Wings Of Liberty

Sybrilia | 29.04.2011 | --
3:27

Rummut: Perttu Ikonen
Basso: Miro Toiviainen
Kitara: Joni Kajander
Kakkoskitara: Eetu Halinen
Laulu: Silva Järvinen

Miksaus/Rec: Elias Nurmi

9.00   559 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ravana 29.04.2011
Rumpalilla ei taida olla lautasia käytössään? En ainakaan kuule moisia tässä. Eikun kuulenpas, jotain sen tapaista ainakin. Siirtymät säkeistöistä kertoon ja takaisin eivät suju oikein sulavasti. Etenkin tuossa säe-kerto -siirtymässä voisi jonkinlainen lautasilla höystetty filli auttaa asiaa. Muuten nuo säkeistöt vaikuttavat suoraan sanottuna vähän omituiselta vedolta minusta. Eivät ne oikein istu tähän kokonaisuuteen. Mutta ehkä ilman niitä tuo kertosäe olisi useimmille liikaa toistoa. Ehkä siihen olisi voinut visioida muunlaista melodiaa, tai jotain.

Miusta vokaalien tasapaino on ihan hyvä. Ei niitä enempää pintaan ainakaan tarvisi. Basso sen sijaan täällä kuunneltuna on ainakin liian voimakkaalla. Muutenkin alataajuudet olisivat ehkä kaivanneet hieman enemmän rakkautta. Nyt tulee hivenen mutainen olo. Yritin kuulostella oliko siinä basarijuoksutuksiakin ajoittain, mutta en saa selkoa. Kuulostaisi siinä ikään kuin olevan. Tomit myös hieman vaikuttavat tähän mutaisuuteen. Ei se kovin vakavaa ole, kylläkään.

Kokonaisuutena miellyttävä kuitenkin. Perustoimiva ja hyvä melodia kertosäkeessä, vokalistilla hyvä ääni. Ehkä sanoitussuoni olisi voinut olla runsaampi ja vähemmän kliseinen. En myöskään ymmärrä, miksi biisin nimi täytyy olla 10 kertaa biisissä toistettu Wings of Liberty, mutta. Ei siis mitään järin suuria puutteita kai tässäkään.
0   +1 +2
 
8
SuperJesus 29.04.2011
Olen erittäin yllättynyt Silvan lauluun... HYVÄ !
+1   +1 +2