Maanalainen maailma

Khip | 05.10.2003 | Symphonic Electronica
2:05

Ensimmäinen biisi uunista ulos. Eli tahtoisin kauheasti kommentteja miltä kuulostaa.

8.00   479 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Suspect 09.10.2003
sanon näin, että "kaikki muu on kyllä kohdallaan paitsi pädi ei istu niin hirveän hyvin kokonaisuteen". 8p.
0   +1 +2
 
8
Sininen Lahna 08.10.2003
Jea, retrå-boi!! Päästän kriitikkoni valloilleen.. Tuo taustan reverb-syna ei oikein istu muuhun äänimailmaan. Se yrittää jotenkin olla liian mahtipontinen ja vakava. Lisäksi se edustaa ainakin mulle melko epä-raikasta fiilistä. Tulee mieleen joku vanha trance-meiniki. Sehän ei ilmeisesti kuitenkaan ollut tavoitteesi?

Ja melodiaa pintaan, poika! Nyt tuossa ei oikein ole mitään mihin tarttua. Tai oikeammin mitään mikä tarttuisi. Lisäksi biisi on melko tasapaxu, niinku toi kirahvi sanoki. Rumpuihin kaipaan tietysti lisää kikkailua kun oon tällainen naksutushörhö.

Taustasynaa lukuunottamatta tygäsin gyl saundeist paljonki. Lupaava alku, sanoisin. Vielä hieman hienosäätöä soundeihin ja roimasti vaihtelua biiseihin niin saat uuden fanin!
0   +1 +2
 
8
Okapi 06.10.2003
Joudun kuunteleen koulussa kuullokkeilla, joten ei välttämättä pääse täysin oikeuksiinsa...

Hyvän retrot C64-tyyliset soundit, joskin tuo padiviisun soundi voisi olla ehkä vielä enemmänkin terävämpi ja samalla retrompi. Ja taustapädin soundia voisi pistää kanssa vähän uusiksi; on vähän halvan kuullonen, siis sillain väärällä tavalla.

Vois olla pidempikin, ja sisältää vaikka C-osan, tuollaisena on vähän jotenkin sisällötön, osat kun ei eroa järin paljoa toisistaan, ja sit se vaan loppuu. Myös biisin lopetukseen olisi syytä pistää jonkinlainen fade outti, siis ettei se lopu noin töksähtäen.

Mutta mutta, kivan pirtsakka biisi. Tykkäsin, kritiikistä huolimatta.
0   +1 +2
 
dominator 6 05.10.2003
Vallan hyvää musakkia mutta ei kyllä vedä vertoja dominatorille!!! kiva "äänimaisema"
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat