Far Away From Betelgeuze

3:23

Rauhallista leijuntaa avaruudessa. (Biisi on tehty yhtä peliprojektia varten, eli toisin kuin muut projektin biisit, se ei ole vapaasti käytettävä.)

8.00   380 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 13.10.2007
Edellinen kommentoija tuossa sanoikin jo saundien kovuudesta, eli elävöittämistä kaipaisivat huomattavasti enemmän. Lisäksi saundit kaipaisivat myös equttamista, sillä nyt jotkut taajuudet puskevat läpi melkoisen ikävän kuuloisena. Kompressio saattaa myös auttaa asiaa, automaatiot kun tuppaavat muuttamaan saundien voimakkuutta odottamattomilla tavoilla.

Mielenkiintoinen tunnelmahan tässä todellakin on, mukavia melodioita, leppoisa positiivisuus joka ilmaistaan hyvinkin persoonallisella tavalla. Odotan ihan mielenkiinnolla mitä tämä tulee olemaan kunhan saundipolitiikka hioutuu ja yhtenäistyy, ja tokihan se biisintekotaitokin ajan kanssa kehittyy, kai.

Elävää ja elämää mukaan enemmän.
0   +1 +2
 
8
Mr Fobias 08.10.2007
Kivan biisin olet tehnyt melodiallisesti ja tunnelmaa on yllinkyllin tyhjyydessä leijua. Jännää, ei niin suoraa, rakennetta on tässä ja sointukuvioissa olet onnistunut loistavasti. Äänet on yksittäisinä ihan hyvän kuuloisia, mutta olisin kaivannut hieman enemmän efektointia, ovat vähän turhan kovan kuuloisia. Basso toimii taustalla hyvin ja n1,20 kohdalla oleva kuvio on todella hieno, vaikkakin kaipaisi mielestäni matalampaa otetta.

Pelimusiikkina varmasti toimii avaruusalusten seassa, mutta näin yksittäisenä kappaleena jäi vähän kuin hapankorppu ilman voita fiilis. Hyvää ilmankin, mutta efektointi/voi kruunaisi maku elämyksen:)
0   +1 +2
 
Nectino 08.10.2007
Ihan tunnelmallinen kappale. Hyvin on soundit kasassa ja hieno soundimaailma. Myös omasta mielestäni olisi soundit kaivanneet osittain enemmän sitä pehmeyttä. Nyt ne ovat turhan "metallimaisia", kilahtelevia, tai miksikä niitä nyt voikaan kuvailla. Hyvin on biisiin paneuduttu vaikka kuitenkin kyseessä on FL:n demoversio, jolla tämä biisi on tehty. Aikaa on ilmeisesti jonkin verran käytetty. Taustalle olisin varmaankin itse tunkaissut myös mukaan jonkin näköiset rummut tai perkussiot. Turhan nopea lopetus, hitaampi feidaus loppuun tms, olisi tuonut lisää sitä tunnelmaa jota tässä kaivataan. Välistä tulee hyvät soundikuviot esiin, siitä plussaa. Ihan avaruusmainen meinkinki, täytyy sanoa. Sinuna harkitsisin tuon FL:n kokoversion ostamista. :)
0   +1 +2
 
8
Hoozk 07.10.2007
ok, tässä ainoo biisi johon keksin laittaa kommenttia.

onhan tää melko leijuntaa mutta äänet on melkoisen öö ei ''pehmeitä'' jolloin tää ei oo niin rauhallista, muuten aika hyvän kuuloista ja avaruusmaista tunnelmaa ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat