Nemo, Nihil

6:20
7.50   305 kuuntelua

Kappaleen sanat

Part 1
Everything inside me is aethernal,
I feel nothing.
What have I become; Nemo, Nihil?
Now I am the one, you always wanted me to be.

Part 2
I enter the forest of eternal frost
to find you, my (s)inner child.

Part 3
You left me alone.
You left me to burn.
My longing for you
digs my grave,
deeper, day by day.

Part 4
Through this impenetrable wall of hatred
I observe your pathetic mankind
I can smell your fear of death,
but still you wish to die,
die in the name of your fucking Christ.
Thousand years of plaques,
thousand years of lies.

-Wyrknir-

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

J.K.L 19.08.2009
Pyydän, älkää nipottako noista lyriikoista. Minä en kirjoita näitä sanoituksia teille, vain itselleni. Ehkä joitain alkaa kyrpimään metsä- ja antikristillisyys-teemat, mutta paskan väliä. Minä en ajattele sitä, mitä sinä haluat kuulla, vaan sitä, mitä minä haluan viestittää. Kiitokset kumminkin arvostelusta ja kritiikistä, on loppujen lopuksi hienoa että joku puhuu suoraan.
+2   +1 +2
 
8
Headswirler 12.07.2009
Musiikissa ei edelleenkään mitään valittamista, saastaista mylvintää suoraan jostain syövereistä. Ainoa mikä rokottaa pisteitä on lyriikat. Nuo "DIE CHRIST YHYY LIES" on kuultu niin vitun monta kertaa että alkaa tursuta jo korvista ulos.

Clean-osuus plussaa. Tehkää biisejä jostain muustaki ku kristittyjen tappamisesta ja metsistä. Tuosta ei voi mennä ku ylöspäin.
0   +1 +2
 
7
Azag 20.12.2008
Perkeleen primitiivistä tämä on jos ei muuta. Basarissa aika outo saundi. Kuulostaa aivan koneelta, kun nopeemmin polkee. Laulussa aika raa'at saundit, mikä sinällänsä kyllä toimii.
Riffit yksinkertaisia, eikä oikein jaksa iskeä. Muutama hyvä riffi sieltä kuitenkin tulee esille, mutta ne ei jaksa kannatella koko kappaletta.
Hieno clean-kitarapimputus, mutta kuitenkin mielestäni aika ihmeellinen ratkaisu pistää se keskelle biisiä. Eli jotain pieniä rakenteellisiakin ongelmia pisti korvaan, minulle henk koht tuo ei ainakaan toimi noin.
Loppujen lopuksi aika nopeasti tuo reilu 6minuuttinen meni. Kertakuuntelulla biisin kokonaisuus jää heikohkoksi MUTTA perkeleen vihaistahan tämä on ja primitiivistä todellakin, kuten jo kerkesin mainitakkin. Siitä teille plussaa.
Oletan, että tätä ei suurille massoille ole tarkoitettu kuunneltavaksi sen verran rujoa. 7 tulee.
0   +1 +2