Farewell to spring

heath | 02.01.2007 | Trance
6:08

Pehmeä, täyteläinen trancebiisi. Tuli valmiiksi siinä vaiheessa kun kone alkoi hyytyä.

8.33   473 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
HVT 07.01.2007
iha ok... reeverbiä ainaki riittää... en pysty ite yhtään parempaan mut kyllä sie olet kehittyny aika paljo... miksauksessa vähä hiomista... ja se reverse splashi oli turhan kovala... mut tuo o tosi hyvä se alphadelta mainen haikkojen sinfonia sielä takana!!! iha hyvä
0   +1 +2
 
8
T-Sync 03.01.2007
aluksi tulee mieleen, että hiukan ehkä basarissa liian vähän alataajuuksia.. mutta kun basso tulee kehiin niin alapäätkin alkaa olla balanssissa. tuossa reverse crashissa kyllä tuntuisi olevan rutkasti liikaa reverbiä, ikävästi jää soimaan. muutenkin miksauksessa on vielä työstämistä. h
biisissä on kuitenkin suht varma ote melodioiden kehittelyssä, rummuissa ja bassossa sekä liidien soundeissa. myös paria hyvää efektiä on käytetty. miksaus olisi vaan saanut olla vähemmän korviin käyvä, tuntuu että osa taajuuksista on turhan korostettua ja osa taas liian vaimeaa.

selvästi potentiaalia olisi vaikka mihin, miksauksesta vain huolellisempaa, ehkä vähän monipuolisemmat rummut ja crashkikkailut sekä hieman perkussioraitaa messiin. rakenne oli kyllä hyvä, selkeästi varminta osa-aluetta ko. artistilla!
0   +1 +2
 
9
FLUX 02.01.2007
Komeasti lentävää, korkealla liitävää trancea. Eeppistä kaarta, avaraa ja uljasta maisemaa löytyy. Vakuuttavaa ja vaikuttavaa tunnelmaa ! Jatka samaan malliin - kuulolla ollaan !
0   +1 +2