Lordi Anttila

jaggeDBass | 21.02.2007 | Drum'n'Bass
5:25

Tapporallia sämplätty Rojolan luvalla. Mä tykkään ihan mielettömästi sellaisista rumpubassobiiseistä joissa on tiukkoja leffasämplejä (esim. Star warsista tai robocopista) ja kunnon rymistelyä. Joten pitihän sellaista koittaa tehdä itsekin.

8.00   513 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

e2 22.02.2007
Rummut on pirun tiukat. Mukavaa rymistelyä, jossa sopivasti peltejäkin ym. Tommosta fiilistä mäkin haluisin omiin rumpulointeihin saada. Sampletkin toimii, sopivasti tulee semmosta "ei oteta tätä musaa liian vakavasti" fiilistä noista tapporallisämpleistä.

Sitten negatiivisempaan palautteeseen: synat ei mulle oikein toimi tässä biisissä. Tosiaan vähän ohuen ja hutasesti tehdyn oloset soundit. Ja basso tuntuu puuttuvan melkein kokonaan..?? Kyl tossa synamelodiassa taitaa noita mataliakin taajuuksia kuulua himmeästi tai sitten on ihan toinen erittäin subi soundi soittamassa samaa linjaa, kun semmosta matalaa huminaa kuuluu samaan tahtiin.. Mutta kaipaisin tosiaan semmosta muhkeaa subibassolinjaa vetämään sinne sopivan harvakseltaan sellasta "mwiii-ii-ii, mwuu-uu" tyyppistä settiä. En nyt osaa paremmin selittää mitä tarkotan, mutta varmaankin rumpubassomiehenä tiedät mitä meinaan.. Mutta propsit tosta lopetuksesta. Helvetin tiukak loppusilaus tuo "Perkele, ajattelisit josku muitaki saatanan murhaaja!"
0   +1 +2
 
Mika Björklund 22.02.2007
Aika samoja ajatuksia kuin JM:llä. Saundit kusee, mutta tavallaan tunnen ymmärtäväni sen mitä epäilen kappaleen ideaksi. Siinä mielessä TIUAAK!

Puhesampleja tosin toistetaan liikaa, siitä seuraa sampleinflaatio.
Parasta antia (anttilaa): Rumpuloopit!
Huonointa: Hattu/hiukset ei räjähdä päästä, kun kuulen tämän.
0   +1 +2
 
7
JM 21.02.2007
Ööh, toivoin ton samplen jälkeen sellasta kunnon pamausta, räjähdystä, muhkeata bassoa jne muttase tulikin vasta myöhemmin otisen "käynnistä se pirulainen" -kohdan jälkeen ja vähän laimeampana, mut kuitenkin. Tuo melodia periaatteessa kusee, mutta suandit on vähän ohuet ja hutaisten tehdyn tuntuiset. Rumpuloopit kyllä toimii, mutta bassoon sitä syvyyttä ja muhkeutta kaipais. Vähän sellanen pitkitetyn olonen tässä on tunnelma kun biisi kehittyy hiukan huonosti. Ja tuo loppupuolella mukaan tyleva synasaundi ei sakään oikeen pelasta tuossa.
Paria samplea käytetty ihan kivasti ja kivaa mäiskettä, muttei oikein onnistu sellaisessa räjähtävyydesäs, mitä tän tyyliseltä biisiltä ois odottanu.
0   +1 +2
 
9
Begga(R) 04.06.2007
Nuo supisuomalaiset "petzkele!"-huudot sopivat kuin nyrkki silmään - genrestä/tyylisuuntauksesta huolimatta. Niin, joo, ja tiukkaa tiukempaakin tiukempi rumpurätkekakofonia jyllää mukavan oloisesti taustalla!
0   +1 +2