3
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat